Şimdi Ara

Atatürk'ü yahudi doktor öldürmüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
2.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Medya ! Medya bize her zaman yalan söylüyorlar. daha doğrusu söylemek zorunda kalıyorlar. Yahudi milleti bir zamanlar çok ezik bir millet iken şimdi tüm dünyaya istediğini yaptırıyor ( yapıyor ).

Tarih : 07.07.1937 atatürk’ün yakın arkadaşı atatürk’ün sağlığını düşünerekten ona ozamanlar türkiyede görev yapan prof. Doktor atatürk’e önermesi üzerine, ona bakması için yanına gönderildi ve kabul edildi. ( Keşke ozamanlar atatürk’ün dediği gibi Türk hekimlere emanet edilseydi ).

yahudi doktor işe alındıktan sonra yani o aydan sonra ( Temmuz 1937 ) atatürk’ün sağlığı yavaş yavaş bozulmaya başladı.

çünkü bu bahsettiğimiz yahudi doktor herkesin bildiği basit doktorlardan değildi. bu doktor alim gibiydi. doktor, atatürk’ü yavaş yavaş zehirliyordu, sağlığının kötüye gitmesinde yahudi doktordan hiç kimse şüphe etmemişti. çünkü onu herkes prof dr. dünyanın en iyi doktoru olarak görmekte idi.ozamanlar halk arasındaki konuşmalarda, ( bu kadar iyi doktor bile atatürk’ü iyleştiremiyor ) gibi sözler duyulmadı değil ( ah benim cahiL milletim… )

Aynısı Fatih’e de olmuştu.

Yıl 3 şubat 1481 fatih’in sağlığı bozulmaya başlamış. ozamanlar çin’de görev yapan yahudi doktor türkiyeye getirilir ve fatih’in sağlığını koruması için saraya yollanır. o günden sonra II.Mehmed’in ağrıları artmış, sağlığı, dahada bozulmaya başlamış. ve 3 mayıs 1481 fatih vefat eder…ve tek bir insan bile doktor’dan şüphelenmez.

http://www.sinpriest.com/2010/12/ataturku-olduren-yahudi-doktor/
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Fatih_sultan_mehmed%27in_%C3%B6l%C3%BCm%C3%BC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meleee -- 3 Aralık 2010; 14:42:11 >

• Bunlara sorsan Babalarınıda Yahudiler öldürmüştür. Dedelerini Amerikalılar Cedlerinin Firavunlar öldürmüşlerdir.
  • saddamıda asıldı biliyoruz ama adam flipinlerde sahilde balık tutarken objektiflere yakalanmış. belki atatürkte ölmemiştir
  • Napak inanakmi panpa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darkimore

Bunlara sorsan Babalarınıda Yahudiler öldürmüştür. Dedelerini Amerikalılar Cedlerinin Firavunlar öldürmüşlerdir.

Bu konuda sana katılmamak elde değil. Adamlar paranoyak olmuş artık. Herşeyin ABD'den Yahudilerden olduğuna inanıyorlar. Ve ne hikmetse seneler sonra çıkıyor hep bu haberler gün yüzüne. Amaç rant yapıp ilgi çekmek.
  • Dünya yahudi örgütünün yaptığı araştırmaya göre bu iddialar tamamen gerçekmiş.
  • J.F Kennedy yahudilere karşı geldi
    Sonuç : keskin nişancılar adamın beynini uçurdu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Boşverin yahudileride mason olacağım ben.Şimdiden söyleyim.
  • yahudilerle bir alıp veremediğm yok sanırım ama nazi almanyasına sempati duyuyorum

dazlaklarıda seviyorum sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toyota SUPRA -- 3 Aralık 2010; 15:12:38 >
  • Saçmalamanın da bir sınırı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 3 Aralık 2010; 15:13:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggys

yahudilerle bir alıp veremediğm yok sanırım ama nazi almanyasına sempati duyuyorum

Ve bunu neden anlattın kesinlikle bilmiyosun.
  • hitler de aslında yahudiydi çünkü annesinin arkasında yahudiler vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

yahudilerle bir alıp veremediğm yok sanırım ama nazi almanyasına sempati duyuyorum

evet bilmiyorum

• quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Lokomatif Portakal

quote:

sorun yok misali konuşuyor arkadaş
    ...............

kaynaklar yetersiz ikisi de bugün yazılmış ... olma ihtimali var mı bilmiyorum

ama atamızın düşmanı bizde bile vardı dışarda da olmuştu ölmeseydi kim bilir

nerelere gelecektik şimdi neylerle uğraşıyoruz(ülke meseleleri manasında)

• Yukarda bahsi geçen insanlar sadece bedenen ölür , Atatürk ölmüş , Fikirleriylemi ölmüş HAYIR!

Öyle kapıdan bedava(oy..) makarna,kömür alanlarda mesaj atsınki konu kilitlensin.
  • Michael Jackson da 1995 History albümünde,They Don't care About Us şarkısında;1996 tarihli klibinde Yahudilere karşı bazı eleştirel ve iğneleyici sözler sarfetti.

Baskıya dayanamayan Sony Music, şarkıya sansür getirdi,zamanla lobisinden bir adam olan Tomy Mottola'yı Sony Music patronu yaptılar;düzenlenmiş ve kırpılmış şekilde yayımlandı.

Bu da dolaylı olarak Mj vs Yahudi olayının başlangıcı oldu,gerek medya gerekse pekçok açıdan Mj'i oldukça erittiler. ( 2001 İnvincible albümüne promosyon yapılmaması gibi...)
  • up up
  • quote:

Dazlaklarımı

Yahudileri sevmem , nazi almanyasına ve Hitlere sempatim var

• her milletde iyi ve kötü insanlar olabilir.ırkçılık yapmayın.

filistine bombayı israil halkı atmıyor.bunlar süper güç halkların bir düşmanlığı yok.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.