Bildirim
Audi a3 1.6 için hangi lpg kitini tavsiye edersiniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: tniaskrad
son gelen benzin zamlarından sonra aracıma lpg taktırmayı düşünüyorum biraz araştırma yaptım ama birde buraya sormak istiyorum 2010 audi a3 1.6 için hangi lpg kitini önerirsiniz, aracım şu an 37.000 de beni 100.000 e kadar rahat rahat götürecek kit tavsiyelerinizi bekliyorum, tşkler.
merhabalar. güvenle BRC'yi tercih edebilirsiniz. güncel bayi listemiz için tıklayınız.
-
Hocam aynı motor bende de var. Landi renzo taktırdım. memnunum.
BRC yi de tavsiye ediyorlar. İyi usta olduktan sonra, sorun yok. Çünkü aracınızdaki motor sorunsuz... -
ben aracıma 2a olmayan brc taktırdım. gayet memnunum. -
quote:
Orijinalden alıntı: İlyas KARA
ben aracıma 2a olmayan brc taktırdım. gayet memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: olorinthewhite
Hocam aynı motor bende de var. Landi renzo taktırdım. memnunum.
BRC yi de tavsiye ediyorlar. İyi usta olduktan sonra, sorun yok. Çünkü aracınızdaki motor sorunsuz...
arkadaşlar sizlerin değerlerini bilmiyorum ama ben uzun yolda sakin kullanım ile 6 litre ortalama yakalıyorum kuruşa vurunca güncel fiyatlarla km de 30 kr gibi bişey yapıyor aslında iş uzun yolla bitse lpg düşünmem ama malesef değerler şehir içi trafiğinde yukarılara çıkıyor, sormak istediğim lpg ile 6 litre 30 kr yakalayan ben, lpg taktırınca kaç kr yakarım yani ne kadar kârım olur ? tşkler.
-
6x1.2=7.2Lt LPG yapar. şehrinizdeki LPG fiyatı ile çarpın. sonuç elinizde :) -
quote:
6x1.2=7.2Lt LPG yapar. şehrinizdeki LPG fiyatı ile çarpın. sonuç elinizde :)
yani yaklaşık olarak benzine göre %20 daha ekle diyosunuz, uzun yolda 10 kuruş şehir içinde de 12-13 kuruş daha uygun olacak dediğiniz gibi olursa
yani 100 km de 10 lira gibi bir tasarruf olacak lpg sistemleri ortalama 1500 civarı şu an sanırım tam araştırma yapmadım daha (1500/10)*100 hesabından 15.000 km civarında de amorti ediyor kendini, ben lpg ye geçerim arkadaş -
ben yüksek performanslı kullanımda şehir içi 15 lt, sakin kullanımda uzun yolda 9 lt yakıt tüketiyorum. -
quote:
quote:
yani yaklaşık olarak benzine göre %20 daha ekle diyosunuz, uzun yolda 10 kuruş şehir içinde de 12-13 kuruş daha uygun olacak dediğiniz gibi olursa
yani 100 km de 10 lira gibi bir tasarruf olacak lpg sistemleri ortalama 1500 civarı şu an sanırım tam araştırma yapmadım daha (1500/10)*100 hesabından 15.000 km civarında de amorti ediyor kendini, ben lpg ye geçerim arkadaş
Yaklaşık 300tl ruhsata işletme-sızdırmazlık vb işlemler için para ödeyeceksiniz bunu da hesaba katın.Toplam 1800-1900tl civarı bir para ödersiniz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: rhetorical
quote:
quote:
yani 100 km de 10 lira gibi bir tasarruf olacak lpg sistemleri ortalama 1500 civarı şu an sanırım tam araştırma yapmadım daha (1500/10)*100 hesabından 15.000 km civarında de amorti ediyor kendini, ben lpg ye geçerim arkadaş
Yaklaşık 300tl ruhsata işletme-sızdırmazlık vb işlemler için para ödeyeceksiniz bunu da hesaba katın.Toplam 1800-1900tl civarı bir para ödersiniz.
O zaman hesaba 3000 civarı daha km eklemek gerekiyor 18.000 km sonra amorti eder.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X