Gece söylemiştik, uplanması gereken bir konu. En azından bu paylaşım forumda ki herkese ulaşmalı diye düşünüyorum.
Ups Aps!
quote:
Orijinalden alıntı: AnimoSity
Şimdi dövme günahtır, Atatürk dinsizdir'cilar gelir
niye tartışma ortamı yaratıyosunki? "dövmenin günah olması" ve "atatürk dinsiz olması" konusunda nasıl bi bağ kurabiliyosun?
Ben her türlü ücretini vererek yaptırır ve bu kampanyaya destek olurdum.18 Mayıs 2011'de ben de yaptıracağım zaten sol kolumun iç kısmına.18 olduktan 1 sonraki gün böylece kimsede karışamayacak.
quote:
Orijinalden alıntı: MoriKalina
quote:
niye tartışma ortamı yaratıyosunki? "dövmenin günah olması" ve "atatürk dinsiz olması" konusunda nasıl bi bağ kurabiliyosun?
Gerek yok böyle tartışmalara. Lütfen tartışmayı büyütmeden kapatalım!
bence çok gereksiz.
quote:
Orijinalden alıntı: Mehmet.Fatih
bence çok gereksiz.
Şimdi bilerek tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorsun. Gereksiz olduğunu düşünüyorsan bu başlığa yazmayacaksın. Nedir bu ilgi çekme amacınız, anlayabilmiş değilim.
test
önemli olan imzanın fotoğrafın vücuda kazınması değil önemli olan fikirlerin izihinlere kazınması
Senetin üstüne imzayı atıyolar mı? Artık torunları öder borcunu
Harika, ellerine sağlık.
quote:
Orijinalden alıntı: zeus1907
önemli olan imzanın fotoğrafın vücuda kazınması değil önemli olan fikirlerin izihinlere kazınması
Katılıyorum..
Ama yinede iyi bir atılım.
quote:
Evet dövme İslam denilen dinde günahtır.Çünkü kalıcı dövmenin üstüne boy abdesti geçmez Ama Atatürkün dinsiz old. nerenden çıkardın Sonuçta Atatürk dövmemi yapın demedi
quote:
Orijinalden alıntı: kenyack
quote:
bence çok gereksiz.
Şimdi bilerek tartışma ortamı yaratmaya çalışıyorsun. Gereksiz olduğunu düşünüyorsan bu başlığa yazmayacaksın. Nedir bu ilgi çekme amacınız, anlayabilmiş değilim.
Herkes gibi düşüncesini yazmış arkadaş sana noluyor
quote:
Orijinalden alıntı: .mRcan.
Senetin üstüne imzayı atıyolar mı? Artık torunları öder borcunu
Bnce guzel bi uygulama.
O gereksiz diyen arkadaş hayatında şu millete ve devlete bir yararlı iş yapmış mıdır acaba merak ediyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: :::Banner:::
quote:
Orijinalden alıntı: kenyack
quote:
bence çok gereksiz.
Herkes gibi düşüncesini yazmış arkadaş sana noluyor
Sonunda olay çıkacağı gün gibi ortada. Ben paylaşım yapmak amacıyla açtım konuyu, ve kapanmasını istemiyorum bu tip saçma tartışmalardan ötürü. Düşüncesini yazmakta herkes özgürdür, tek ricam biraz sağduyu.
KARŞIYAKA - AKBANK SOKAĞININ SONUNDADIR[sağda].
quote:
Orijinalden alıntı: phooom
ne kıllı kolun var
Evet kalıcıysa abdest tutmaz. Atatürk'ün düşüncelerini ve yaptıklarını desteklerim. Lakin dinimize de bağlı olmak zorundayız. Hem Atatürk de böyle olmasını isterdi eminim. Kolların güzelleşmesini değil, zihinlerin güzelleşmesini...
Atamın imzasını alnımda seve seve taşırım keşke Ankara dada böyle bir kampanya olsa :(.