Şimdi Ara

Ati Marka Ekran Kartları İçin Driver - Catalyst 8.3 Çıktı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
142.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende problem çıkarıyor her defasında bilgisayara bu driverleri yükleyip yeniden başlattıktan sonra oyunları oynatıyor başka türlü oyunların ortasında kilitleniyor duryor vpu hatası oyunlara girmek istediğimde yeniden yükleme yapıyorum bunu driverleri yüklemek ile çözebilirmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karacabey1975 -- 21 Şubat 2007; 18:39:26 >
  • Buyrun arkadaşlar ati catalyst 7.2
    http://net.cizgi.com.tr/download/file.aspx?program=65
  • Catalyst 7.2 Vista 64 bit versiyonu için kurdum.Fakat büyük problemi var.Birincisi Catalyst Control Center açılmıyor sürekli hata veriyor.İkincisi 1440x900 lük monitörde normalde 75 HZ kullanırken bu sürücüyü yükleyince sadece 60 hz de kullanılabiliyor diğer tüm HZ seçenekleri yazılımsal olarak kapanıyor.Bu yüzden eski 7.2 betayı kurdum.Hatalar kalktı ama sorunlar için patch çıkmalı.
  • Catalyst Control Center bende de açılmıyor sürekli hata veriyor.çare bilen var mı?
  • ben kurmuştum 7.1i hiç hata vermemişti ama sonradan 7.1in optimeze edilmiş hali olan omega sürücünü yükledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northerion -- 22 Şubat 2007; 1:15:06 >
  • 7.2 sürümünde Catalyst Control Centerda değişiklik yapmışlar ve eskiye nazaran baya hızlı açılıyo.
  • bu sürücünün getirisi ne acaba
  • 7.2 ile 3dmark2006 da çok az da olsa bir puan artışı elde ettim..Birde catalyst ekranı oldukça değişmiş..Ati sanırım aynı zamanda vista için beta olmayan ilk driverlarını da yayınladı..
  • Catalyst i kurmasak sadece driver ı kursak değişen bişey olurmu acaba ?

Yeni versiyonun verdiği performans artışı düşer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cªn -- 22 Şubat 2007; 4:06:02 >
  • Ben hala 6.9 ile idare ediyorum. Sorun yoksa güncelleme de yok.
  • yeni v7.2 driver da pek performans artışı yok gibi ama Catalyst in eskiye nazaran hızlı çalışması yeterli
  • indiriyorum bakalım bi fark varmı

indirdim ve kurdum masa üstünde sag özellikler ayarlar gelişmiş menüsünde ati ye ait bi menü yok ama masaüstünde sag tıkladıgımda ati ccc girebiliyorum biraz inceledim bazı menüler eklenmiş ilerki zamanda bakcam ne var ne yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Arslan -- 22 Şubat 2007; 16:34:30 >
  • Sapphire X800 gto ekran kartım var. 9800 proyu satıp bunu almıştım. Eski sürücü ile default ayarda 3D Mark 2001 de 18182, 2005'de ise 4533 puan almıştım. Sonra Catalyst 6.9'u yükledim ama bu değerlere ulaşamadım. Geçenlerde bilgisayara format atıp windowsu yeniden kurunca bu sefer de 7.1'i yükledim ama yine bu değerlere ulaşamadım. Forumda bahsedilen omega drivers konusunu görünce bir de onu deneyeyim dedim. Problem olmaması için eski sürücüleri kaldırdıktan sonra driver cleaner ve rgistry cleaner gibi programlarla kalıntıları temizledim. Fakat sonuç yine iç açıcı değil.
    Buradan çıkan sonuç yeni sürücüler eski kartlara pek yaramıyor.
  • Bu driverlarla Trackmania oyununda yaşadığım artifact sorunları tamamen bitti. Oyun artık hem daha akıcı hem de daha hızlı çalışıyor. Artifactlerden ise eser yok. Denediğim diğer oyunlarda da sorun yaşamadım, ATI sonunda adam gibi bir driver çıkardı.
  • Control Centerı hata veren arkadaşlar okusun !
    control centerin çalışması için NET Framework 2.0 lazım ilk önce mevcut Control centerı sistemden kaldırın NET Framework 2.0 ı kurun sorna Control centerın 7.2 yi kurun Sorunsuz çalışmaktadır... Download \\ Net Framework 2.0
  • bu 7.2 sürücüsü iyi çalışıyorda kurulumdan sonra masaüstüne catalist kısa yolunu koymadı.Sizde de böylemi yoksa bende mi tuhaflık var
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

7.2 için diğer bir link;

http://ati.amd.com/support/drivers/xp/radeonxip-xp.html

saol hocam birde bunu deneyelim
  • Arkadaşlar bende 9550 vardı onda driver olarak omega driverdan şaşmıyordum çok iyi performans veriyordu acaba x19550pro için omega driver desteği varmı? x1950pro için omega driverı kurabilirmiyim?
  • Merhaba,ne zaman ekran kartı sürücüsü güncellemeye kalksam sorunlarla karşılaşıyorum,bir türlü beceremiyorum.

Ekran kartı sürücülerimizi nasıl "sağlıklı" bir biçimde güncelleyebiliriz?

Bu arada,ekran kartım Sapphire X1800 GTO.

Teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.