Şimdi Ara

## ATİ HD4770 Kullananlar Kulübü ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
694
Cevap
0
Favori
42.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1234...16...35
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voltaj Motifikasyonları , Hardmod , Pencil Mod , Soft Mod , Sorunlar , Çözümler , Bios , Bios Flashlamak , Oyun Testleri , Benchmark Skorları ve benzeri paylaşımlar

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Kullanıcıların Stabil Overclock Değerleri :
    OZAN387-HİS HD4770 (871/1159)
    SENDOMİ-POWERCOLOR 4770 PCS(891/1
    126)

ThE LoSt - SAPPHİRE HD4770 (875/1150)

-------

-------

MARKALARA GÖRE BİOS FLASH'LARI

[ UYARI: BİOS FLASHLAMAK RİSKLİDİR ! Her BIOS güncellemesindeki ana kural şudur: Düzgün çalışıyorsa güncelleme yapmayın! ]

Asus EAH4770 512 MB [ 800 / 850 ] : İndir
    ATI HD4770 512 MB [ 750 / 799 ] : İndir
    Connect3D HD4770 512 MB [ 750 / 799 ] : İndir
    HIS HD4770 512 MB [ 750 / 799 ] : İndir
    MSI HD4770 512 MB [ 750 / 799 ] : İndir
    Powercolor HD4770 512 MB [ 750 / 799 ] : İndir
    Sapphire HD4770 512 MB [ 750 / 799 ] : İndir
    XFX HD4770 512 MB [ 750 / 799 ] : İndir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan387 -- 26 Temmuz 2010; 12:40:20 >

• böyle bir grubun açılması iyi olmuş 4770 çok muallakta olan bir karttı eğer oyun testleri vs kullanıcılar tarafından paylaşılırsayararlı olursa son derece faydalı bir başlık olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Nimbus -- 22 Eylül 2009; 22:39:16 >
  • teşekkürler
  • benim aklımdaydı böyle bir konu açmak ama sen önce davranmışsın kardeşim1-2 güne kadar overclocklu olarak test sonuçlarını veririm şu anda 910/1081 kullanıyorum elimdeki kart powercolor 4770 pcs modeli özel soğutmalı olanı bu değerlerde kullanıyorum ancak bir dengesizlik var tam otursun testleri veririm burdan

UFAKTAN TESTLERİ VERMEYE BAŞLAYACAĞIM ARKADAŞLAR ZAMAN BULAMIYORUM YAPMAYA ÖNCE 3DMARK VANTAGE DEFAULT VE OVERCLOCKLU DEĞERLERİNİ VERİYORUM VE RİVATUNER GÖRÜNTÜSÜNÜ OOVERCLOCK DEĞERİNİ VE DEFAULT SICAKLIK DEĞERİNİ BU ARADA KART POWERCOLOR PCS MODELİ DOĞAL HDMI ÇIKIŞLI İŞLEMCİYE OVERCLOK YAPTIM 1.55VOLT İLE 3.6GHZ BİR SONRAKİNDE 3.7 İLE YAPACAĞIM

KARTIN RESİMLERİ

KARTA AİT DEĞERLER

ŞİMDİDE OYUN İÇİ GÖRÜNTÜLER VAR ANCAK FRAPS İLE ALDIĞIM GÖRÜNTÜLERDE FPS DEĞERİ GÖZÜKMÜYOR ONU ANLAMADIM

BUDA FURMARK STABİLİTE TESTİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 26 Şubat 2010; 23:39:59 >

• Ben de bu karttan almayı planlıyorum, ama ATI'nin yazılımsal sorunları ve nVidia'nın oyunlardaki desteği Ati kullanıcılarını çıldırtmış vaziyette olduğu için caymaya başladım
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: MelihFenman

Ben de bu karttan almayı planlıyorum, ama ATI'nin yazılımsal sorunları ve nVidia'nın oyunlardaki desteği Ati kullanıcılarını çıldırtmış vaziyette olduğu için caymaya başladım

Dostum haklısın SHİFT oyununda ve physx destekli oyunlarda ati biraz zorlanıyor ama yeni driverlarda mutlaka çözüleceğini umuyorum.Ama 40 nm olduğu için sıcaklık değerleri çok düşük ve yeni bir kart oc kapasitesi oldukça yüksek tabiki size kalmış birşey

Şu Anda Tam Giriş-Orta Seviye Kartlar Arasında Gösterilsede , Overclock İle Performans Artışı Ciddi Seviyede Var .

Düşük Sıcaklıklar İle Yüksek Overclock Potansiyeli Kartı Dahada Güzelleştiriyor .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Power -- 23 Eylül 2009; 0:58:59 >
  • yav şu driver sorununu niye ben hiç yaşamadım onu anlamadım bütün oyunlar hıgh ayarlarda 50-60 fps ortalama ile oynuyorum crysis denen oyuna benzeyen şey hariç

Orijinalden alıntı: sendomi

benim aklımdaydı böyle bir konu açmak ama sen önce davranmışsın kardeşim1-2 güne kadar overclocklu olarak test sonuçlarını veririm şu anda 910/1081 kullanıyorum elimdeki kart powercolor 4770 pcs modeli özel soğutmalı olanı bu değerlerde kullanıyorum ancak bir dengesizlik var tam otursun testleri veririm burdan

Oc değerlerin oldukça iyi sayılır.Test sonuçlarını bekliyorum

yav şu driver sorununu niye ben hiç yaşamadım onu anlamadım bütün oyunlar hıgh ayarlarda 50-60 fps ortalama ile oynuyorum crysis denen oyuna benzeyen şey hariç

Öncelikle işletim sistemin nedir ? ve hangi oyunları high ayarlarda oynuyorsun, 50-60 fps alıyorsun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sendomi -- 23 Eylül 2009; 1:06:08 >

prototype-sf4-burnout paradise-resident evil 5-wolfeinstein-call of juarez bu oyunları oynuyorum çözünürlük 1360-768 olarak herşey açık oynuyorum yazmayı unutmuşum işletim sistemi windows 7

O bahsettiğin oyunlar ile crysis ı karşılaştırmak garip olur birde crysis yükleyip denemeni tavsiye ederim ve performansta işlemci de büyük etken tabiki
  • crysisde eski 4770'im ile denemiştim anlamadığım bir sorun vardı oyun içinde anlık takılmalar oluyordu görüntü donmaları ama ondada 4x aa açık gamer ayarlarda 136768 çözünürlükte 34 fps falan alıyordum c

crysisde eski 4770'im ile denemiştim anlamadığım bir sorun vardı oyun içinde anlık takılmalar oluyordu görüntü donmaları ama ondada 4x aa açık gamer ayarlarda 136768 çözünürlükte 34 fps falan alıyordum c

Dx 10 mu , Dx 9 mu ?

Crysis 1360x768 4x AA Gamer [High] 34 FPS gerçekten çok iyi fps değerin oc yaramış sana baya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozan387 -- 23 Eylül 2009; 1:20:44 >
  • 1-2 ay önce aldım kartı voltajsız 915'e 4300 mhz'de Vantage skoru alabiliyorum stok soğutucu ile tek problem ramlerin üzerinde soğutucu olmaması çok ısınıyorlar kendi hızına getirince soğutucuda tam ramlerin üzerinde bitiyor neredeyse bu yüzden uygun ramsing bulmak çok zor, normal şartlarda kartın çekirdeği voltajsız 850-900 Mhz arasında yüzde 30-40 fanla sessiz bir şekilde kullanılabilirken ramler çok ısındığı için fanı gereksiz hızlandırmak gerekiyor bende soğutucu ile ramler arasında kalan ufacık alana sığacağını tahmin ederek AK-VMC01-BK akasa ram soğutucusunu sipariş ettim 4MM boyu bu ramsinglerin tabi önce kartı çıkartıp cetvelle ölçtüm ucu ucuna 4 mm gibi bi boşluk var ama thermal bant ile falan olmamasından korktum biraz neyse geldi soğutucular milimi milimine oldu sonuç mükemmel kartın tek eksiği ramlerin ısınmasıydı artık hiç bir problem yok.
    Karma karışık hızlı hızlı yazdım ama neyse :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borneon -- 23 Eylül 2009; 1:46:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: borneon

1-2 ay önce aldım kartı voltajsız 915'e 4300 mhz'de Vantage skoru alabiliyorum stok soğutucu ile tek problem ramlerin üzerinde soğutucu olmaması çok ısınıyorlar kendi hızına getirince soğutucuda tam ramlerin üzerinde bitiyor neredeyse bu yüzden uygun ramsing bulmak çok zor, normal şartlarda kartın çekirdeği voltajsız 850-900 Mhz arasında yüzde 30-40 fanla sessiz bir şekilde kullanılabilirken ramler çok ısındığı için fanı gereksiz hızlandırmak gerekiyor bende soğutucu ile ramler arasında kalan ufacık alana sığacağını tahmin ederek AK-VMC01-BK akasa ram soğutucusunu sipariş ettim 4MM boyu bu ramsinglerin tabi önce kartı çıkartıp cetvelle ölçtüm ucu ucuna 4 mm gibi bi boşluk var ama thermal bant ile falan olmamasından korktum biraz neyse geldi soğutucular milimi milimine oldu sonuç mükemmel kartın tek eksiği ramlerin ısınmasıydı artık hiç bir problem yok.
    Karma karışık hızlı hızlı yazdım ama neyse :)

hayırlı olsun sıcaklık değerleriniz ne kadar farketti acaba?

• Sapphire HD4770 i günlük 850/4000 kullanıyorum bende .Gerçi şu anda 8800GT takılı ama normalde HD4770 i kullanıyorum.Akasanın AK-VMC01-BK kodlu bellek soğutucuları tam 4770 için üretilmiş(ucuz soğutmalı 4770).O küçük boşluca cuk diye oturuyor,bence her 4770 kullanıcısı almalı bence özellikle kasa içi hava akışı çok işi değilse oyunlarda 80 dereceyi bulabiliyor bellekler 1ghz hızda çalışırken.Keşke premium soğutma ülkemize gelseydi ama ucuz soğutmadan var heryerde malesef.

Masaüstü; PCPartPicker
    LG OLED55CX | Samsung G8 OLED UW | Apple TV 4K 3rd Gen | DROP PC38X & Fiio FH3 & BTR3K
  • 
Sayfa: 1234...16...35
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.