Şimdi Ara

ATI Mobility Radeon HD 4650 (M96) driver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • ATI Mobility Radeon HD 4650 (M96) xp driver lazım her yer, aradım aradım bulamadım yardımcı olurmusunuz.

http://support.amd.com/us/psearch/Pages/psearch.aspx?type=2.4.2&product=2.4.2.3.30&contentType=GPU+Download+Detail&ostype=Windows+XP+-+Professional%2fHome&keywords=&items=20

• şimdi tekrar wista mı kurmak zorunda kalıcam

fakat sitede linux a da baktım ve driverı vardı .. demekki sisteminiz linux altında da çalışabilir en azından.. veya windows 7 yi de araştırın bence.. oluyorsa win 7 kurun.. vistaya bulaşmayın yani

Orijinalden alıntı: GoLGeTuRK

elinde sağlam windows 7 linki olan var mı :))

Forum Kuralları Gereği İllegal Paylaşım Yapmak Yasaktır
    AMD HD Radeon 7670M Driver sorunu.
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kendi sitesindeki sürücü iş görür mü bilmem ama ben şu dosyayı indirerek aşağıda anlattığım yöntemle Toshiba Satellite
    Windows 7 uyumlu damgalı laptopa XP kurduktan sonra bunu kurabildim,
    laptopu yeniden başlatınca sorunsuz şekilde iş gördü:

rapidshar .com/files/225210605/Ati_Dna_Drivers.rar
    Linkteki rapidshar ın sonuna "e" harfini ekle ve boşluğu sil :)

quote:

Orijinalden alıntı: GoLGeTuRK

ATI Mobility Radeon HD 4650 (M96) xp driver lazım her yer, aradım aradım bulamadım yardımcı olurmusunuz.

Bilgisayarım'a sağ tıkla Yönet-->Aygıt Yöneticisine gir ve aşağıdaki yöntemleri izle.
    Ekran kartıyla alakalı olana sağ tıkla Sürücüyü Güncelleştir-->Hayır, bu kez değil-->Listeden yada belirli bir konumdan yükle-->
    Arama. Yüklenecek sürücüyü ben seçeceğim.-->Ekran bağdaştırıcıları-->Disketi var-->Gözat-->İndirdiğin dosyayı klasöre aç ve burada o klasörü seç-->Driver-->2KXP_INF-->CX_DNA yı seç.

Bir liste gelecek uzun uzadıya. Birazcık aşağılarda(ortanın yukarısında) ATI RADEON HD 4650 series yazanı bulup seç. İleri de.
    Uyumluluk sorunu yaşandığına dair bir uyarı vercek. Evet de. Kurulum tamamlanmıştır. Laptopu yeniden başlat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi virs -- 18 Temmuz 2010; 18:58:10 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.