Şimdi Ara

Ati Ekran kartı aldım :) sorunlarım var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: K0rkunc

oc kıstım biraz şimdilik düzeldi aynı ayarlarda 8800gt ile çalışıyordu neyse çalışsında
    makineye format atmadım atıcam ama şimdi biraz deniyorum

buda ss
    />

psu dan olmasın?
    vpu recovery olayını çözene kadar ati almam abi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uchihaitachi -- 3 Ekim 2008; 22:11:59 >
  • sok sok sok ati aldim ne ya bilader ahirina cevirdiniz iyice ekran karti forumunu.hergun boyle sacma sapan topickler aciliyor.acil yardim ekran kartim yaniyor vs vs
    bencil olmayin arama yapan arkadaslarida dusunun ona gore topic aciniz
    adminin uyarmasi lazimdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 3 Ekim 2008; 22:13:06 >
  • Sapphire HD 4870 için yeni bios var . Bu kartla sorun yaşayan kullanıcılar bu biosla kartlarını flaşlayınca
    sorunlarının çözüldüğünü söylüyorlar . Bu biosun sizin kartınıza uygun olup olmadığını öğrenip , eğer uygunsa
    kartınızı flashlamanızı tavsiye ederim .

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=98860&STARTPAGE=26&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear
    adresinde
    delfincek nickli kullanıcı şöyle yazmış :

you can flash if you have:

Sapphire Radeon HD4870 512MB DDR5
    Originalni bios on board with date: 24.07.2008 (you can check this with ATI CCC)
    BIOS ver: 011.006.000.003.000000 (you can check this with ATI CCC)
    BOX NUMBER: SKU 11133-00-20R on a green sticker on your box....................buraya dikkat edilmeli sanırım .

sapphire için yeni bios bağlantıları da vermiş.

http://forums.amd.com/game/messageview.cfm?catid=260&threadid=98860&STARTPAGE=30&FTVAR_FORUMVIEWTMP=Linear

adresinde ise varkanoid nickli kullanıcı
    biri eski biri yeni olmak üzere 2 adet 4870 i olduğunu ,
    Sapphire gönderdiği mail neticesinde biosun her iki kartına da uygun olduğu cevabını aldığını söylüyor .

Yinede biosun sizin karta uyup uymadığını iyice öğrendikten sonra bios flashlamayı düşünebilirsiniz .

Nitekim donanimhaber üyesi juveline kartını bu biosla flashladı ve oyundan atma problemlerini çözdü .

Umarım sorununuz çözülür .

• quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

sok sok sok ati aldim ne ya bilader ahirina cevirdiniz iyice ekran karti forumunu.hergun boyle sacma sapan topickler aciliyor.acil yardim ekran kartim yaniyor vs vs

dediğine katılıyorummm ..

sanki adam burda magazin sunuyo

yha konunun adını değiştir .. yada sill
  • quote:

Orjinalden alıntı: BlackCalamity

quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

sok sok sok ati aldim ne ya bilader ahirina cevirdiniz iyice ekran karti forumunu.hergun boyle sacma sapan topickler aciliyor.acil yardim ekran kartim yaniyor vs vs

dediğine katılıyorummm ..

sanki adam burda magazin sunuyo

yha konunun adını değiştir .. yada sill

sagol :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rabbitweed -- 3 Ekim 2008; 22:17:26 >
  • hala bi crysis te iyi performans veriyor diye kart tercihi yapanlar var yaa....bu nasıl mantıktır anlamadım gitti...bizim millete para batıyo galiba...cevat yerli ismi olmasa o oyunda merak ediyorum ne kadar onemi olacakti bu oyunun....
  • 9800gt alacaktı arkadaş ekran kartı alacaklara da 9800gt alın falan diyordu 4870 nerden esti ben de anlamadım açıkçası
  • quote:

Orjinalden alıntı: oky_the_one

hala bi crysis te iyi performans veriyor diye kart tercihi yapanlar var yaa....bu nasıl mantıktır anlamadım gitti...bizim millete para batıyo galiba...cevat yerli ismi olmasa o oyunda merak ediyorum ne kadar onemi olacakti bu oyunun....

olay sade crysis oynamak değil. şimdilik en kasan oyun bu.o yüzden referans oyun.
    bu oyunu oynatan kart diğer oyunların yüzde 99 unu da rahat rahat oynatır.
  • allahım yhagidip millete nvdia alda taştan olsun diyen adam 4870 almış hayret
    dur bakalım daha ne gorcez
    bundan sonrada expander hocam şok şok gt280 aldım diye konu acarsa şaşırmam artık
  • Offf hakketten ama sıktınız artık. 7/24 forumdasınız ati kartları bizden daha iyi biliyosunuz. 4870 in çalışma sıcaklığını vs... çok çok iyi biliyosunuz. Rahatsızmısınız hala aynı konuları açıyosunuz? Eğer bilgisayar reset atıyosa bunun nedeni bilgisayarın herhangi bir parçasının yüksek frekansta çalışarak stabiliteyi bozmasıdır yada psu yetersizliğir olmadı ramler bozuktur vs... Eğer bunlardan anlamıyosanız hazır casper pc alın kullanın daha ne diyim size bilemiyorum...
  • Adam alacaktı bu kartı zaten, böyle bir konu açması da kaçınılmazdı. Forumuda bilen biri. Riva tünerla bu işi halledebileceğini de bence biliyor, maksat millet birbirine girsin işte.
  • hala vpu recover hatası veriyormu ben 2600xt almıştım en fazla bir ay dayanabildim ati kullanıcılarına allah sabır versin hocam geçmiş olsun
  • Ekran kartı reset atmış
    Sen o kartı var bozuktur nvıdıa al sen. . .
  • bence eğer default fan hızındaysa kartın büyük bi ihtimal öyle.. boşta 70 çok iyi bi sıcaklık.fan hızını artırırsan çok daha makul sıcaklıklara ulaşır.
  • ilgiç olaylar
  • Gereksiz bir konu daha

Başlığa baq sanki magazin bölümü
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ademsx1

Gereksiz bir konu daha

Başlığa baq sanki magazin bölümü

arkadaşlar K0rkunc isimli arkadaş en koyu nvidia kanatiklerinden birisi her konuda direk nvidia diye çıkan onu savunan avatarında bile nvidia logosu bulunan ilk sahıslardan o yüzden ati kart alaması şok şok şok değil daha ötesinde ne varsa

bügün 2 kere şok oldum biri fettah 9800gtx+ almış olması biride bu

• Nvidia cılara bak sen ati alıyorlar sorun var diyorlar bide nvidiacı olcak ati kart alıyo
    Forum kirliliği, maksat millet birbirine girsin maksat ati yi kötülesin
  • quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

valla şuanlık iyiya aa açıyorum açmıyorum hiç fark etmiyor şaşırtıcı

kafamıza tas yagacak....

bedava filan mı buldun naptın....

nvidia:::@strikeforce 1 @K0rkunc 2 .....

komplo teorisi diyicem ama... neyse darısı @strikeforce ve diger nvidia fan club uyesi kardeslerimize....

• Arkadaş doğru yolu bulmuş en nihayetinde:)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.