Şimdi Ara

ATI HD5670 GDDR3 1GB bu anakarta uyar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar anakartım Gigabyte 945GCM-S2L. HD5670 ekran kartının özelliklerinde PCI Express 2.1 diyor. Benim anakartımın özelliklerinde ise PCI Express 16 ibaresi var. Bu ekran kartı bu anakarta uyar mı? Sistemin diğer özellikleri:

Intel Core Duo 2 E7200 2.53 Ghz
    2 Gb Kingston 667 Mhz Tek Slot Ram
    Samsung HD161HJ 160 GB sabit disk
    Everest ATX 300 Watt kasa
    Win XP Pro SP3 32 bit

yalnız 300 watt everest güç kaynağıyla kullanmak iyi bir fikir değil. 5670 çok güç harcayan bir kart değil ama ne olursa olsun be sistemimi o PSU'ya emanet etmezdim.

Orijinalden alıntı: notther

arkadaşlar anakartım Gigabyte 945GCM-S2L. HD5670 ekran kartının özelliklerinde PCI Express 2.1 diyor. Benim anakartımın özelliklerinde ise PCI Express 16 ibaresi var. Bu ekran kartı bu anakarta uyar mı? Sistemin diğer özellikleri:

Intel Core Duo 2 E7200 2.53 Ghz
    2 Gb Kingston 667 Mhz Tek Slot Ram
    Samsung HD161HJ 160 GB sabit disk
    Everest ATX 300 Watt kasa
    Win XP Pro SP3 32 bit

5570 yada 4670 ddr3 bak psun hem sahte hemde 300w
    İ5 10400f, 16 GB DDR4 (3200MHZ), MSI GeForce RTX 2070 Ventus 8GB GDDR6, ASUS Prime Z490-A Intel LGA1200 DDR4, 240 GB SSD + 120GB SSD SAMSUNG HARDDİSK 1TB 7200 RPM HDD, AOC 23.8" AGON AG241QG 165Hz 1ms GSYNC 2K XIGMATEK HERA FULL RANGE 80PLUS GOLD 850W
  • temren teşekkür ederim. olmadı bir psu alıcam artık. bir de benim sisteme 2 Gb daha Ram alsam acaba kaç Watt lık Psu gerekir ki? 400 Watt kurtarır mı?
    YOUTUBE KİMYA DENEYLERİ VİDEOLARIMA BAKTINIZ MI???

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihburak95

400 W xilence rahat kurtarır 5670 i o sıkıntı olmaz ramler zaten çok güç tüketen bir şey değildir. tavsiyem xilence redwing serisinden 350 veya 400 w almam. 400 w tavsiye sebebidir...

eyvallah fatihburak95:)
  • ne demek Ancak gördüğüm kadarı ile anaakrt iyi değil... P35veya p45 değil bunu demek istedim. Hiç oc yaptın mı??? Ben de de 945 chipset var yüzde 25den fazla OC yapamıyrum. sen OC yapabildirn mi???*

NOT: Youtube deney kanalımı, bir doktorun evine kadar gidip önce karısını sonra kendisini öldüren hayvan yüzünden kapattım. #Doktorlaröldürülüyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

ne demek Ancak gördüğüm kadarı ile anaakrt iyi değil... P35veya p45 değil bunu demek istedim. Hiç oc yaptın mı??? Ben de de 945 chipset var yüzde 25den fazla OC yapamıyrum. sen OC yapabildirn mi???*

valla fatih ben çok profesyonel bir PC kullanıcısı değilim. Solidworks, Matlab, Ansys gibi programlar kullanıyorum. Bana yetiyor şimdilik. 3 yıl oldu PC yi toplatalı. Evde kullanıyorum. Zaten seneye bir laptop almayı planlıyorum. Fazla oyun oynamıyorum. Bir tek League of Legends oynuyorum. artık bi psu ile hd5670 i alıcaz sanırım. Eski ekran kartım nvidia 6600 GT idi, kondansatörleri patladı. yaptırabilirsem onu da yaptırıcam. nvidia ile ati arasında performans açısından çok büyük farklar var mı?

• Ben de de 6600 gt vardı sana söyle anlatayım hikayemi...

toplama pc nin içinde(daha anlamazken donanımdan o sıralarda başkasına toplatmıstık)
    1. kart ati x1050 NFS pro streat oynamıştım o kartla herkese hava atardım 512 mb kartm var diye(gerçi 256 sı paylaşımlıymış da neyse)

3-6 ay sonra pc donmaya takılıp kalmaya başladı abartmıyorum 10 tane format attılar10*20 200 tl o zaman format da bilmiyorum...

Adamalr bana ekran kartı aldırdı 6600 gt Cod 4 oynamaya çalışmıştım driver güncelemesi gerekiyormuş bilemedim 2 ay elimde cd oynayamadım sonra bir int. cafede sordum öğrendim...

Sonra transformes revenge of the falens oynamaya çalıştım o 6600 gt ile ama 15 pfs idi OC yapatım derken kart yandı gitti...

Sonra yine bilgisayarcıların eline düştüm 4550 gibi kötü bir karta 90 tl ödedim 6600 gt den yüzde 50 daha hızlıydı ama yine de çok yavaştı benim için...

Ardından geçen ay 4550 den 4650 e getim 4,5 k dan 6 k ya çıktı 3 d mark 2006 şimdi de işlemci dar boğaz yapıyor..

diyeceğim benimkisi bir hüzün hikayesi..

NEyse senin soruya gelince Nvidia fiyat performans olarak ati kadar iyi değil ancak üst dizeyde Bazı oyunlarda PSYX için nvidia gerekiyor ve bunun için insanar NVidia alabiliyor.. BEnce gereksiz...

YAni orta sınıf kartlarda kesinlikle ati diyorum. ...

Proffosyenel kartları düşünür müsünüz?? Nvidia quardo veya ati fire gl ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihburak95 -- 4 Eylül 2011; 15:58:11 >

• quote:

Ben de de 6600 gt vardı sana söyle anlatayım hikayemi...

toplama pc nin içinde(daha anlamazken donanımdan o sıralarda başkasına toplatmıstık)
    1. kart ati x1050 NFS pro streat oynamıştım o kartla herkese hava atardım 512 mb kartm var diye(gerçi 256 sı paylaşımlıymış da neyse)

3-6 ay sonra pc donmaya takılıp kalmaya başladı abartmıyorum 10 tane format attılar10*20 200 tl o zaman format da bilmiyorum...

Adamalr bana ekran kartı aldırdı 6600 gt Cod 4 oynamaya çalışmıştım driver güncelemesi gerekiyormuş bilemedim 2 ay elimde cd oynayamadım sonra bir int. cafede sordum öğrendim...

Sonra transformes revenge of the falens oynamaya çalıştım o 6600 gt ile ama 15 pfs idi OC yapatım derken kart yandı gitti...

Sonra yine bilgisayarcıların eline düştüm 4550 gibi kötü bir karta 90 tl ödedim 6600 gt den yüzde 50 daha hızlıydı ama yine de çok yavaştı benim için...

Ardından geçen ay 4550 den 4650 e getim 4,5 k dan 6 k ya çıktı 3 d mark 2006 şimdi de işlemci dar boğaz yapıyor..

diyeceğim benimkisi bir hüzün hikayesi..

NEyse senin soruya gelince Nvidia fiyat performans olarak ati kadar iyi değil ancak üst dizeyde Bazı oyunlarda PSYX için nvidia gerekiyor ve bunun için insanar NVidia alabiliyor.. BEnce gereksiz...

YAni orta sınıf kartlarda kesinlikle ati diyorum. ...

Proffosyenel kartları düşünür müsünüz?? Nvidia uardo veya ati fire gl ???

Bütçem maksimum 250 TL ye kadar(Psu+Ekran kartı). Quadro lara ben de baktım hatta Nvidia Online chat support ta nvidia yetkilisi ile birlikte baktık sistemime en uygun olan kart için ama 800$ civarında Quadro lar. Sonra GT440 ya da GT430 almamı söyledi. CAD programları için iyi dedi; fakat forumdaki arkadaşlar Nvidia alma Ati HD5670 işini rahat görür, 230 Watt lık kasa da çalışıyor dediler. O yüzden kararsız kaldım. Ama herkes PSU değiştirmem gerektiğini söylüyor. Sanırım bu şart oldu artık. Kalitesizmiş benim Psu.

• merak ettiğim bir diğer konu da üç boyutlu çizimlerde çizimi döndürme yaparken kasmalar olup olmayacağı bu konuda bilgisi olan var mı?
    YOUTUBE KİMYA DENEYLERİ VİDEOLARIMA BAKTINIZ MI???

• ok bakayım ben de.
  • _____________________________
    Akıl fukara olunca fikir ukala olur...

• seçtiğin kart hypermemoryli yani sistem belleğinden yiyerek 2.8 oluyor haberin olsun

Orijinalden alıntı: snakessss

seçtiğin kart hypermemoryli yani sistem belleğinden yiyerek 2.8 oluyor haberin olsun

tam olarak nasıl oluyor hypermemory dediğiniz olay? Harici 1 GB var kartta. 1GB dan fazla hafıza gerektiğinde mi ram i kullanıyor yoksa her zaman mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakessss

seçtiğin kart hypermemoryli yani sistem belleğinden yiyerek 2.8 oluyor haberin olsun

Yiyo da bi b*k oluyor mu sanki
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.