Şimdi Ara

Atatürk, Erdoğan, İmamoğlu, Arda Güler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Futbolu çok takip etmem ama şu iki haftadır Arda Güler muhabbetinden ötürü takip etmek durumda kaldım. Çocuğa mucize, her şeyi çözen, tek adam, kahraman, seçilmiş kişi muamelesi yapılıyor. Sonra anladım ki cidden doğamızda bir kişiye güvenmek ve her şeyi ona emanet etmek var. Atatürk de Erdoğan da benzer muameleyi gördü. Kimse takım çalışmasını, sistemi, müfredatı, taktikleri, stratejileri, ortaya koyulan total emeği düşünmüyor ve tartışmıyor. Arda gelsin, Ronaldo Messi gibi essin ve bizi şampiyon etsin istiyoruz. İmamoğlu'da aynı muameleyi görüyor. Tek adamı seçelim Norveç olalım. Az çok sistem çalışan bilir ki hiçbir şey bu kadar kolay değil. Analitik ve sistematik olmazsak kazanamayız. Kişilere değil, kurduğumuz oyuna, düzene, sisteme güvenmek durumundayız.

• 80iq toplum , iki arkasına önüne bir şey köy hemen owww derler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam cok ustten girdiniz, sistemmis, analitik dusunmeymis falan, ya en kiytirik takima bakin su turnuvada,

Futbolculari bizden fizik guc olarak guclu, verdikleri kararlar babinda daha akilli, daha ahlaklilar bugun Belcika taraftari kendi takimini yuhaladi, son dk oyunu soguttular diye.

TR milli takimina bakiyorsun, futbol tarihinde yapilmamis geri pas hatasi sonucu kendi kalesine gol, devamli kendini yerine birakma, yeni oyuna girmis adamin bi tarafini kaldiramamasi. Tek bir tane TD adayiniz var mi yerli, 90 milyonluk ulkenin en populer sporuna dair?

Ne sistemi Allah askiniza? Tarih boyunca disiplinsiz millet olmusuz savas haricinde, savas disiplini de Osmanli'da yerlesik hayata gecip yitirmisiz, Ortadogu halklarina benzemisiz,

Tek sansimiz bir askerin diktayla yonetmesiymis, o sansimizi da Ismet Inonu sag olsun cope atti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Futbol = roma sirki

Futbola en ufak önem veren kişiyle muhatap bile olmam boşun da boşu bir spor

Dünyadaki tüm futbolcularin yaptığı tüm futbol faaliyetini topla 1 tane domates üretmek kadar dünyaya fayda sağlamaz

Geçen bu konuda birini tersledim baya darıldı bana darılsın umrumda olmaz mağara tipi insanlarla muhatap olmak istemiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoban çok önemlidir bizde her türlü koyun olmaya razı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ataturk’un ne isi var bu paragrafta ben anlamadim???

ne alaka yani?

ulkeyi kurtarmis bize yasama firsati tanimis birisi, diger taraftakiler kim?

bu nasil bir kiyaslama?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.