Şimdi Ara

EKRAN KARTI İÇİN 4GB DDR3 MÜ 2GB GDDR5 Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. 8 yıllık emektar bilgisayarıma oyun performansına yönelik (CS:GO, GTA 5 ORTA AYARLARDA) anakart'ına uygun ekran kartı ve ram takviyesi yapmayı düşünüyorum. Bilgi almak için bilgisayarcılar ve büyük teknoloji mağazalarıyla görüştüm. sistemimin ekran kartı olarak GDDR5 sürümüne kadar kaldırabileceğini söylediler. Ve ben de maddi durumlardan ötürü biraz düşük bir bütçe ayırabiliyorum, o yüzden fazla bir seçeneğim yok. Bu bütçe ve sistem özellikleriyle BİLGİSAYARCI: ''Önemli olan DDR sürümü. 2GB da olsa GDDR5 al seni daha iyi taşır.'' diyor. TEKNOLOJİ MAĞAZALARI: ''Önemli olan ekran kartı hafızası, sen 4GB DDR3 al performansı daha iyi olacaktır.'' diyor. Biliyorsunuz ki bilgisayar donanımlarını takıp çalıştırınca bir daha iade şansı olmuyor ve başta da dediğim gibi fazla bir bütçem yok. O yüzden tabiri caizse nokta atışı yapmam lazım. Ne alacağıma bir türlü tam olarak karar veremedim. Bu konuda bilgili ve tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.

SADECE EKRAN KARTI İÇİN BÜTÇEM MAKSİMUM 600'E ÇIKABİLİR. (KESİNLİKLE DAHA FAZLA OLMUYOR ŞİMDİLİK.)

ŞU ANKİ MEVCUT SİSTEM ÖZELLİKLERİM:

İŞLEMCİ: İntel Core i3 550 3200 GHz. model:5 (1. ya da 2. nesil tam emin değilim.)

RAM(BELLEK): Adata 4GB (2X2GB) DDR3 dual ram. Total frekans: 2127 MHz.

EKRAN KARTI: ATİ(AMD) RADEON HD 5570 1GB DDR3 GRAPHIC CARD boyut: 1024 MB.

ANAKART: Foxconn H55MXV Series 1.0 version: 080015 Chipset: Intel.

DEPOLAMA: 240GB Samsung SSD + 1TB Toshiba HDD + 500GB harici HDD. (SSD'Yİ BİR HAFTA ÖNCE TAKTIRDIM, SİSTEM DOSYALARI ORADA.)

PSU(GÜÇ KAYNAĞI): AYRINTILARINI BİLMİYORUM AMA GÜCÜ ''350 VOLT''.

TEKRARDAN GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wolborg18 -- 20 Temmuz 2018; 19:16:31 >

• elindeki sistem özellikleri nedir

ekran kartı belleği ddr5 şart
  • teknoloji mağazaları gene yapıştırmış ezberi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartin sadece bu özelliklerine bakilmaz gpu cekirdeğinin gucune bakilir.

misal gt710 a istersen 10 gb gddr5 ram tak o kart onu işlemez dolduramaz.

sen elindeki sistem ozelliklerini acikca yaz ve butceni yaz sana burda uygun bir kart oneren cikar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 20 Temmuz 2018; 13:51:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

kartin sadece bu özelliklerine bakilmaz gpu cekirdeğinin gucune bakilir.

misal gt710 a istersen 10 gb gddr5 ram tak o kart onu işlemez dolduramaz.

sen elindeki sistem ozelliklerini acikca yaz ve butceni yaz sana burda uygun bir kart oneren cikar.
    hatta en önemlisi katılıyorum.yarış pistine 60 beygirlik bir arabayla çıkarsanız hızınız yine artmıycak.hem pist büyük olacak hemde beygir gücü yüksek :)
  • SADECE EKRAN KARTI İÇİN BÜTÇEM MAKSİMUM 600'E ÇIKABİLİR. (KESİNLİKLE DAHA FAZLA OLMUYOR ŞİMDİLİK.)

ŞU ANKİ MEVCUT SİSTEM ÖZELLİKLERİM:

İŞLEMCİ: İntel Core i3 550 3200 GHz. model:5 (1. ya da 2. nesil tam emin değilim.)

RAM(BELLEK): Adata 4GB (2X2GB) DDR3 dual ram. Total frekans: 2127 MHz.

EKRAN KARTI: ATİ(AMD) RADEON HD 5570 1GB DDR3 GRAPHIC CARD boyut: 1024 MB.

ANAKART: Foxconn H55MXV Series 1.0 version: 080015 Chipset: Intel.

DEPOLAMA: 240GB Samsung SSD + 1TB Toshiba HDD + 500GB harici HDD. (SSD'Yİ BİR HAFTA ÖNCE TAKTIRDIM, SİSTEM DOSYALARI ORADA.)

PSU(GÜÇ KAYNAĞI): AYRINTILARINI BİLMİYORUM AMA GÜCÜ ''350 VOLT''.

TEKRARDAN GÖRÜŞLERİNİZİ BEKLİYORUM. TEŞEKKÜRLER.
  • wolborg18 W kullanıcısına yanıt
    elindeki işlemci ile kullanılabilecek
    Ekran kartı gt 1030

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.