Şimdi Ara

Atiker Hakkında...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
65.272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu yakınlarda aracıma 1200 ytl ye Atiker marka sıralı tüp taktırmayı düşünüyorum.
    Marka hakkında olumlu yada olumsuz yorumlarınız karar vermemde etkili olacaktır. Yardım ederseniz sevinirim...
    Fiyat konusunda yada marka konusunda farklı fikirlerede açığım. Marka, fiyat ve Ankara'da bu işi yapabilecek iyi bir servis içinde öneri bekliyorum...

• arkadaşım sana 2 bayi teli veriyim ara yardımcı olsunlar :
    ilyas otomotiv:0312-341-57-25
    özgün otogaz:0312-278-60-29
    saygılar...
  • Atiker Kullanan kimse yokmu?
    Fiyatının 1200 ytl olmasından dolayı kötü yanlarının olacağını düşünüyorum ama öyle bir bilgi bulamadım henüz.
    İyi yada kötü yorumlar bekliyorum...
  • Ben kullanıyorum. Zaten birtane başlıkta açmıştım taktırmadan önce. 10 gün oldu. Benim haberim olmadan araca lpg taktırıp bana verselerdi kullanırken araçta lpg olduğunu anlayamazdım. O kadar iyi yani. Ben simit depo dahil 10X120 ytl ye taktırdım. Gayet memnunum. Şahsi kanaatim başka markalara sırf markası için fazla para ödemeye gerek yok. İnşallah ilerki dönemlerdede bir sorun çıkmazda bu düşüncem devam eder. Depoyu doldurup 281 km yaptıktan sonra tekrar dolduruken 45,68 ytl lik gaz aldı. 16,2 ykr yaktı yani. Ama lpg yi deneme amacıyla arabayı çok performanslı ve %70 şehir içi olarak kullanım. Bu kullanımda benzinde 32 ykr civarı yakardı diye düşünüyorum. İyi bir ustaya taktırın yeter.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanak -- 5 Mart 2007; 12:46:05 >
  • SELAMLAR TARTARİNİ TAKTIRMIŞ TOLEDO ARAÇ ŞEHİR İÇİ 15.0 YKR YAKIYOR SİZCE VERMİŞ OLDUĞUNUZ FAZLA YKR LER TARTARİNİ TAKTIRMAK İÇİN GEÇERLİ BİR NEDEN DEĞİLMİ????
  • BRC diyorum başka bişey demiyorum
  • Benim araba otomatik. Ünal Bey sizinle görüşmüştük zaten. Sizin verdiğiniz fiyatın 2/3 üne taktırdım lpg yi. Arada 600 ytl var. 2 marka arasında yakıt farkı olduğunuda zannetmiyorum. Hadi fark olsun km de 1,2 ykr farketse bile (kullanıma göre farkeder (benim araba 13 ykr de yakabilir kullanıma göre)). 600 ytl sizce kaç kmde amorti edilir?

quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

SELAMLAR TARTARİNİ TAKTIRMIŞ TOLEDO ARAÇ ŞEHİR İÇİ 15.0 YKR YAKIYOR SİZCE VERMİŞ OLDUĞUNUZ FAZLA YKR LER TARTARİNİ TAKTIRMAK İÇİN GEÇERLİ BİR NEDEN DEĞİLMİ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcanak -- 5 Mart 2007; 14:40:02 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BRC Sıralı Sistem Hakkında
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hmmm atiker kullanan pek yok anladıgım kadarıyla doalyısıyla hakkında bilgimiz yokya taktıranlar buralara gelmiyor yada herkes memnun arkadaslar anlamadıgım atikerin pazarlama stratejisi sıfır bişey bilmiyolar
  • duyduklarım kadarıyla taktıranlar memnun değil
  • Yuh diyorum. Kardeşim yukarda memnun olduğumu yazdım. Senin gibi bu işten para kazanmıyorum. Senin bu yaptığın ayıptır. Sırf kendi ürününü öne çıkarmak için diğerlerine çamur atmak ..
    Bi kere ben hedef midir nedir o markayı ilk defa senden duydum. Omu daha iyi atikerden. Senin gibi bu işin pazarlamasını yapan birinden başka 1 tane kullanıcı hedef diye bir markadan bahsettimi. Neden FORUM YÖNETİMİ bu kişi ve bunun gibi sürekli reklam yapan kişilere müdahale etmiyor. Şikayet de yazdım ama şikayetimi "=====" şeklinde bir not yazıp kapatmışlar. Bunun sebebi nedir. Bir çıkar durumumu mevcuttur. Lütfen bir mod bizi bu konuda aydınlatsın yoksa bu forumada güvenim kalmayacak.

quote:

Orjinalden alıntı: peceneq

duyduklarım kadarıyla taktıranlar memnun değil

• quote:

YAPMA YA DAHA NELER
  • HERŞEY UZUN VADEDE BELLİ OLACAK...
    quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Benim araba otomatik. Ünal Bey sizinle görüşmüştük zaten. Sizin verdiğiniz fiyatın 2/3 üne taktırdım lpg yi. Arada 600 ytl var. 2 marka arasında yakıt farkı olduğunuda zannetmiyorum. Hadi fark olsun km de 1,2 ykr farketse bile (kullanıma göre farkeder (benim araba 13 ykr de yakabilir kullanıma göre)). 600 ytl sizce kaç kmde amorti edilir?

quote:

Orjinalden alıntı: unalgedik

SELAMLAR TARTARİNİ TAKTIRMIŞ TOLEDO ARAÇ ŞEHİR İÇİ 15.0 YKR YAKIYOR SİZCE VERMİŞ OLDUĞUNUZ FAZLA YKR LER TARTARİNİ TAKTIRMAK İÇİN GEÇERLİ BİR NEDEN DEĞİLMİ????

• quote:

Allta o imza ile yapmayın kardeşim bunu ayıptır, aynı sektöre hizmet ediyorsunuz.
  • Merhaba,
    2001 model 1.6 vvt-i corolla aracım var. Araca sıralı sistem lpg taktırmak istiyorum. Atiker sanırım Konya imalatı ve bende aslen Konya lıyım. Lpg dönüşümünü konya da yapmak istiyorum. (Şu anda Van da ikamet ediyorum.) Siz Atikerden memnunmusunuz? Bir de aracınızın marka ve modeli nedir.
    Bunu sormamın sebebi şu, ikamet ettiğim bölgede 1,1 ytl/lt benzin bulunabiliyor. Legal benzin almaya pompaya gidiyorsunuz size legal fiyatına kaçak benzin satıyorlar, bizde mecbur fazla para ödememek için kaçak alıyoruz. Batıya seyahatlerimiz sırasında ( senede 10,000 km kadar ) benzini normal fiyatından alıyoruz. Ama zaten araç uzun yolda 100 km de 6 lt yakıyor buda benzinin normal fiyatından 18 ykr eder. Sizin aracınız tahmini uzun yolda benzine göre lpg de litre olarak ne kadar artış gösterdi.
    Umarım lpg olayını hallederim de şu kaçak benzin olayından kurtarırız yakamızı. Malum aracı arzalandıracak diye korkuyorum.
    Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

• Benim araç benzinde yol bilgisayarından takip ettiğim kadarıyla şehir içinde 10-11 litre arası yakıyordu. Lpg taktırıktan sonra aynı şartlarda 10,9 litre gördüm. Yani yol bilgisayarına bakarsak litre olarak bir artış olmadı. Ama fiili depo doldurarak ölçümlerimde bu rakamdan %1 oranında fazla yaktığını gördüm. Benim duyduğum lpg nin benzinden litre olarak %10-20 oranında fazla tüketileceğiydi ama öyle olmadı. Araba 1,6 seat toledo.

quote:

Orjinalden alıntı: mehmetalgul

Merhaba,
    2001 model 1.6 vvt-i corolla aracım var. Araca sıralı sistem lpg taktırmak istiyorum. Atiker sanırım Konya imalatı ve bende aslen Konya lıyım. Lpg dönüşümünü konya da yapmak istiyorum. (Şu anda Van da ikamet ediyorum.) Siz Atikerden memnunmusunuz? Bir de aracınızın marka ve modeli nedir.
    Bunu sormamın sebebi şu, ikamet ettiğim bölgede 1,1 ytl/lt benzin bulunabiliyor. Legal benzin almaya pompaya gidiyorsunuz size legal fiyatına kaçak benzin satıyorlar, bizde mecbur fazla para ödememek için kaçak alıyoruz. Batıya seyahatlerimiz sırasında ( senede 10,000 km kadar ) benzini normal fiyatından alıyoruz. Ama zaten araç uzun yolda 100 km de 6 lt yakıyor buda benzinin normal fiyatından 18 ykr eder. Sizin aracınız tahmini uzun yolda benzine göre lpg de litre olarak ne kadar artış gösterdi.
    Umarım lpg olayını hallederim de şu kaçak benzin olayından kurtarırız yakamızı. Malum aracı arzalandıracak diye korkuyorum.
    Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.

• quote:

tam bir satıcı yorumu tebrik ediyorum çamur at izi kalsın benim duyduğuma göre şöyleymiş böyleymiş
  • kardeşim sen sordun bende söyledim işte DUYDUĞUM KADAR TAKTIRAN MEMNUN DEĞİL dedim halla halla
    sen memnun olabilirsin. ben gördüğümü söylüyorum lafımında arkasındayım...!!!
    ayrıca ben markayı kötülemedim sıralıda sorunları var. ilerdede düzeltirler şu anda ne olduğunu söyledim
    biz birtek TÜRKİYE ye lpg satmıyoruz üreticiyiz yurt dışınada mal veriyoruz. burda insanların sorunlarını çözmeye çalışıyoruz ne olduğunu söylüyoruz ben orda gel hedef taktır öteki marka berbatmı dedim?
    bu aradada ben atikeri voltranla karıştırdım pardon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi peceneq -- 14 Mart 2007; 15:36:01 >
  • yaw nasıl yani sen koskoca baslıkta atikeri voltranlamı karıstırdın haydaa kardes ozaman bak burada ilgi almaya calısna bizlere kotu oluyor ve bi insanın ekmegine kan dogruyosundur yani lutfen dikkatli olalım sen simdi atiker için ne diyosun onu soylersen bizizide saydınlatmıs olursun
  • yaw herkez taktırdığı sistemi 10 nemro oluyor çok az kişi objektif değerlendirme yapabilmekte araçla kitin uyumu birde ustanın uyumu tamamen şansa kalmış
  • quote:

Orjinalden alıntı: pdr42

yaw nasıl yani sen koskoca baslıkta atikeri voltranlamı karıstırdın haydaa kardes ozaman bak burada ilgi almaya calısna bizlere kotu oluyor ve bi insanın ekmegine kan dogruyosundur yani lutfen dikkatli olalım sen simdi atiker için ne diyosun onu soylersen bizizide saydınlatmıs olursun

özür dilerim arkadaşım bidaha olmaz kafam dalgındı karıştırdım atikerin durumunu zaten biliyorsunuz kit güzel ve randımanlı çalışıyor saygılarımla...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.