Arkadaşlar merhaba....Uzun araştırmalarım neticesinde ve forumdaki yazılanlarıda inceleyerek bugün 1150 ytl'ye atiker sıralı sistem taktırdım.sabah bıraktığım aracımı akşam 8 gibi teslim ettiler.Aracım renault 19 1.6 alize.2000 model..sitemin montajı sorunsuz .o konuda herhangi bir şikayetim yok.40 lt'likte depo koydurdum ve 50 ytl civarında lpg aldım.(litresi 1.45 ytl) .....Yaşadığım sorun şu::araç rölantide sabit kalmıyor.yani devir saati bir iniyor bir çıkıyor.benzetmek gibi olmasın ama hani bedford kamyonların rölanti sesini anımsarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.yola çıkınca bu durum 2.vites dışında hissedilmiyor ama özellikle kırmızı ışıklarda rahatsızlık veriyor...ustamız bu durumun çözülebileceğini bir hafta kadar kullanmamı sonra tekrar ayar yapacağını söyledi...Böyle bir durum hakkında tecrübesi veya önerileri olan arkadaşlar varsa yadımlarını bekliyorum.Biraz üzüldüğümü ifade etmeliyim...Yakıt tüketimi hakkında bir şey yazamayacağım.onu önümüzdeki günlerde yazarım....Hepinize saygılar.....
sen de haklısın antalyalı hemşehrim... peki burada kim haksız ??
quote:
Orjinalden alıntı: mercury07
değerli cryincry kardeşim. iş tabiki sadece ustada bitmez. sistem dandikse ya da sadece italyan adı taşıyor diye takılıyorsa elbette sorun yaşanacaktır. sorun yaşanmayan marka da yok zaten. bu arada toplama bilgisayarla toshiba karşılaştırması da saçma. 40 kere servise toshiba yollamış birisiyim ve evimde de 3 yıldır hiç sorun yaşamadığım 2 toplama bilgisayarım var. toshiba'ya da 40 basarlar. toshiba cpu ve ekran kartı duydun mu hiç? tüm parçalarını kendisi üreten bir firma var mı bu dünyada? samsung telefonun içine aç, kaç çeşit çip var bak. ki samsung dünyanın en büyük teknoloji üreticilerinden biridir. kısacası italyaya gidip fabrika gezmiş kaç kişi var acaba. hepsi topluyor. ama göz görmeyince gönül katlanıyor demekki.
quote:
Orjinalden alıntı: cryincry
sayın safakotogaz kardeşim umarım kaliteli montaj yapıp atikerin eksiklerini kapatıyorsundur. bu olay toplama bilgisayarlar toshiba bilgisayarı karşılaştırmak gibi oluyor. iş kullanıcıda bitiyor yanılmıyorsam
quote:
Orjinalden alıntı: safakotogaz
Elma ile armutu birbirine karıştırmamak lazım ben yardımcı olmak için yazdım bilgilerimi paylaşmak için... bu iş marka işi değil ... standart TSE nin olur : Sanayi Bakanlığının Standart ın dışında her hangi bir markanın kullanılması söz konusu değil.
Burda kalite tartışılır ama güvenlik asla tartışılmaz .
AİTM yönetmeliği çok açıktır.
quote:
Orjinalden alıntı: cryincry
bizde yedik zaten ... o zaman mercedes almayalım gidip lada alalım güvenlik aynıymış yaa saçmalamayın yaaa atiker yerli değil bikere polonya mıdır toplama bişeymidir belli değil... ucuz etin yahnisi pişiyor zaten... reklam manyağı olmuşuz zaten kim ne derse onu yapıyoz ilaç alıcaz onu bile komsuya soruyoruz hangisi diye...
quote:
Orjinalden alıntı: safakotogaz
Arkadaşlar isteyen istediği kiti yapıp kendisine pazar oluşturamaz bu kitlerin bütün dünyada olduğu gibi bir standartı var. en son kullanılan standart ECE R 67-01 bütün kitler bu standartda olmalı aksine bir uygulama olması söz konusu değil. güvenlik bütün kitlerde aynıdır. Detaylarla kafanızı karıştırmak istemiyorum. Her markaya güvenlik konusunda güvenebilirsiniz.
Tasarruflu yolculuklar
quote:
Orjinalden alıntı: gokhandisli
Arkadaslar LPG servisinden yeni geldim; Aracın ve benim elimin basına gelenleri duyan usta da cok üzüldü ve hayretler için de kaldı. Ama beraber tatbik ettik ki Kit problemli çıktı; regülatöre giren ve gevşeyen hortumu çıkardı ve tankın vanasını tekrar açıtı normelde hemen emniyet valfinin gazı kesmesi lazım fakat gaz da hiç bi kesilme yok olabildiği basınçla dısarı kacırıo. Ustanında kendisi bu duruma anlam veremedi. ve beraber KİT i değiştirme kararı aldık, şimdik üzerindeki Atikeri söküp Landi Renzo takıcak; Ustanın yalancısıyım Landide tank üzerinde 3 ad. olmak üzere toplam 7 ad. emniyet valfi varmıs. Arkadaslar yasadıklarımdan sonra; ısık yanmıs, ibre düşmüş yok bayırda çekmiyormus bunları düşünmüyorum yeterki Güvenli olsun tek isteğim bu. Gelişmeler hakında da sizleri bilgilendireceğim.
tek kelime söylemek gerekirse antalyalı arkadaş haklı....................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................