Şimdi Ara

KİA CERATO LPG KME BRC veya hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2006 model 1.6 kia cerato aracım var. Aracıma Lpg sistemi taktırmak istiyorum. Fakat aracım için uygun olurmu olmazmı bilmiyorum. Uygun olursada hangi kit diye düşünüyorum.Piyasada birçok marka var. Kütahya' da yaşıyorum. Malum kışımız soğuk geçer. Çalışmada sorun yaşanıyor şeklinde yazılar okudum. PRİNCE en iyisi diye duymakla beraber BRC yi tavsiye ediyorlar burada bir firmada özellikle KME yi tavsiye etti.sökülüp takılabilme özelliğine sahip enjektör 100.000 km garanti takalım beğenmezsen söküp paranı iade edelim şeklinde garanti veriyor.birde elime 310 kişilik bir liste verildi üzerinde Kütahya'da KME taktıran kişilerin isim cep telefonu ve araç modelleri bulunuyor. Yani çok iddialı bu konuda firma. diğer firmalar takalım sonra beğenmezsen söküp paranı iade edelim garantisi veremezler diyor. Birde tek distrübitör varmış Tr'de neree gidersen git farklı distrübitöre balısın diye ilgilenmemezlik yapmazlar şeklinde iddialı açıklamaları var. Aracımın Hyundai ile aynı motoru kullandığınısöyledi.Gerçekten kararsız kaldım bana fikir verebilirseniz sevinirim KİA marka araçlarına lpg taktıranlarda yazarsa sevinirim.

• yılda 10.000den az yol yapıyosan taktırma 1500-2000 YTL cebimden çıkıpta bu lpg fiyatlarında tasarruf yapamıcaksam arabayı satar dizel alırım yok ayar yok tekleme yok rolantide titreme gibi şeylerle uğraşmam
  • Kia Cerato ya daha önce Atiker bağladım.Aracın sahibi subay(biliyorsunuz askerler çok titiz oluyorlar:D)Montajdan sonra bana sadece bakım zamanında geldi ve çok memnun olduğunu dile getirdi.Arıca servis konusunda da sıkıntı çekmezsiniz.Türkiye de en geniş servis ağına sahip olan markalardan biridir.
    Tel:3282834 Fax:3282846
    www.aycelpg.com
  • merhabalar.. bende de opel astra var hb 2007 bu araca en uygun lpg hangisi..daha önce hiç bu model araca montaj yaptınız mı problemler oldu mu... çekişte fln düşme olacak bunu biliyorumda dik bir yokuşta çıkamayacak derecede olur mu.. bi de lpg fiyatları düşecekmiş siz bayi olarak az çok bilginz vardır.. doğrumudur...
    quote:

Orjinalden alıntı: ayçeotogaz

Kia Cerato ya daha önce Atiker bağladım.Aracın sahibi subay(biliyorsunuz askerler çok titiz oluyorlar:D)Montajdan sonra bana sadece bakım zamanında geldi ve çok memnun olduğunu dile getirdi.Arıca servis konusunda da sıkıntı çekmezsiniz.Türkiye de en geniş servis ağına sahip olan markalardan biridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T_cetveli -- 27 Ekim 2008; 16:21:52 >
    Sıralı sistem montajlarda montaj düzgün yapıldığı sürece (gaz enjektörlerinin püskürtme noktaları ve enjektörlerla püskürtme noktası arasındaki mesafe ve kalibrasyon düzgün ayarlanırsa) performans kaybı olmaz yani aracınız çekişten düşmez.
    LPG fiyatları hakkında şuan yorum yapabilecek bir duyum almış değilim
    Tel:3282834 Fax:3282846
    www.aycelpg.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: fsh300

Merhaba arkadaşlar 2006 model 1.6 kia cerato aracım var. Aracıma Lpg sistemi taktırmak istiyorum. Fakat aracım için uygun olurmu olmazmı bilmiyorum. Uygun olursada hangi kit diye düşünüyorum.Piyasada birçok marka var. Kütahya' da yaşıyorum. Malum kışımız soğuk geçer. Çalışmada sorun yaşanıyor şeklinde yazılar okudum. PRİNCE en iyisi diye duymakla beraber BRC yi tavsiye ediyorlar burada bir firmada özellikle KME yi tavsiye etti.sökülüp takılabilme özelliğine sahip enjektör 100.000 km garanti takalım beğenmezsen söküp paranı iade edelim şeklinde garanti veriyor.birde elime 310 kişilik bir liste verildi üzerinde Kütahya'da KME taktıran kişilerin isim cep telefonu ve araç modelleri bulunuyor. Yani çok iddialı bu konuda firma. diğer firmalar takalım sonra beğenmezsen söküp paranı iade edelim garantisi veremezler diyor. Birde tek distrübitör varmış Tr'de neree gidersen git farklı distrübitöre balısın diye ilgilenmemezlik yapmazlar şeklinde iddialı açıklamaları var. Aracımın Hyundai ile aynı motoru kullandığınısöyledi.Gerçekten kararsız kaldım bana fikir verebilirseniz sevinirim KİA marka araçlarına lpg taktıranlarda yazarsa sevinirim.

Arkadaşlar Merhabalar;
    KME Sp. zo.o firması hakkında geniş bilgiye sahip olamadığınızı gördüm. KME markası Polonya'da Varşova'ya 150 km uzaklıkta bulunan Lodz kentinde bulunmaktadır. Elektronik tasarımı konusunda çok başarılı bir firmadır.KME kendi sistemini geliştirmiş olup Avrupa'nın otogaz sektöründe en prestijli ödüllerinden birisi olan AVRUPA KRİSTAL MEŞE YAPRAĞI ÖDÜLÜ*** ile en iyi ve en çevreci otogaz sistemi ödülünü almıştır.
    Türkiye Tek Distribütörü Akel Dış Ticaret'tir.

KME ile ilgili bütün sorularınızı Donanım Haber platformunda seve seve cevaplayacağımı bilmenizi isterim.

Saygılarımla

http://www.akel.com.tr/tara0028.jpg

Resmi Web Sitesi

• quote:

Merhaba arkadaşlar 2006 model 1.6 kia cerato aracım var. Aracıma Lpg sistemi taktırmak istiyorum. Fakat aracım için uygun olurmu olmazmı bilmiyorum. Uygun olursada hangi kit diye düşünüyorum.Piyasada birçok marka var. Kütahya' da yaşıyorum. Malum kışımız soğuk geçer. Çalışmada sorun yaşanıyor şeklinde yazılar okudum. PRİNCE en iyisi diye duymakla beraber BRC yi tavsiye ediyorlar burada bir firmada özellikle KME yi tavsiye etti.sökülüp takılabilme özelliğine sahip enjektör 100.000 km garanti takalım beğenmezsen söküp paranı iade edelim şeklinde garanti veriyor.birde elime 310 kişilik bir liste verildi üzerinde Kütahya'da KME taktıran kişilerin isim cep telefonu ve araç modelleri bulunuyor. Yani çok iddialı bu konuda firma. diğer firmalar takalım sonra beğenmezsen söküp paranı iade edelim garantisi veremezler diyor. Birde tek distrübitör varmış Tr'de neree gidersen git farklı distrübitöre balısın diye ilgilenmemezlik yapmazlar şeklinde iddialı açıklamaları var. Aracımın Hyundai ile aynı motoru kullandığınısöyledi.Gerçekten kararsız kaldım bana fikir verebilirseniz sevinirim KİA marka araçlarına lpg taktıranlarda yazarsa sevinirim.

Aşağıda kütahya bayilerimizin listesini veriyorum hala karar vermedi iseniz buralardan da bilgi alabilirsiniz.
    Otomobil firmalarının tercih ettiği tek marka olan BRC ile tanışın, Aracınız 25.000 tl ye sigorta yapabilen bir ürünle donatılsın :)
    Hyundaı BRC yi tercih etti Fabrikasyon LPG li satılıyor

KÜTAHYA ÖZEL RENO SERViSi Usak Yolu Üzeri No:101 SiMAV 0 274 513 15 35 0 274 513 64 76 EKREM ADIGÜZEL
    116 KÜTAHYA SEN OTOGAZ /iSMAiL SEN Yeni Sanayi Sitesi 12.sk. No:51 Kütahya 0 274 231 73 74 0 274 232 00 33 iSMAiL SEN
    117 KÜTAHYA/GEDiZ
    DEMiRTAS MAK. MADEN SAN. VE TiC. LTD.
    STi.
    Gediz San.Sit. 772 Sokak No:4 Gediz-
    Kütahya
    0274 412 87 88 0274 412 43 34 MEHMET DEMiRTAS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faruksevgili -- 22 Aralık 2008; 21:02:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    honda accord 2.4 lpg montajı
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sevgili hemşehrim. ben de kütahyalıyım. istanbulda oturuyorum ama bayramlarda vs.. memlekete gidip geliyorum. sen ilçesinden misin? yoksa merkezde mi? benimde citroen aracımda KME marka kit var. LPG taktırmaya karar verirsen sana bilgi veririm ayrıca.

LPG taktırmalı mısın sorusuna gelince;
    bir arkadaşın söylediği gibi yılda 10000km. kadar yol yapmayacaksanız lpg çok avantajlı değil.. minimum 15000 km yol yapınca takılan sistem ancak amorti ediliyor. kütahya gibi küçük bir yerde yılda 5000km. yapsanız 3 yılda ancak amorti eder verdiğiniz fiyatı. o yüzden yaptığınız km. önemli. ama benim için amorti önemli değil, aylık bazda yakıt için cebimden daha az para çıkmasını istiyorum dersen taktırabilirsin, tercih sana kalmış. mesela bir önrek vereyim. ortalama bir hesapla , son yaptığım ölçümde (2.80-1.60) şehiriçinde, benzin için km.de 0.25ytl, lpgde ise 0.16 ytl yakıyor yaklaşık.
    bununla beraber prince çok pahalıdır bence gerek yok. BRC ve KME için size ne kadar fiyat verildi.? (peşin veya taksitli)?

• Merhabalar,

Aracınıza Tomasettoyu gönul rahatlıgıyla onerırım kı bu araca Ankarada bırcok montaj yaptık. Degerlenırmelerınızde her seyı go onunde bulundurmanızı onerır Şimdiden hangısınde karar kılarsanız kılın hayırlı ve ugurlu olmasını dılerım ıyı aksamlar
    Benim sorunum sabahları zor çalışma problemiydi.Aracım Hyundai accent.Bu sorun hyundai ve kialarda çok yaşanan bir sorunmuş(usta diyor).Taktıracağın makrada mutlaka direk gazla çalıştırma (düğmeye basılı tutarak) sistemi olsun.Çünkü benzinle çalıştıramayınca , ustalarda çare bulamayınca,son çare olarak sorunu bu şekilde çözdüm...
  • biz 1.6 vectra aracımıza ikitelli brc bayisinde sıralı sistem taktırdık,çok memnun kaldık hizmetten.Ve de çok sorunsuz çalışıyor,ayrıca ücretsiz arıza tespit ve bakım garantisi de veriyorlar.Brc yi tavsiye ederim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.