Şimdi Ara

2011 VW Polo 1.4 LPG Uyumu - (Prins - BRC Hakkında Bilgi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
11.887
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kolay gelsin. benim 1.4 85 beygir atmosferik çok noktadan enjeksiyonlu (yıllardan beri kullanılan vw motoru) polo aracım var . arabayı alalı 1 sene oldu daha kullanalı 10 bin km oldu o zamandan beri benzine 1 tl zam geldi ve artık lpg taktırmayı düşünüyorum yaza doğru. bursada bildiğiniz kaliteli işçilik ve sistemi olan bir yer biliyor musunuz ?

biraz fikir oluşturması için açtım konuyu.

aradığım markanın böyle olmasını istiyorum 500-1000 neyse fazlasını veririm başımı ağrıtmasın yeter.

- kaliteli bir marka olacak
    - ayar tutmama , boyna sanayiye gidip kalibrasyon vs ile uğraşılmayacak
    - sadece bakım zamanı servisine gidilecek ve bakımlarını aksatmadığım sürece beni sanayi ile uğraştırmayacak
    - temiz bir işçilik ile yapılacak kaliteli bir yer olacak

son olarak bu çok önemli motor ısınıp lpg ye geçtikten sonra (30 derece filen galiba) bir daha kesinlikle benzin harcamayacak. gazı köklediğimde yüksek devirlerde kesinlikle sorun yaratmayacak.
    çünkü lpg istememin ana sebebi budur. benzinli arabayı normal devirlerinde kullanmaktan bıktım biraz sert kullanıyorsun hemen 9 litre yakıyor , otobanda hız yapayım diyorum 180-190 km de benzini içiyor meret huzursuz yaşamaktan bıktım. uzun yollarda otobüs ile de yolculuk yapmak zorunda kalmayacağım tabi ki az yakacağı için.

biraz uzun oldu ama çoğu kişinin derdini dile getirdiğimi düşünüyorum. hem paylaşım hemde bilgi amaçlı bir konu olması güzel olur teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 31 Mart 2012; 15:39:53 >

• merhaba. ne istediğinizi o kadar iyi anlatmışsınız ki bize de size doğru tercihi sunmak kaldı.
    BRC İtalya'da üretilen Avrupa'da ve dünyada birçok otomotil üreticisi markanın tercih ettiği alternatif yakıt sistemleri üreten dünyanın öncü markalarındandır. Türkiye'de BRC 2a Mühendislik ülke distribitörü ile hizmet vermektedir. ülkenin heryerinde 240 tetkili servis dönüşüm yapmaktadır.
    BRC MY11 markamzın son versiyonudur. 1.58 ohm elektronik enjektörleri, benzin enjektörü prensibiyle çalışan son derece hızlı enjektörlerdir. her devirde gerekli tepkimeleri vererek performans ve tasarruftan ödün vermez. plug&drive 3.06 yazılım ile çok hassas kalibrasyonlar ve homojen bir yakıt hava karışımı elde edebilmekteyiz. böyle size daha keyifli bir sürüş, tasarruf ve performans sunmaktayız.
    Bursa'da size tavsiye edeceğim Nira Mühendislik var. Ramazan Bey'e selamlarımı iletin size gerekli kolaylığı sunacaktır.
    saygılarla YEŞİLYURT OTOTMOTİV Cemal.

• quote:

Orijinalden alıntı: YEŞİLYURT OTOMOTİV

merhaba. ne istediğinizi o kadar iyi anlatmışsınız ki bize de size doğru tercihi sunmak kaldı.
    BRC İtalya'da üretilen Avrupa'da ve dünyada birçok otomotil üreticisi markanın tercih ettiği alternatif yakıt sistemleri üreten dünyanın öncü markalarındandır. Türkiye'de BRC 2a Mühendislik ülke distribitörü ile hizmet vermektedir. ülkenin heryerinde 240 tetkili servis dönüşüm yapmaktadır.
    BRC MY11 markamzın son versiyonudur. 1.58 ohm elektronik enjektörleri, benzin enjektörü prensibiyle çalışan son derece hızlı enjektörlerdir. her devirde gerekli tepkimeleri vererek performans ve tasarruftan ödün vermez. plug&drive 3.06 yazılım ile çok hassas kalibrasyonlar ve homojen bir yakıt hava karışımı elde edebilmekteyiz. böyle size daha keyifli bir sürüş, tasarruf ve performans sunmaktayız.
    Bursa'da size tavsiye edeceğim Nira Mühendislik var. Ramazan Bey'e selamlarımı iletin size gerekli kolaylığı sunacaktır.
    saygılarla YEŞİLYURT OTOTMOTİV Cemal.

ilginiz için teşekkürler

• prins lpg hakkında birileri bilgi verebilir mi ? nasıl oluyor sitelerinde yapılmış arabaları göremedimde ondan soruyorum.
  • arkadaşlar prins lpg nasıldır ? taktırdıktan sonra sorun yaşatır mı ? yoksa 0 sorunlu bir marka mıdır ?
  • Uzun lafın kısası BRC . Bursa'da aradığınız servis NİRA Mühendislik.En azından bir fikir alış verişi yapmak için kendilerini ziyaret ediniz.Lütfen bizlerin de selamlarını iletiniz.
  • teşekkürler ilginiz için değerlendireceğim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Kahriman

teşekkürler ilginiz için değerlendireceğim.

Rica ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.