Şimdi Ara

Atiker SAFEFAST MI FAST MI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 proton gen 2 aracıma sıralı taktırmayı düşünüyorum. atiker taktırcam ancak fast modeli mi safefast modeli mi taktırmalıyım karar veremedim. öğrendiğim bir iki husus var ;

SAFEFAST ;yazılım ve malzeme farkı var. yazılımı kullanıcıya daha çok müdahale olanağı veriyor, ancak sorun yaşama ihtimali çok olan bir kit. her usta ayar yapmayı beceremiyormuş.

FAST ;en çok montajı yapılan kit. sorun çıkarma ihtimali daha düşük yazılım ve malzeme olarak SAFEFAST modelinden biraz düşük. yazılımı kullanıcıya SAFEFAST modeli kadar müdahale tanımıyor ?

önerileri bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 23 Şubat 2012; 19:17:45 >

• dogru kit tercihi safe fast sorun yaşamazsınız
  • peki omvl ye nedersiniz brc ile omvl kalite farkı var mı? birbirlerine karşı avantajları neler
  • Ankara da iyi bir Atiker servisi arıyorum artık 10 Nisan a kadar zamanım var Ankara da ikamet edenlerden iyi bir Atiker (Proton GEN2 ye montaj yapmış) Servisi önerisi bekliyorum. 1100 tl lik montajı yapılan kit hangisi fast mı safefast mı yada başka bir model mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5555

Ankara da iyi bir Atiker servisi arıyorum artık 10 Nisan a kadar zamanım var Ankara da ikamet edenlerden iyi bir Atiker (Proton GEN2 ye montaj yapmış) Servisi önerisi bekliyorum. 1100 tl lik montajı yapılan kit hangisi fast mı safefast mı yada başka bir model mi

Hocam 1100 lira olan benim bildiğim FAST sistem, birde FAST mi üstün Easy Fast mi ? Benim bildiğim Fast sistem daha üstün ama siz tam tersini yazmışsınız bi yanlışlık olmasın ?
  • yok yanlışlık yokta ben Gasitaly sıralı sistem taktırdım hayırlısı olsun.
  • quote:

2008 proton gen 2 aracıma sıralı taktırmayı düşünüyorum. atiker taktırcam ancak fast modeli mi safefast modeli mi taktırmalıyım karar veremedim. öğrendiğim bir iki husus var ;

SAFEFAST ;yazılım ve malzeme farkı var. yazılımı kullanıcıya daha çok müdahale olanağı veriyor, ancak sorun yaşama ihtimali çok olan bir kit. her usta ayar yapmayı beceremiyormuş.

FAST ;en çok montajı yapılan kit. sorun çıkarma ihtimali daha düşük yazılım ve malzeme olarak SAFEFAST modelinden biraz düşük. yazılımı kullanıcıya SAFEFAST modeli kadar müdahale tanımıyor ?

önerileri bekliyorum.

0 km protonlara atiker marka tup takiliyor İstanbuldaki eksen otomotiv ile irtibata gecin size hangisinin daha uygun oldugunu bildirirler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

yok yanlışlık yokta ben Gasitaly sıralı sistem taktırdım hayırlısı olsun.

Gasiltalyden memnun musunuz ilk izleniminiz nasıl ?
  • ATİKER SIRALI OTOGAZ SİSTEMLERİ TERCİHİNİZ OLAMALI
  • Àyrıntılı acıklamayı sız zaten yapmıssınız.Benım tavsıyem mappıng ıslemınden anlayan ıyı bır usta bulmanız yonunde olacaktır.Selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: toprakotogaz

ATİKER SIRALI OTOGAZ SİSTEMLERİ TERCİHİNİZ OLAMALI

olmalı ? olmamalı ? hı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gunbo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 68mahmut68

0 km protonlara atiker marka tup takiliyor İstanbuldaki eksen otomotiv ile irtibata gecin size hangisinin daha uygun oldugunu bildirirler

memnunum tabi neden olmasın gayet de tasarruflu oldu artık akaryakıt istasyonlarının yakınından geçerken veya uğradığımda korkmuyorum

abicim yok öyle hangisi daha uygun diye bişey çok araştırdım hangi firma hangisiyle anlaşırsa öyle devam ediyor. istanbul proton servisi atiker ile anlaşmış ankara doğan oto proton OMVL ile anlaşmış. durum bu. bende gasitaly ile anlaştım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5555 -- 6 Mayıs 2012; 23:25:35 >

• quote:

quote:

olmalı ? olmamalı ? hı ?

evet olmalı! hemde hiç düşünmeden bayım ama usta bulmalısınız önce saygı ve sevgilerimle allaha emenet olun.
  • quote:

quote:

allah hayırlı ugurlu etsin gunbo bey güle güle kullanın.
  • quote:

quote:

quote:

olmalı ? olmamalı ? hı ?

evet olmalı! hemde hiç düşünmeden bayım ama usta bulmalısınız önce saygı ve sevgilerimle allaha emenet olun.

Ankara da usta varmı bildiğiniz :)
  • slm ostim sanayi sitesi alınteri blvr no 172 üstün otogaz firma yetkilisi onur bey var eminim ilgilenecektir saygılar beyfendi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.