Şimdi Ara

Ati Ekran kartı aldım :) sorunlarım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sleam arkadaşlar 4870 ati ekran kartı aldım 8,6 kurdum ama boşta 70 derece bu ekran kartı reset atıyor arada bi ne yapıcam hangi driverı tavsiye edersiniz
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Reset'in rkran kartından kaynaklandığını zannetmiyorum, sisteminde baska sorun varıdr. Benmi kartım masaüstünde 74-76c civarında aralıksız 2-3 saat oyun oynuyorum herhangi bir problem cıkmıyor. Surucu olarak en güncel versiyonu dene.

Birde ekran kartının Gpu-z goruntusunu verebilirsin ?
  • oc kıstım biraz şimdilik düzeldi aynı ayarlarda 8800gt ile çalışıyordu neyse çalışsında
    makineye format atmadım atıcam ama şimdi biraz deniyorum

buda ss
  • 8.6 nedir ya 8.9 kursana...

Ayrıca restart ekran kartından olmaz, ekran kartından olsaydı eğer görüntü kilitlenirdi.
  • 4870 lerin hiç birinde problem yoktur 10 tane görme fırsatım oldu 10 uda duzgun calısıyor
  • Güncel driverları kurmanı tavsiye ederim. Boşta 70 derece olması sorun değil. Eğer sorun olsaydı zaten ATI kartı o referans soğutucuyla piyasaya sürmezdi.
  • Dostum sen nvidia taraftarı değil miydin niye ati aldın? yoksa almadında eğleniyon mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: yavuz126

4870 lerin hiç birinde problem yoktur 10 tane görme fırsatım oldu 10 uda duzgun calısıyor

Bi de benimkini görsen
  • quote:

Orjinalden alıntı: alirezzak

quote:

Orjinalden alıntı: yavuz126

4870 lerin hiç birinde problem yoktur 10 tane görme fırsatım oldu 10 uda duzgun calısıyor

Bi de benimkini görsen

Sizin kartınızın ne problemi var?
  • Markası nedir ?
  • kıyamet alametlerinden 2.sidir bu
    ilki de iktyas ın 4850 almasıydı
    ama sonuç belli bi kaç gün sonra bu da başlar atiye sallamaya
  • genel ve her zamn gecerli bi cvp

donanim degişikliklerinde üşenmeyin sisteminizi baştan kurun güncel sürücülerle ...

inkaniniz varsa mutlaka anakartinizin biosunuda güncelleyin imkanla pek ilgisi yok ama en azindan işin içinden çıkabilecekseniz ..
  • valla şuanlık iyiya aa açıyorum açmıyorum hiç fark etmiyor şaşırtıcı
  • quote:

Orjinalden alıntı: K0rkunc

sleam arkadaşlar 4870 ati ekran kartı aldım 8,6 kurdum ama boşta 70 derece bu ekran kartı reset atıyor arada bi ne yapıcam hangi driverı tavsiye edersiniz

bu konu Ekran kartım sorunlu veya hd4870 de sorun yaşıyorum deseydinn çok daha uygun olurduu .. hatta en iyisi PC reset atıyor demendi ..

bu kadar şaçmalık olmaz :::: Şok Şok Şok Ben Ati Ekran kartı aldım :) sorunlarım var ... Yani resmen atiye laf atıyosunn
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

kıyamet alametlerinden 2.sidir bu

kıyametle alakası yok ben forumda 4850 sonuçlarıını yayınladım bişeye yaramaz bı kart hemen sattım şimdi gtx260 beklıyorum onunda testlerını yapcam.benımkı sadece denemydı 4850nın performansına bakmak için aldım yoksa ati kart almam ben

korkunc arkadaşım sanada geçmiş olsun umarım sorunun çözülür
  • quote:

oc kıstım biraz şimdilik düzeldi aynı ayarlarda 8800gt ile çalışıyordu neyse çalışsında
    makineye format atmadım atıcam ama şimdi biraz deniyorum

buda ss
    />

Aynı ayarlarda? Kartlar aynı değil ki aynı ayarlarda çalışsınlar...
  • 4850 yi bilemem de iktyas 4870 etkiledi beni kart aa açınca performans düşüşü yaşamıyor varmı böle bişe
  • hehe diyip geçim.
  • quote:

4850 yi bilemem de iktyas 4870 etkiledi beni kart aa açınca performans düşüşü yaşamıyor varmı böle bişe

sana şu soruyu soruyorum

8800gt ile aa acamadıgın oyun var mı? bitek crysıs var.ondada gtx260 4870den daha ıyı performans sunduğu için gtx260 almak daha mantıklı
  • quote:

Orjinalden alıntı: iktyas

quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

kıyamet alametlerinden 2.sidir bu

kıyametle alakası yok ben forumda 4850 sonuçlarıını yayınladım bişeye yaramaz bı kart hemen sattım şimdi gtx260 beklıyorum onunda testlerını yapcam.benımkı sadece denemydı 4850nın performansına bakmak için aldım yoksa ati kart almam ben

korkunc arkadaşım sanada geçmiş olsun umarım sorunun çözülür

Arkadaşım 8800gt den 4850 ye geçip sonra da criysiste hiç iyi değil dersen tabi beğenmezsin kartı.zaten bende 8800gt olsa 4850 niye alayım

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.