Şimdi Ara

Ati Marka Ekran Kartları İçin Driver - Catalyst 8.3 Çıktı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
0
Favori
142.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pende 9550 var softmod 6.11 kullanıyom ama bu daha mı iyi ki?
  • VALLA ARKADŞAIN ELINE SAĞLIK
  • 6.12 Çıktı.

• yakında 7.01 çıkaçak
  • 7.1 çıktı.

• arekadaşlar ben drıveri kurarken ZERO DISPLAY SERVİCE ERROR hatsı alıyorum... 7.1 drıver yüklerken... sebebi ne olabilir.
  • yaw 6.12 yi yeni kurduk bu nerden çıktı yaw ztn bunları kurmak işkence gibi artık
  • Arkadaşlar 7.1 i kurdum.Catalyst Control Center'ı açtığımda CLI Application (Command Line Interface) bir sorunla karşılaştı ve kapatılması gerekiyor.Bu durumdan dolayı özür dileriz diye bir hata verio.Bu hatayı neden verio ? Çözümü nedir ? Yardım plss.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saritanburak -- 12 Ocak 2007; 23:28:07 >
  • driver ile beraber yeni Catalyst Control Center indirdin mi yoksa eskisini kaldırmadın mı
  • control centeri kursak ne oluyor ki driver tek başına yetmiyor mu?
  • quote:

Orjinalden alıntı: forious

driver ile beraber yeni Catalyst Control Center indirdin mi yoksa eskisini kaldırmadın mı

Driver ile beraber indirdim. Eski Driver ı kaldırdıktan sonra kurdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saritanburak -- 13 Ocak 2007; 12:18:11 >
  • ewy
  • quote:

Orjinalden alıntı: asman

arekadaşlar ben drıveri kurarken ZERO DISPLAY SERVİCE ERROR hatsı alıyorum... 7.1 drıver yüklerken... sebebi ne olabilir.

NEDENİ NE ARKADAŞLAR Bİ YARDIM...
  • quote:

quote:

arekadaşlar ben drıveri kurarken ZERO DISPLAY SERVİCE ERROR hatsı alıyorum... 7.1 drıver yüklerken... sebebi ne olabilir.

NEDENİ NE ARKADAŞLAR Bİ YARDIM...

Hata Mesajının resmini buraya koyabilirsen, yardımcı olmaya calışacağım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Engin_ER

quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro

şunu anladım ki,hiçbir zaman ATI nin kartını kullanmayacam

evet doğru anlamışsın bende katılıyorum bundan sonra kesinlikle ati almam

elimde şu an 4 tane driver var. bunların hepside kastırıyor bilgisayarı. ben böyle birşey görmedim. ne kadar yeni, o kadar kasıyor. birdaha ati mi? ASLA !!! şu sürücü konusuna bir çözüm getirmedikleri sürece hiçbir anlamı yok. hayır, ilk günlerde yoktu böyle bi' kasma. güncelledikçe oldu. nedir yani? yıldırma politikası mı? almayacağım bir daha sizin kartınızı!!!
  • @herospower
    şikayetiniz başka etkenlerden kaynaklanabilir..
    windows unuz hasarlanmış olabilir..
    format deneyin.. çözüm olacaktır..
    bende kasmanın k' si yok..
  • setup açıyorum sırayla gelen ekranları veriyorum.
    [img=http://img245.imageshack.us/img245/5018/01mi7.th.jpg]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asman -- 13 Ocak 2007; 17:58:52 >
  • ikinci ekran :
    [img=http://img166.imageshack.us/img166/1595/02ep0.th.jpg]

işte asıl uyarı veren ekran:
     Ati Marka Ekran Kartları İçin Driver - Catalyst 8.3 Çıktı

sonra pc yeniden başlat ekranı çıkıyor...

önceki drıveri kaldırdım . son 7.1 kurarken ilerlemeler yapıyor windows klasörüne kopyalamalar yapıyor en son bu çıkıyor uyarı....sonra pc yeniden başlatınca ekran kartı yüklenmiş görüyorsun....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asman -- 13 Ocak 2007; 18:07:53 >

• şimdi şunu göstermek istiyorum...7.1 kuruyorum ama uyarı alarak , yukardaki uyarı...

sonra denetim masasında ekran kartı drıveri kontrol ediyorum...

1 nolu işaret:
    drıver tarihi gösteriyor..tarih eski anlayacağınız....halbuki 7.1 yukledim...12.16.2006 gösteriyor...

2. nolu işaret:
    control center sorunsuz yüklendi....

3 işaret: drıver yüklendi gösteriyor..

4 işaret: kaldırmayı burdan yapıyorum drıver i...

Ati Marka Ekran Kartları İçin Driver - Catalyst 8.3 Çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asman -- 13 Ocak 2007; 18:17:21 >

• Hata alan arkadaşlar Klasik Kontrol Panelini aşağıdaki linkden indirip denermisiniz;

http://www.ngohq.com/home.php?page=Files&go=cat&dwn_cat_id=18&go=giveme&dwn_id=364

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 13 Ocak 2007; 18:23:50 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.