Şimdi Ara

Atatürk Galatasaray taraftarı mıydı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
1.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha garibi Atatürk "de"yi ayırmayı bilmiyor muydu ?

• O zamanlar -de ayrılmazdı.

• Yav şu muhabbet bitmedi mi artık? Çok mu önemli hangi takımlı olduğu anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence mektup sahte.

• eee?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • saçma saçma konular açmayın ağzından duydunuz mu atanın bir şey HAYIR! her sene hurafeler üretiliyor isterse batman sporlu olsun ne olacak ben anlamadım
  • faik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atatürk bir takım tutsa idi Karşıyakalı olurdu.
    Milli mücadele döneminde Karşıyaka klübü futbolcularına " Ben sporcunun zeki , çevik ve ahlaklısını severim." diyip Klüp armasına kendi isteğiyle Türk bayrağını ekletmiştir.
    Ayrıca bu güzel kasabayı ne kadar çok sevdiğini her fırsatta dile getirmiş. İstanbul ve Ankara'dan bunaldığı zamanlarda soluğu bu kasabada almıştır. Ayrıca şuanda çok değerli annesi Zübeyde Hanım'ın mezarı Karşıyaka'nın merkezinde bulunmaktadır.
  • Üstteki yazımı düzenleyemediğimden buradan devam edeyim ;
    Ayrıca yanlış anlaşılmak istemem bende aynı zamanda bir koyu Galatasaray taraftarıyım.
  • Adamın ülkeyi kurtarırken takım tutmaya zaman bulabildiğini sanmıyorum.
  • Selanikspor olabilir
  • ben diyarbakırsporlu biliyordum.

• Galatasaray'lı olsa ne olacak Fenerli olsa ne olacak? Her takımın bir çok ünlü taraftarı varda ne oluyor?
  • Arkadaşım de,da ki vb. bağlaç, ek, edat ve ses bilgisi kurallarının şu an kullanılan büyük bir kısmı Cumhuriyet döneminden sonra Dil devrimi ile kararlaştırılıp, kullanılmaya başlamıştır. Dünya üzerindeki her dilin farklı ses ve dil kuralları vardır. O zaman kullanılan Osmanlı Türkçe'sinin de kendine özgü bir yapısı vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Warrison

Arkadaşım; de,da, ki vb. bağlaç, ek, edat ve ses bilgisi kurallarının şu anda kullanılan büyük bir kısmı Cumhuriyet Dönemi'nden sonra dil devrimi ile kararlaştırılmış ve kullanılmaya başlanmıştır. Dünya üzerindeki her dilin farklı ses ve dil kuralları vardır. O zaman kullanılan Osmanlı Türkçesinin de kendine özgü bir yapısı vardı.

.
  • Osman Gazi'nin Fenerbahçeli olduğunu biliyor muydunuz?
  • Belgenin sahte olduğu çok belli. Hazırlayan kişi sanırım Atatürk'ün İmzasının şeklinden haberi yok ayrıca Atamız tarafından yazılmış hiçbir belgedeki Türkçeyi görmemiş.
  • atatürk yozgatsporludur. uzatmayın
  • Hayır. Fenerbahçeliydi.
  • atatürku alet etmeyin fanatizminize

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.