Şimdi Ara

Athene- Başmelek Asası-Morollenemikon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

+60 Yetenek Gücü
    +25 Büyü Direnci
    +%50 Taban Mana Yenilenmesi ( ne demek hala anlamadım)
    Bekleme Süresinde %20 Azalma

ÖZEL Pasif: Katletme veya asistlerde azami Mana değerinin %15 kadarını yeniler.
    ÖZEL Pasif - Mana Kaynağı: Her 5 saniyede bir, eksik Mana miktarının %2 kadarını yeniler.

(Aynı adı taşıyan Özel Pasifler birleşmez)

Başmelek Asası

+250 Mana
    +60 Yetenek Gücü
    +%50 Taban Mana Yenilenmesi

ÖZEL Pasif - Sezgi: Azami Mana değerinin %3 kadarına eşdeğer Yetenek Gücü verir.
    ÖZEL Pasif - Mana Yüklemesi: Yapılan her büyü ve Mana harcaması için +8 azami Mana (en fazla 750 Mana) verir (her 8 saniyede bir 2 kereye kadar gerçekleşir). +750 Manada Seraph'ın Şefkati'ne dönüşür.

Morellenemikon

+80 Yetenek Gücü
    +%100 Taban Mana Yenilenmesi (+5 saniyede bir round(1*stats[BaseManaRegenRate]*5) Mana)
    Bekleme Süresinde %20 Azalma

ÖZEL Pasif: Rakip bir şampiyona büyü hasarı vererek Canını %40 altına düşürmek, 4 saniyeliğine Ağır Yara açar.

(Ağır Yara, iyileştirme ve yenilenme etkilerini %50 azaltır.)

öncelikle bu 3ünü karşılaştırmanızı istiyorum. midde ap champlar kullanıyorum. zaten bu karşılaştırma anivia build için yapıyorum. morelleyi karşımda zed yasuo talon gibi ad varsa alıyordum hemde 600 altın daha ucuz diğerlerinden. ama diğerlerinin pasifleri daha kullanışlı. başmelek asasınını pasifinden latede iyi bi ap geliyor. 90-100 e yakın. athenne de farmdayken daha uzun durmamı sağlıyor.
    aniva da ultiyle farm yaptığım için biraz daha kullanışlı. ayrıca 25 büyü direnci veriyor karşımda fizz varsa işime yarıyor çok. morelleyle athene bekleme süresinde %20 azalma veriyor zaten ben asıl damage e skiliyle vurduğum için biraz daha seri olması çok işime geliyor başmelek asasında bu durum yok. 5 saniye cd olduğunu düşünürsek tf sırasında 4 saniyede içinde seri seri e skiliyle en az 500-600 ap vurursun buda aniva için bulunmaz nimet. başmelek asası serapha dönüşüyor ben aktifleri pek kullanamasam da zhonya dışında kullanıca kaçmak için zaman kazandırıyor en azından. çok kararsız kaldım şu anda. normalde sürekli başmelek alırken şimdi athene geri döndüm. bi yardımcı olursanız sevinirim.

• Morel al yakinda nerf yiyecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Morellenemikondan 2 tane çıkıyorlar şu sıralar bazı midler turnuvalarda streamlarda falan. mid oynamadığım için sebebini bilmiyorum ama vardır bi bildikleri. araştır istersen.
  • More al diğerleri çöp

• hocam 2100 altın öncelikle seri farmla hemen alınabiliyor. 80 ap + mana yenilemesi ve cd çok kullanışlı ama. latede daima olması item olarak biraz geride tutuyor bence. pasifini zaten hiç beğenmem. ayrıca büyü direnci de vermiyor. dediğim gibi karşıda ad varsa çoğu zaman morelle çıkarım. zaten mana yenilemesi ap mid herolar için çok önemli yani en azından benim için. bu 3ünden biri banko. herkes athenne alıyor mobafire baktım biraz. ama ne bileyim iyi bi aniva oyuncusu varsa yardımcı olur belki.
  • morelloasjdad al
  • Aşırı farmlayabildiğim oyunlar hariç morello alıyorum. Orianna azirle falan bazen hiç laneden ayrılmayıp kuşları falan alıp insafsızca farmladığım oluyor. O oyunlarda athene alıyorum mr veriyor diye. Ama morello nun fiyatı bu kadar uygunken bu fırsat kaçmaz benden demesi ;)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Malphite Nasıl Counterlanır?
    13 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Danbıl Morellonomicon opi şu an, nerf yakındır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kanae -- 22 Aralık 2014; 20:23:54 >
  • Başmelek biraz daha late'e göre bir item, early ve mid gamede cdr biraz daha ön planda tutulmalı. Map turlayıp farm yapacaksan Athene, uzun süre kalıp bluedan blueya mananı fulleyip yine devam etmek istiyorsan tear alman normal şartlarda daha uygun. Ama Morellonomicon şu an hem çok ucuz, hem yüksek ap, hem 2 tanesi ile %40 cdr, hem de %200 taban mana yenilenmesi verdiği için early ve mid gamede terör estirmek için iyi bir seçim. Üçünü de kullanacağın yerler var, üçü de uygun itemlar. Oyuna ve gidişata göre alman iyi olacaktır.
  • Rakip şampiyonlara ve senin şampiyonuna göre değişir bence ne alacağın.

Morello ucuz ve statları iyi. Özel pasifi rakipte Mundo, Voli gibi şampiyonlar varsa çok iyi oluyor.

Athene, verdiği statlara göre fiyatı biraz yüksek gibi. Yine de alınır. Büyü direnci ve özel pasifleri gayet iyi.

Başmelek, late game eşyası ve aşırı mana harcayan ve CDR ihtiyacı duymayan şampiyonlar için iyi oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 22 Aralık 2014; 20:56:00 >
  • Morello ucuz ve op 2 tane cıkınca %40 cd veriyor 160 yetenek gücü ve büyük oranda mana yenilennesi veriyor.ama lateye cıkıp itemleri tamamlayınca birini satabilirsin.Ben bu aralar tüm ap karakterlere 2 morello deniyorum.Gerçekten iyi oluyo.

• Morellonun taban mana yenilemesi ozel pasifi degil birikiyor ondan dolayi blue ve athene almis gibi mana yeniliyorsun %200 civari %40da cdr az bisey degil ve ucuz olmasida cabasi

• Ilk 2 item olarakmi cikiyorsunuz 2 morelloyu ? Kassaya gidermi ?

• Bu 2 morello olayı gayet uygun oluyor bende mid champ oynadığım zamanlar 2 morello alıyorum
  • Morelleyi çok seviyorum ucuz+kullanışlı. Karşıdaki takımada bağlı alacağın item o yüzden sabit kalmayın.
  • 2 hafta öncesine kadar morello çöptü ne adamlarsınız ya
  • Şu morelloyu metaya sokanın ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

2 hafta öncesine kadar morello çöptü ne adamlarsınız ya

2 hafta sonra yine çöp diyecekler

• Morhdjsjsmon hepsinden iyi suan

• vay be bir itemden 2 tane çıkınca ölene kadar vururlardı şimdi purolar çıkıyor diye normal bişey olmuş gerçi zed useless urgod>lucian gnar çöp demişlerdi açıkcası bu forumdan bunu hiç bekliyordum neyse 1 hafta sonra cdr uniqe olur ap 80den 60a düşer morello çöp olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.