Bildirim
Atiker Safefast Farkı...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Fark yok mu acaba -
allah ıslah etsin atiker kolleksiyon yapacak galiba bu fast lerin sonu gelmez.fast giden atın .... -
Safefastin de kaç çeşiti var..Normali-süperi-OBD2si-Süper OBD2si....
Sitesinde açıklama da yok.. -
Safefast ile fast sistem arasındaki farkı biliyor musunuz? -
fast sistemin ecusu polonya firması ac gas tarafından üretiliyor, safefastin ecusu bildiğim kadarıyla italyan malı aeb. -
İlk defa bir espirinizi komik buldum iyi yakalamıssınız : )
quote:
Orijinalden alıntı: by feristah
allah ıslah etsin atiker kolleksiyon yapacak galiba bu fast lerin sonu gelmez.fast giden atın ....
-
Fast = AC Gaz yazılımı
MultiFast = Lecho yazılımı
SafeFast = AEB yazılımı
-
quote:
Orijinalden alıntı: mscsi
Fast = AC Gaz yazılımı
SafeFast = AEB yazılımı
Peki kullanıcı olarak hangisini seçmeliyiz? -
en sorunsuzu safe fast diyorlar bende safe fast var 12 000 km dir hiç sorun çekişte düşüş arıza ışığı problemi yaşamadım -
quote:
Orijinalden alıntı: ___Murat___
quote:
Orijinalden alıntı: mscsi
Fast = AC Gaz yazılımı
SafeFast = AEB yazılımı
Peki kullanıcı olarak hangisini seçmeliyiz?
Safe Fast tavsiye ederim -
Bende safe fast kullanıyorum problem yaşamadım 16.000 km oldu -
Ben safe fast mi fast mi bilmiyorum..Ama safefast AEB yazılımsa iyidir mutlaka..Bayisinden 1 hafta önce taktırdım acaba eski sistem montaj yapmış olabilirler mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: x15
Ben safe fast mi fast mi bilmiyorum..Ama safefast AEB yazılımsa iyidir mutlaka..Bayisinden 1 hafta önce taktırdım acaba eski sistem montaj yapmış olabilirler mi?
Elindeki fatura garanti belgesi yada kullanım kılavuzunda yazıyordur mutlaka sistem tipi, şuan ebnimkiler arabada bakamadım yazıyormu diye ama mutlaka yazıyordur -
quote:
Orijinalden alıntı: esenlik
quote:
Orijinalden alıntı: x15
Ben safe fast mi fast mi bilmiyorum..Ama safefast AEB yazılımsa iyidir mutlaka..Bayisinden 1 hafta önce taktırdım acaba eski sistem montaj yapmış olabilirler mi?
Elindeki fatura garanti belgesi yada kullanım kılavuzunda yazıyordur mutlaka sistem tipi, şuan ebnimkiler arabada bakamadım yazıyormu diye ama mutlaka yazıyordur
Kit tipi Fast yazıyor..Ben AEB yazılım istiyorum..!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X