Şimdi Ara

ATI Catalyst Control Center Bir kaç düşüncem var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar , gördüğüm kadarıyla herkez ATI Catalyst Control Center ı default ayarlarda kullanıyor , 7870xt ekran kartım var , oyunlarda oldukça tatmin edici fakat ATI Catalyst Control Center gireyim bı bakayım dedim tercihlerden standart görünüm yaptım ve Görüntü kalitesi ayarlarından , örtüşmeleri , filtrelemeleri hep kalite ayarlarına çektim ve oyunlarda görüntü kalitesi gerçektende arttı fakat bı kaç fps düşüşüde yaşamadım değil .GPU usage'de arttı.En büyük öreneği LOL de 30larda gördüğüm GPU usageyı 96 ya sabit gördüm :D

Sorum şudur , acaba bu ayarları arttırmam yanlışmıdır herkez defaultda kullandığına göre bir yanlış yapmış mı oluyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Garp -- 6 Eylül 2013; 2:37:21 >

• kartın yüksek seviye arttırmak iyidir.ben olsam arttırırdım.tabi online oyun oynayıp frag kasiosan fps daha önemli o zaman kapatırsın.
  • Bende nvidia programında tek kişilik oyunlarda kaliteyi sona vuruyorum dehşet oluyor ama Multi oyunlarda performansa çekiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoLda aa açmak mümkün değilki karttan açıyorum hiç farketmiyor bile.
  • aa açınca fena fps kaybı oluyor ama GPU usage falan 99 a sabitleniyor genelde millet sabitlenmiyor diye yakınıyor da :D

@şoray uzun yolda

Skyrimde denedim yok böyle birşey ya , çok muhteşem oldu :D

@Reliq

LOL de açmak mümkün değil zaten bende ATI Catalyst Control Center'dan açtım ve oyunda kullanılan gpu usage 30lardaiken 96 a sabitlendi ve ya bir fark gördüm ben kalite olarak , ee tabiki fpslerde 100lerden 60 lara düştü Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi online oyunlarda açmak pek mantıklı olmuyor

@sancar69

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Garp -- 6 Eylül 2013; 16:27:01 >

• Tam olarak hangi ayarları açtınız? bende denemek istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emmre129

Tam olarak hangi ayarları açtınız? bende denemek istiyorum

Control centeri açın , soldan Oyun->3D uygulama ayarları->Örtüşme Önleme Yöntemine tıkla , Süper örnekleme yap.
    Örtüşme önleme moduna gel onuda uygulama ayarlarını geçersiz kıl de , Örtüşme önleme örneklemeyide 8xEQ yaptım ben , fpsde düşüş yaşadım ama GPU usage yükseldi ve görüntü baya iyi oldu :D

Control center default ayarlardayken , LOL u full ayarlarda hereşeyi full a çektim gölgelenmeden tut kaliteye kadar . 1080p deoynuyorum oyunda 120-70 arası fps alıyorum , şimdi işse 60-70 arası fps .Ha bu ayarlda oynamam ben çünkü bana yüksek fps lazım :D
    Single player oyunlarda iyi gider AA açmak ama Multiplayer oyunlarda sıkıntı , Çok sağlam üst düzey ekran kartın olucakki AA açtığın halde fpsde çok düşüş yaşamıcan o zaman açıcan işte :D Sistemin çok iyi değilse zorlama bence ekran kartını

Sistemim:
    Sapphire 7870xt
    amd fx6300 3.5
    GSKİLL ripjaws 4 gb 1600 ram

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: buchosss

quote:

Control centeri açın , soldan Oyun->3D uygulama ayarları->Örtüşme Önleme Yöntemine tıkla , Süper örnekleme yap.
    Örtüşme önleme moduna gel onuda uygulama ayarlarını geçersiz kıl de , Örtüşme önleme örneklemeyide 8xEQ yaptım ben , fpsde düşüş yaşadım ama GPU usage yükseldi ve görüntü baya iyi oldu :D

Control center default ayarlardayken , LOL u full ayarlarda hereşeyi full a çektim gölgelenmeden tut kaliteye kadar . 1080p deoynuyorum oyunda 120-70 arası fps alıyorum , şimdi işse 60-70 arası fps .Ha bu ayarlda oynamam ben çünkü bana yüksek fps lazım :D
    Single player oyunlarda iyi gider AA açmak ama Multiplayer oyunlarda sıkıntı , Çok sağlam üst düzey ekran kartın olucakki AA açtığın halde fpsde çok düşüş yaşamıcan o zaman açıcan işte :D Sistemin çok iyi değilse zorlama bence ekran kartını

Sistemim:
    Sapphire 7870xt
    amd fx6300 3.5

Tüm ayarları kaliteye çektim grafiklerde gerçekten artış oldu the witcher 2de %75-99 arası gezen gpu kullanı mı bu ayarları yapınca %89-99dan aşşağı inmedi tek kötü yanı oyunlarda 10-15 fps düşüş olması
    Sistemim
    Asus hd 7870
    Amd phenom ıı x4 955 3.6
    Hi level 4gb 1600 mhz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmre129 -- 6 Eylül 2013; 16:58:44 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: buchosss

quote:

Sistemim:
    Sapphire 7870xt
    amd fx6300 3.5

Tüm ayarları kaliteye çektim grafiklerde gerçekten artış oldu the witcher 2de %75-99 arası gezen gpu kullanı mı bu ayarları yapınca %89-99dan aşşağı inmedi tek kötü yanı oyunlarda 10-15 fps düşüş olması

Aynen işte dediğim gibi bu biraz üst düzey sistem kullananların harcı :D TİTAN,7970, gtx770 kullananların diyelim :D Sapphire 7870xt ile ben zar zor oynuyorum yanı :D DDO neverwinterde denedim muhteşem bir kalite artışı oldu ama 90-100 de gezen fps 50 lere düştü ki buda oyunda rahatsız ediyor beni

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.