Dilruba'yı, İslam dinini sevmediğini söyleyen diğer vatandaşı ivedilikle tutuklayan Ali Yerlikaya bu Osmanlı çocuğu karşısında süt dökmüş kediye dönmez umarım Sarı Mikrofonyoutube Atatürk’ün hangi özelliğini taşıyorsunuz ? Sorusuna Aldığımız Cevap.. #sarımikrofon #atatürk #29ekim https://www.youtube.com/watch?feature=shared&v=aIyUa1eZoek< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 29 Ekim 2024; 19:16:41 > |
'Atatürk'ün hiçbir özelliğini taşımıyorum, kendisini de sevmiyorum. Tohumu, Anası, babası belirsiz'
-
-
biz şimdi islama küfretsek bunların zoruna gider. sevmiyor olabilirsin. hakaret etmenin ne alası var?
-
Ki birde Atatürk için özel kanun var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
diğeri açık gerizekalı ve allahınz dedi dedi eleştiri sevmeme sınırlarını çoktan aştı .
atatürkü sevmek zorunda değil suçta değil,anası babası belirsiz demek hakarete giriyormu avukat arkadaşlar yazsın bilgim yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 28 Ekim 2024; 16:26:52 > -
Osmanlıyı yıkmış
-
Tünelde yaşayan bir tarikat lağım faresi daha. Bu alçak hain kansızlar bir de “5816 var küfür edemiyoruz “ diye şikayet ederler. Malum hakkında tek kelime şey söylesen bakanlar sıraya girip işlem başlatıldı der. Bakalım bu yaratık için işlem yapılscak mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
adamlar hiç çekinmiyorda gözler boş boş bakıyor tipe bak
-
vardır bı bıldığı kardesım benım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tam da şu dönemde Halkın sinir uçlarıyla oynamalarına müsade etmemeleri bakalım durum ne
40 senedir aynı şeylrri söylerim.
Ortada bir sorun varsa, çözecen. Ertelemeyeceksin.
Ertelersen sorun daha da büyür.
Ama öyle ama böyle
Çözecen.
Yapmazsan uğraşır dururusun.
Lolipopoluk yapmanın luzümü yok.
bir kürd / ortadoğulunun , Atatürk'ü sevip sevmemwesi beni ilgilendirmiyor :) ortadoğulu birisinin Atatürk'ü sevmemesi beni üzmez, daha çok sevindirir :)
-
Ben şunu merak ediyorum 40 senedir bölücülerle uğraşıyoruz acaba Ata bu durumu nasıl hallederdi bence maks 5 senede hallederdi.
25 senedir bir iktidar tek başına söz sahibi halledemedi belki de halletmek istemedi...
nasyo sosyalist yönetimle ancak. kemalizm = nasyo sosyalizm.
bizim batı övücüler bunu gizliyor.
nazizim ile nasyo sosyalizmi batı bilerek birmiş gibi gösteriyor. ama nazizim aslen bir yahudi-sufi algısı ile melezlenmiş katolik tarikatçılıktır. Devlet kaynakları ancak ve ancak kurucu unsur kimliğe sağlanır. diğerlerine devlet birşey sağlamak zorunda değildir. Çerkez olabilir ama Türk kimliğini benimsemişse mesela bu kişi devletin tüm sosyal haklarından yararlanabilir.
bunun dışında kalmak isteyenlere devlet herhangi bir hizmet sağlamak zorunda değil. ama islamda haraç misali kişi bu topraklarda huzur içinde yaşıyorsa vergisini vermek zorundadır.
-
Tohumu anası babası belirsiz diyerek kasti bir şekilde kişilerin onur,şeref,haysiyetlerini küçük düşürücü,hedef alan sözler TCK 125 kapsamında hakaret sayılır.
Ayrıca Atatürk'ü koruma kanununa muhalefetten de iddianame düzenlenirse cezası arttırılır.Suçu basın yoluyla işlediği için cezası yarı oranda artar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 28 Ekim 2024; 18:14:47 >
Bu bölücüler dün mü çıktı sanıyorsun :) Tarihten ve dünyadan bir habersin.
Atatürk dönemine kadar uzanır geçmişler. Ve Atatürk'te 5 yıl değil 15 yıldan fazla bunlarla uğraşmıştır. 1920-23 lerden 1938 e kadar...
Şeyh Said İsyanı ne zaman çıktı sanıyon sen ? Veya Seyit Rızalar ne zaman vardı sanıyon ?
O zaman ki yönetimin emir ile Dersim neredeyse Dümdüz ediliyor Seyit Rıza ve çocukları idam ediliyor köylüler sürülüyor köyler yakılıyor yıkılıyor ne oldu Tunceli sence şuan vatan millet sevdalısı mı sence? Atatürk aşığımı yada ?
Veya Şeyh Said'ın ayaklanma çıkardığı 8-10 vilayete bak günümüzdeki DEM partinin 1. çıktığı iller hepsi. Hepsi aynı aşiretler aynı isimler devam ediyor. Bazı şeyler 100 yılda geçse hallolmuyor.
Son olarak konuya gelecek olursa bu açıklamayı yapan şahısın Hatay'da yaşamasıda üzücü. Atatürk'ün şahsi meselem dediği ve ölüm döşeğinde bile Hatay için çabaladığı yerde bunun söylenmesi üzücü. Ülkede özgürlük var sever sevmez hadi ona bir şey diyemem ama HAKARET EDEMEZ.
TCK ya görede suç zaten. Annesi babası belli değil demek alenen hakarettir ve cezai işlem gerektirir. Bence son 80 yıldır CHP'nin söylemleri ve tutumlarından anti-Kemalistim flan diyor ama Osmanlıyı yıktı lafları flanda yanlış. Osmanlıyı inkar etmiyor ki devamı olduğunu kabul ediyor ve borcunu bile üstleniyorlar o dönemde yıkılan değişen sadece yönetim şekli. Padişahlık gidiyor kısmen Cumhuriyet geliyor. 1950 sonrasıda serbest seçimler geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 28 Ekim 2024; 18:15:31 >
-
alınsın ozaman içeri.
-
"Anası babası belirsiz" ? Bakalım bu hakaretten sonra cezasız dolaşmaya devam edecek mi? Gerçi ben hakaret etmedim diye sıyrılır.
İlke sahibi olmasını seviyorum, kendi ilkelerim de var, teşkem herkesin olsa.
Ör, hiç yalan konuşmamaya çalışmak, herhangi bir haksızlığa anında müdahale etmeye çalışmak
-
Şu ayrışmalardan ne zaman kurtulacaz, ülke ileri gideceği yerine geri gidiyor.
-
Kürtler madem özerklik istiyor aslında inadına alın ulan diyip güneydoğunun hepsini vatandaşlıktan çıkarıp tüm kamu hizmetlerinden men edeceksin , hastaneleri - kamu kurumlarını - belediyeleri geri çekeceksin , elektrik su vermeyeceksin emin olun hepsi 2 günde devlet bize bahmıyoo diye ağlamaya başlar
E sormazlar mı adama özerklik isteyen sizdiniz daha kendi kendinizi yönetemiyorsunuz diye...
bir kürd / ortadoğulunun , Atatürk'ü sevip sevmemwesi beni ilgilendirmiyor :) ortadoğulu birisinin Atatürk'ü sevmemesi beni üzmez, daha çok sevindirir :) |
Tünelde yaşayan bir tarikat lağım faresi daha. Bu alçak hain kansızlar bir de “5816 var küfür edemiyoruz “ diye şikayet ederler. Malum hakkında tek kelime şey söylesen bakanlar sıraya girip işlem başlatıldı der. Bakalım bu yaratık için işlem yapılscak mı
|
Tohumu anası babası belirsiz diyerek kasti bir şekilde kişilerin onur,şeref,haysiyetlerini küçük düşürücü,hedef alan sözler TCK 125 kapsamında hakaret sayılır. Ayrıca Atatürk'ü koruma kanununa muhalefetten de iddianame düzenlenirse cezası arttırılır.Suçu basın yoluyla işlediği için cezası yarı oranda artar. |
biz şimdi islama küfretsek bunların zoruna gider. sevmiyor olabilirsin. hakaret etmenin ne alası var? |
Osmanlıyı yıkmış |
Ben şunu merak ediyorum 40 senedir bölücülerle uğraşıyoruz acaba Ata bu durumu nasıl hallederdi bence maks 5 senede hallederdi. 25 senedir bir iktidar tek başına söz sahibi halledemedi belki de halletmek istemedi... |
Benzer içerikler
- muhalif gazeteler hangileri
- ömer aktaşöz yorumlar
- belden aşağı mesajlar
- singapur pasaportu neden güçlü
- semerşah hangi cemaatin
- iphone servis yok hatası
- trendyol kime satıldı
- yurtdışından telefon getirmek
- bina yıkım kararı sorgulama
- kaliforniyum nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X