< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
|
|
|
Ustam araba güçsüz kalıyor demişsin çok normal değil mi? 1.2 dizel araba diyorsun. Motor dizel yakıtı patlatana kadar zorlanıyordur normal bence.
Arabadan çok anlamam ama yani çok mükemmel bi' arabaya da binmiyorsunuz bence. Ülkemizde araba fiyatları alıp başını gittiği için altınızdaki araba size sanki çok daha güçlü olmalı gibi geliyor olabilir. Normalde yurtdışında 2. elini 1000-2000euroya bulabileceğiniz araçlar bunlar. Umarım yanlış anlaşılmamışımdır. Seni veya arabayı aşağılamak için söylemedim ama maalesef ülkemizde araba piyasası içler acısı bir durumda şuanda bence. |
1.2 TDI Polo için Yazılım Önerileri
1.2 TDI motorlu Polo aracınızın performansını artırmak için yazılım iyileştirmelerini düşünebilirsiniz. Piyasada farklı yazılım seçenekleri mevcuttur ve seçim yaparken ihtiyaçlarınızı ve bütçenizi göz önünde bulundurmalısınız.
Polo 1.2 TDI Yazılım Yorumları
Çeşitli yazılım sağlayıcılarının sunduğu seçenekleri değerlendirmek için kullanıcı yorumlarını okuyabilirsiniz. Gerçek kullanıcı deneyimleri, yazılımın performansı ve güvenilirliği hakkında değerli bilgiler sağlayabilir.
Polo 1.2 TDI Yazılım Seçimi
Yazılım seçerken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmalısınız:
Tavsiye Edilen Yazılımlar
Piyasada önerilen bazı Polo 1.2 TDI yazılım seçenekleri şunlardır:
Polo 1.2 TDI aracınız için yazılım seçerken kapsamlı bir araştırma yapın ve ihtiyaçlarınızı karşılayan güvenilir bir sağlayıcı seçin.
|
Kurcalatmayın. Bu motor iyi bir motor. 200.000 km ye kadar kullandım. Yağ su eksiltme ve performans kaybı yoktu. Fakat bu motorun EGR ve DPF gibi emisyon sistemi parçalarında kronik sorunları var. Bu sebeple yazılımsal müdahaleler yapmayın. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bseeek -- 3 Eylül 2021; 14:26:26 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
bahsi geçen polo aracınızın motoru yeterli bir motor. tork eğrisi canlı bir motor. aslında hızlanmaları da fena sayılmaz. sadece buzdolabi içinde seyahat ediyormususnuz hissinden dolayı yavas giibi geliyor. motor bağırmıyor bağırsa da yalıtım iyi boyle hızlanmıyor gibi geliyor ama hızlanıyor. bir sorun yok bence. yazılım attırmayın |
|
|