Şimdi Ara

Ataşehir Köfteci Yusuf (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
3
Favori
14.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kimse söylememiş ama Yusuf'un köftesinin ucuz olmasının en büyük sebebi içinde soya kullanmalarıdır, lastik gibi olur ve gerçek et köftesi tadını vermez. Arkadaşların da dediği gibi ucuz olmanın avantajını kullanır, köfte hariç, beyti, kolbastı, tavuk şiş gibi ürünler yenebilir, tatlısı güzeldir, sosu cidden özeldir, herkese afiyet olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aragorn20 -- 22 Ağustos 2016; 9:23:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Kimse söylememiş ama Yusuf'un köftesinin ucuz olmasının en büyük sebebi içinde soya kullanmalarıdır, lastik gibi olur ve gerçek et köftesi tadını vermez. Arkadaşların da dediği gibi ucuz olmanın avantajını kullanır, köfte hariç, beyti, kolbastı, tavuk şiş gibi ürünler yenebilir, tatlısı güzeldir, sosu cidden özeldir, herkese afiyet olsun.

Soya kullanma durumu kesin bilgi mi? Öyle ise uzak durmakta fayda var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • xweser X kullanıcısına yanıt
    Kesin olup olmadığını bilemem, ama bursada oturuyorum, eskiden beri bunları bilen arkadaşlarım var, önceden kullanılmazdı diyorlar, büyüdükten sonra eklenmiş, bu arada artık ilk sahiplerinde değil Hollanda menşeli bir grupta artık köfteci Yusuf

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aragorn20

Kesin olup olmadığını bilemem, ama bursada oturuyorum, eskiden beri bunları bilen arkadaşlarım var, önceden kullanılmazdı diyorlar, büyüdükten sonra eklenmiş, bu arada artık ilk sahiplerinde değil Hollanda menşeli bir grupta artık köfteci Yusuf

2015 te hissedarlar Türk. Herhangi bir yabancı ortaklık gözükmüyor. O günden bugüne birşey değiştiyse bilmem.

Bu arada geçen bayramda pendik ido nun oralarada açacaklardı ama geçen hafta gittim açmamışlar.

Kimse reklam falan demesin adamlar hem ucuz hem kaliteli hizmet veriyorlar. Hayatımda ağzıma koymayacağım tek tatlı ekmek kadayıfı derdim. Şimdi sadece ekmek kadayıfı için uğradığım bir yer diyebilirim.
  • köfteci yusuf adamdır
  • Yakında Pendik İDO iskelesinin oraya da açılacak.Bekliyoruz
  • Köfteci Yusuf tüm şubelerinde aynı fiyatı ve kaliteyi gösteriyor zaten Ataşehir'e özel değil bu. Eskişehir, İzmir vs hepsinde aynı hizmet ve fiyat var. Gerçekten sıcak fırsata girebilecek düzeyde ucuz ve lezzetli.
  • quote:

bkz: entry başı kaç tl aldınız lan

takke düşmüş
  • Arkadaşlar da öv öv bitiremiyordu bu köfteci yusuf'u. denizliye de açılmış. geçen arkadaşlarla gittik. salçası güzeldi. diğer şeyleri 5 para etmez. köfte demeye bin şahit. düğünde, mevlütte yediğimiz köfteler buranın köftesine bin basar. ekmek kadayıfı da çok iyi diyenler var. onu da yedik. bimdeki a101deki ekmek kadayıfından farkı yok. gitmeyin boşuna. küçük esnafa gidin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: md3likan

Arkadaşlar da öv öv bitiremiyordu bu köfteci yusuf'u. denizliye de açılmış. geçen arkadaşlarla gittik. salçası güzeldi. diğer şeyleri 5 para etmez. köfte demeye bin şahit. düğünde, mevlütte yediğimiz köfteler buranın köftesine bin basar. ekmek kadayıfı da çok iyi diyenler var. onu da yedik. bimdeki a101deki ekmek kadayıfından farkı yok. gitmeyin boşuna. küçük esnafa gidin.

Küçük esnaf adı üzerinde küçük

Büyük esnaf Herzaman daha iyi daha kalitelidir küçük esnaf adı üzerinde küçüktür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • md3likan M kullanıcısına yanıt
    Hocam katılmıyorum bende denizlideyim, ancak hem mekanda yedim, hem pişmemiş olarak aldım mangalda yedim bence 10 numara. Burda yediğimiz 750 gram köfteye 40 lira falan vermiştik, bunu Ramiz de yemeye kalsak fahiş fiyatlar verirdik sanıyorum. İyiki denizli de var, her mangalda 1 kilo pişmemiş alıyorum 34 lira efsane fiyat bencé.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ilgili marka müşterim tüm şubelerinin açılışlarında bulunuyoruz ve otomasyon sistemleri ile üretim imalat tarafı bizim tarafımızdan kuruldu, temizlikleri, titizlikleri, kullanılan malzemeler ve etler gerçekten ödediğiniz paradan fazlasıdır.
    Etleri helal kesim, kendileri yetiştirip keserler, köftesinde soya, kanatlı eti vs. bulamazsınız.
    Fiyat ve lezzet oranı çok iyidir, sahibi halen Yusuf Bey , herhangi bir şekilde yabancı bir ortaklıkları yok, kaçmaya meyilli müşterileri de çoktur, bunuda görseler bile ses etmezler Yusuf Bey öyle bir insandır, derler ki adam yemek yiyip kaçacak kadar muhtaç ise yapacak birşey yok.
    Tavsiye ederim, İstanbul 'a ilk şubenin anadolu yakasına gelmiş olması biz anadolu yakasında yaşayanlar için şanstır :)

Çok yakında 1 anadolu yakası 1 avrupa yakası şubesi daha geliyor.

Unutmadan, ilk açışında çok boştu 5. günden itibaren masa bulmak sıkıntı, malum bizler değerini vermeyen bir iskendere ve kolaya 35 lira vermeye alışığız, insanlar kasaya gidip hesap ödeyecekleri sırada, 200 gr köftenin 11 tl dolu dolu piyazın 3,5 tl olduğunu görünce, 6-7 liraya yediğiniz o kocaman ekmek kadayıfının üstünde bile nerdeyse şarküteriden 10 lira verip anca alacağını kadar kaymak görünce ufak bir şok yaşıyorlar.
    Tavsiye ederim...

• Tesadüf o ki bende dün Kırıkkale şubesine uğradım. Oldukça kalabalıktı personeli ilgili ve hızlı servis vardı. 500 gr köfte+iki ayran+kızarmış ekmek+ikramlık salça 33 lira para verdim. Köftesi oldukça güzeldi. Sulu ve lezzetliydi. Ben beğendim.
  • aragorn20 kullanıcısına yanıt
    Merkezi kayıta göre yusuf akkaş görünüyor hala.

İlk şubenin açılışından beri bilirim. Sonra yürüdü gitti. Biftek, kadayıf vs lafım yokta o köfteyi insanlar nasıl yerler anlamıyorum bi türlü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: md3likan

Arkadaşlar da öv öv bitiremiyordu bu köfteci yusuf'u. denizliye de açılmış. geçen arkadaşlarla gittik. salçası güzeldi. diğer şeyleri 5 para etmez. köfte demeye bin şahit. düğünde, mevlütte yediğimiz köfteler buranın köftesine bin basar. ekmek kadayıfı da çok iyi diyenler var. onu da yedik. bimdeki a101deki ekmek kadayıfından farkı yok. gitmeyin boşuna. küçük esnafa gidin.

Tamam siz yemeyin. Biz çok memnunuz gitmeye devam edeceğiz...
  • iyiymiş bursadayken giderdik ataşehire gitmek şart oldu köftesi cok güzel tam f/p
  • İnşallah ramiz gibi şehirlere açılınca bozulmaz
  • fowell-one kullanıcısına yanıt
    Yusuf Bey sattı diye biliyorum tüm şubelerini milyon dolar sanırım..Şimdi döner sektörüne girecek
  • Çok aman aman değil ama fiyat performans olarak karşılığını veriyor. Ancak ekmek kadayıfının bir kere tadına baktım, bir daha yemem. Tadı hem kötü hem de bariz glikoz şurubu basmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gencerr

Yusuf Bey sattı diye biliyorum tüm şubelerini milyon dolar sanırım..Şimdi döner sektörüne girecek

Yanlış bilgi dostum, Döner YE adında bir markaları daha var, şuanda lokal sadece Bursa 'da mevcut, buralar devam ederken orasıda takdir gördüğü ve talep olduğu için Döner YE açmaya devam edecek bir süre sonra.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.