Şimdi Ara

Ati Marka Ekran Kartları İçin Driver - Catalyst 8.3 Çıktı (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
142.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ATI resmen göz boyamaya çalışıyor az önce ''Release Notes'' Kısmına baktımda getirdiği hiçbir performans artışı yok gereksiz tonla ıvır zıvır var.

1-2 tane eski oyundaki bugları düzeltmiş o kadar.Nvidia bir driver çıkarıyor hem stabil hemde çok uzun süre dayanabiliyor bu ne rezalet böyle ya
  • arkadaşım kontrol la işimiz yok lütfen sorunumu dikkatli okuyun ...saolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: asman

arkadaşım kontrol la işimiz yok lütfen sorunumu dikkatli okuyun ...saolun...

Kardeş biz senin önüne bir öneri sunduk verdiğim linkteki sürücüde de aynı hatayı mı vercek diye düşündüm deneyip denememek sana kalmış keyfin bilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 13 Ocak 2007; 19:55:22 >
  • YOK SORUN AYNEN DEVAM EDİYOR...
  • radeon 9550 ye uymazmı bu driver ?
  • @asman saphire formlarında bunu onermişler bir dene istersen

http://www.drivercleaner.net/professional.html

ile sürücüleri kaldır ve temizle.

Ardından Omega Sürücülerini bir dene

http://www.omegadrivers.net/ati/win2k_xp.php

form için
    http://www.sapphiretech.com/en/forums/showthread.php?t=6088

• arkadaşlar sadece driveri yüklesek ve control center ve diğer cafcafları yüklemesek nasıl performans olur acaba?Yada gerekli mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: RTL

arkadaşlar sadece driveri yüklesek ve control center ve diğer cafcafları yüklemesek nasıl performans olur acaba?Yada gerekli mi?

oluyor dıyenler var ben denedim bişey farketmedim acıkcası bu sısteme baglı olarak degişir bence grekli degil yüklenmeyedebilir. sadece atıtool u kullanıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: RTL

arkadaşlar sadece driveri yüklesek ve control center ve diğer cafcafları yüklemesek nasıl performans olur acaba?Yada gerekli mi?

olur tabi.. performans da bir fark olmaz.. kullanmadığınıza göre şart değil onlar..
    hatta sisteminizin üzerindeki yükü biraz azaltmış bile olursunuz..
  • drivercleaner direkt linki yokmu bi türlü download edemedim....

hocam ..
    omega drıverlarda hangisini yükleyecez..direk link veririmisiniz... bi de 6.9 yazıyor drıverlarda?

--------------------------------------------------------------------------------
  • hocam temizlik için illa o programa grek yok yani sen eskileri kaldır yeter,başka temizlik programlarıda mevcut, omega dan herhangi birini indir dene farketmez 6/9 yazar normal omegalar digerleri kadar hızlı güncellenmez
  • evet omega denedim..yine olmadı.... bu sefer hangi sürümü yüklesem aynı hatayı veriyor.... yardım lütfen ...formatlamak istemiyorum...
  • hd tv seyrederken..eskiden cpu 65 lerde gezerdi...şimdi 100 oluyor...
  • quote:

BuRaK1990

Arkadaşlar 7.1 i kurdum.Catalyst Control Center'ı açtığımda CLI Application (Command Line Interface) bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor.Bu durumdan dolayı özür dileriz diye bir hata verio.Bu hatayı neden verio ? Çözümü nedir ? Yardım plss.

Aynı hata bende de vardı. Sanırım Nod32 (fix'li olanı) bu hataya neden oluyo. Nod32 yi tamamen kaldırarak çözmüştüm ben. Sende de Nod32 varsa büyük ihtimalle sorununun kaynağıdır.
  • Arkadaşlar bende MSİ M635 var X700 Mobility takılı. Catalyst 7.1i indirdim ve gözle görünür bir performans artışı var. Ancak işlemciyi ve ekran kartını çok zorluyor ve laptopun sıcaklığı 85 dereceye geliyor. Ben önceden ATI VGA Driver v6.14.10.6525 kullanıyodum ve sıcak günlerde bile oyun oynarken en fazla 75 derece görüyordum. Bu performans artışı için bu kadar sıcaklık normal mi?
  • eyvallah sağol
  • Bendeki radeon 9600 pro ya 7.1 kurarsam az da olsa faydası getirisi olur mu acaba.Halihazırda kart ile gelen CD deki 5.8 sürücüsü kurulu.Bir ara donmalar kilitlenmeler falan olutyordu.Sürücüleri değiştirip denemiştim yeni sürücüler yüklemiştim sorun düzelmemişti.Meeğer ekran kartı ayarlarından AGPyi kapatmak gerekiyormuş onu yapınca düzelmişti.

Sonradan 5.8 de kaldım.Daha yeni sürücü hiç kurmadım.Sistemimde ATi display driver den başka Ati kontrol paneli ve ATİ driver temizleme aracı yüklü...Catalist control centeri hiç kullanmam.Sevmiyorum.

Bu kart (radeon 9600)ya da benzerini kullanan arkadaşlar.Önerebileceğiniz en iyi en stabil sürücü hangisi acaba.

Bu yeni çıkan 7.1 mi yoksa daha alt versiyonlardan birini mi tavsiye edersiniz..Arşivimde 6.3- 6.8- 6.9- 6.11 ve 7.1 sürücüleri var...Şimdi hepsini sırayla yükle-kaldır yapmak istemiyorum.PC hepten sapıtmasın.Tecrübeli arkadaşların önerisine ihtiyacım var.teşekkürler..

• İLK ÖNCE ATİ DRİVER KURMADAN NET Framework 2.0 KURMAN LAZIN ONDAN SONRA ATİ 7.1 YÜKLE
  • teşekkürler
  • Alla alla az daha yeni sürücü çıktı diye bi daha çekiyordum 7.1 i..Diyorum 7.1 çıkmamışmıydı zaten...Bu konu niye üstlere çıktı yaw
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.