Şimdi Ara

Atatürk'ün İmzasını ücretsiz dövme yapıyorlar!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
1
Favori
20.891
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Arkadaşlar İzmir'de Köprüaltı diye bir dükkanda, ücretsiz olarak Mustafa Kemal Atatürk'ün imzasının dövmesini ücretsiz olarak yapıyorlarmış. Belki verilmiştir, verildiyse kusura bakmayın. İnternette araştırırken dikkatimi çekti. İzmir'li arkadaşlar belki faydalanabilirler dedim.

Not: Rica ediyorum politik ya da dinsel bir olaya çevirmeyin şu başlığı.

Sitenin bu konuyla ilgili açıklaması:

SON NOKTA!....
    08.10.2007 tarihinde stüdyo olarak çok talihsiz bir olay yaşadık. (Bu talihsiz ve rezil olayı daha önce bu sayfada duyurmuştuk... O nedenle tekrar tekrar yazmaya gerek duymuyoruz...)Ve Atamıza dair , mesleğimiz gereği yapabileceğimiz şey ne olabilir diye düşünmeye başladık... Atamızın imzasını vücudunda taşımak isteyen herkese ücretsiz yapmaya karar verdik... 08.10.2007 tarihinden bugüne binlerce Atatürk imzası yaptık... Ve gücümüzün yettiği kadar yapmayada devam edeceğiz... Taa ki , O'nun gerçek değeri anlaşılana kadar... Ona hakaret ederek prim yapan alçaklar yok olana kadar....

Her yanından kemirilen Bir imparatorluk fosilini Cumhuriyete dönüştüren , Bütün Avrupa ordularına bir avuç insanla karşı koyabilen , Bugün üzerinde özgürce yaşadığımız toprakları bize emanet eden ATATÜRK... Şu an kabrinde rahat uyuyamadığının farkındayız.Sana en çok ihtiyaç duyulan zamanları yaşıyoruz çünkü....
    Yaptığın devrimler ve modern Türkiye hayalin , Kendine muhafazakar diyen cahiller tarafından çaktırmadan , sessizce , sinsice baltalanıyor.Kurduğun cumhuriyet ulu bir ağaçtı... senden sonra gelenler onu hiç sulamadı.. Son dönemde ise , o ağacı kökünden sökmek istiyorlar... Yavaş yavaş , adım adım, Ilımlı islam cumhuriyeti diye uyduruk bir modele doğru yürüyoruz.
    Heryer işgal altında... İZMİR hariç...Onların tabiriyle İzmir'de işgal edilmek isteniyor. AMA DURUN BİR DAKİKA! BİZ İZMİR'LİYİZ (Yine onların tabiriyle "GAVUR İZMİR"liyiz.)Kimsenin lafına uyupta anamızı alıp gitmeyiz. Aksine , Atamıza düşman bütün cemaati körfeze karşı çevirir , rakımıza meze yaparız ancak...
    KAMPANYA DETAYLARI
    Yapılacak Atatürk imzası dövmesinde kullanılacak malzemelerin hepsi tek kullanımlıktır. Ve paketlerinden sizin yanınızda açılır.. Kullanılan malzemelerin hepsi dünyanın çeşitli ülkelerinden ithal edilmiş olup maddi olarak büyük bir külfet yaratsada kesinlikle ücret talep edilmemektedir.Atatürk imzası 6 ayrı boyutta olup sizin seçeceğiniz boyutta yapılmaktadır.18 yaşından küçükler için aile izni gerekmektedir.Yapılacak Atatürk imzası dövmesi için stüdyo telefonlarımızı arayarak yada msn adreslerimizden bize ulaşarak randevu alabilirsiniz.

• 70 kişi okumuş 1 tane yorum yok. Neyse ilk ve son kez UP!
  • müthiş resmen. istanbulda olsa yaptırırdım kesinlikle. helal olsun yapanlara.
  • O imzayı taşıyabilecek seviyeye geldiğimi düşünmüyorum, hala hatalarım hala yanlışlarım var.

İnşallah herkes bu bilinçle dövme yaptırır da görüntüleri davranışlarıyla çelişmez
  • Bence daha erken bi saatte açsaydın herkes görürdü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Berber

Bence daha erken bi saatte açsaydın herkes görürdü.

Lafımı yiyim öyleyse, sabah bi daha uplarız
  • Benim bir arkadaşım var birebir yapabiliyor.Bende yaptıracaktım ancak geçer diye yaptırmadım.(Özel bir kalem ile yapıyor ancak 1 ay kadar kalıyor...)Helal olsun.İzmir'e yolum düşer ise yaptıracağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: VoldroY

Benim bir arkadaşım var birebir yapabiliyor.Bende yaptıracaktım ancak geçer diye yaptırmadım.(Özel bir kalem ile yapıyor ancak 1 ay kadar kalıyor...)Helal olsun.İzmir'e yolum düşer ise yaptıracağım.

Burada yapılan dövme (yanlış anlamadıysam) kalıcı dövme. İzmir'e gidiş dönüş otobüs bileti parası bulursam ben de yaptırmak isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenyack

quote:

Benim bir arkadaşım var birebir yapabiliyor.Bende yaptıracaktım ancak geçer diye yaptırmadım.(Özel bir kalem ile yapıyor ancak 1 ay kadar kalıyor...)Helal olsun.İzmir'e yolum düşer ise yaptıracağım.

Burada yapılan dövme (yanlış anlamadıysam) kalıcı dövme. İzmir'e gidiş dönüş otobüs bileti parası bulursam ben de yaptırmak isterim

Linkte Tatto yazıyor. Kalıcı olduğuna emin misin ?
  • quote:

08.10.2007 tarihinde stüdyo olarak çok talihsiz bir olay yaşadık.

O tarihte ne olmuş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

quote:

O tarihte ne olmuş ?

Bende merak ettim
  • quote:

quote:

gidiş dönüş parasıyla git istanbulda yaptır bende düşünüyorum seneye

• quote:

Orijinalden alıntı: Mé®t

quote:

quote:

Linkte Tatto yazıyor. Kalıcı olduğuna emin misin ?

Tattoo ingilizce dövme demek ( Ya da tattoo argo tabirde geçici dövme de olabilir, bilemiyorum) . Telefon numaraları, MSN'leri falan var, görüşüp sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenyack -- 26 Temmuz 2009; 4:17:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: NisoseR

quote:

Orijinalden alıntı: cefucsa

quote:

O tarihte ne olmuş ?

Bende merak ettim

İnanın bilmiyorum, bu firmayla alakam yok malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: YrkndrY

O imzayı taşıyabilecek seviyeye geldiğimi düşünmüyorum, hala hatalarım hala yanlışlarım var.

İnşallah herkes bu bilinçle dövme yaptırır da görüntüleri davranışlarıyla çelişmez

Aynen katılıyorum. Aynısını yazacaktım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuck Schuldiner -- 26 Temmuz 2009; 4:39:10 >
  • 08.10.2007 tarihinden itibaren yapılan Atatürk imzası dövmelerinin aylara göre dökümünü görmek için tıklayınız...

tıkladım ve sonuç

EKİM 2007 : ...................................21 kişi!

KASIM 2007 : ................................64 kişi!

ARALIK 2007 : ..............................79 kişi!

OCAK 2008 : ................................187 kişi!

ŞUBAT 2008 : ...............................167 kişi!

MART 2008 : ................................192 kişi!

NİSAN 2008 : ...............................227 kişi!

MAYIS 2008 : ...............................205 kişi!

HAZİRAN 2008 : ..........................254 kişi!

TEMMUZ 2008 : ...........................228 kişi!

AĞUSTOS 2008 : ..........................185 kişi!

EYLÜL 2008 : ...............................197 kişi!

EKİM 2008 : .................................169 kişi!

KASIM 2008 : .................................121 kişi!

ARALIK 2008 : ................................144 kişi!

OCAK 2009 : ...................................127 kişi!

ŞUBAT 2009 : .................................132 kişi!

MART 2009 : ..................................149 kişi!

NİSAN 2009 : ...................................164 kişi!

MAYIS 2009 : ...................................185 kişi!

HAZİRAN 2009 : ................................18 kişi!

TOPLAM : .....................................3215 kişi!

SON NOKTA!....
    Bütün destek verenlere teşekkür ederiz....

adamlar son noktayı koymuş helal olsun

Ankarada böyle birşey olsa kaçırmam.

• Şimdi dövme günahtır, Atatürk dinsizdir'cilar gelir
  • ben ve dayımın oglu da düşünüyoruz ama izmirde degiliz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheraFlu

müthiş resmen. istanbulda olsa yaptırırdım kesinlikle. helal olsun yapanlara.

Pendik'te Yapan Var
  • bu dovmeye hayran kaldim, yapana ve yaptirana tebriklerimi yolluyorum
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.