Şimdi Ara

Ataride Mario oyununu biterebilen var mı? :)))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben biterememiştim ya çok uğraştım ama olmadı

Bitiren birisi var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zayef -- 7 Ağustos 2008; 11:52:27 >

• hiç bitmiyordu ki sürekli zorlaşıp baştan başlıyordu

• Ben bitirmiştim küçükken

Son bölümlerde kutuların içine girdiğinde hep baştan başlatıyordu, onlarca kere aynı yerlerde dolaşıp dolaşıp çıkışı bulmuştum

Son bölümdeki prenses güzel olur diye düşünüyodum hep, ama o da diğerleri gibi paskalya yumurtasına benziyordu
  • Artık ezbere ekrana bakmadan bitiyordum...

Ne manyak oyundu ama...

8-4 üncü bölümünde bitiyordu galiba en son çekiçli bi canavrla savaşıp(genelde ölmez altından atlayıp) prensesi kurtarıyorduk marioyu öpüyordu o kadar...

Dudaktan öpse içim yanmayacak o kadar bölüm geçmişim hi bi atraksiyon yok...
  • O labirentin özel yerlerini öğrenene kadar canım çıkmıştı.Ama zorda olsa bitirmiştim
  • ben bitirdim la prensesi güzel bişi bekliodum
    oda tıfıl çıktı

çok üzülmüştüm ama

tahmin ettiğim şey olmadı

• ben hic ölmeden bitirmiştim 24 saat oynardım en sonunda labirent var dogru tünellerden girmezzeniz hep aynı yerleri dolasıyonuz sona yaklasınca iki ninja kamplumba var ondan sonra en son ejderhanında atmadı hic bise yok makinalı gibi bıcak yolluyo bide ateş onuda geçince prenses karı benim oluyor .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    online oyun oynayan var mı
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bitirdim an son garip bi müzik sesi geliyo ekran kararıyo .
  • quote:

Orjinalden alıntı: azizcinar

Ben bitirmiştim küçükken

Son bölümlerde kutuların içine girdiğinde hep baştan başlatıyordu, onlarca kere aynı yerlerde dolaşıp dolaşıp çıkışı bulmuştum

Son bölümdeki prenses güzel olur diye düşünüyodum hep, ama o da diğerleri gibi paskalya yumurtasına benziyordu

Tam senlik işte neyi var

Bende çok bitirdim..bazı bölümlerde uzun atlama vardı hani oralarda abimlerle yarış yapardık hangimizi iyi atlıyacaz diye

• 20 dakikada bitirenler var videosuda vardı
  • ben bitirdim
  • Hey gidi günler bilgisayar çıktı unuttuk atariyi
  • Super Mario, Japon oyun firması Nintendo tarafından 1980'li yıllarda piyasaya sürülen bir video oyununun baş kahramanıdır. Bu isim aynı zamanda ilk Mario oyunu olan Super Mario Brothers ile de özdeşleşmiştir.

Mario'nun tam adının Mario Mario, kardeşinin tam adının ise Luigi Mario olduğuna inanılmaktadır. Mario uzunca bir dönemdir devam eden seri içerisinde pek çok farklı biçimde ortaya çıkmasına rağmen genelde bir tamirci biçiminde görünmektedir. Oyundaki mesleği su tesisatçılığıdır. İlk çıktığı zaman oyunun adı Jump Man olarak anılmıştı.

Super Mario kardeşler Nintendo tarafından 80'li yıllarda piyasaya sürülen bir video oyunudur. Oyun, baş kahramanı Super Mario'nun yarattığı popülerlik sayesinde halk arasında kısaca Süper Mario olarak bilinir.

Super Mario oyunda hayali bir ülkenin prensesi olan Prenses Toadstool'u kurtarmaya çalışmaktadır. İlk gerçek sağa ilerlemeli platform oyunu olan Super Mario Brothers (Süper Mario Kardeşler), kendisinden sonra gelen pek çok bilgisayar ve video oyunu için örnek teşkil etmiştir ve aynı zamanda dünyanın en çok satılan oyun serisi olmayı da başarmıştır.

Oyun, ünlü Japon oyun geliştiricisi Shigeru Miyamato tarafından geliştirilmiştir. Miyamato, Zelda ve Donkey Kong gibi serilerin de geliştiricisi olarak tanınmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mused -- 7 Ağustos 2008; 12:37:54 >

• 8-4'de bitiyor.Baya oldu bitireli.

Ayrıca prenses çirkin ötesi.

Canavar bile karizma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: imparator_724

Super Mario, Japon oyun firması Nintendo tarafından 1980'li yıllarda piyasaya sürülen bir video oyununun baş kahramanıdır. Bu isim aynı zamanda ilk Mario oyunu olan Super Mario Brothers ile de özdeşleşmiştir.

Mario'nun tam adının Mario Mario, kardeşinin tam adının ise Luigi Mario olduğuna inanılmaktadır. Mario uzunca bir dönemdir devam eden seri içerisinde pek çok farklı biçimde ortaya çıkmasına rağmen genelde bir tamirci biçiminde görünmektedir. Oyundaki mesleği su tesisatçılığıdır. İlk çıktığı zaman oyunun adı Jump Man olarak anılmıştı.

Super Mario kardeşler Nintendo tarafından 80'li yıllarda piyasaya sürülen bir video oyunudur. Oyun, baş kahramanı Super Mario'nun yarattığı popülerlik sayesinde halk arasında kısaca Süper Mario olarak bilinir.

Super Mario oyunda hayali bir ülkenin prensesi olan Prenses Toadstool'u kurtarmaya çalışmaktadır. İlk gerçek sağa ilerlemeli platform oyunu olan Super Mario Brothers (Süper Mario Kardeşler), kendisinden sonra gelen pek çok bilgisayar ve video oyunu için örnek teşkil etmiştir ve aynı zamanda dünyanın en çok satılan oyun serisi olmayı da başarmıştır.

Oyun, ünlü Japon oyun geliştiricisi Shigeru Miyamato tarafından geliştirilmiştir. Miyamato, Zelda ve Donkey Kong gibi serilerin de geliştiricisi olarak tanınmaktadır.

güzel bilgiler teşekkürler

• quote:

Orjinalden alıntı: imparator_724

Super Mario, Japon oyun firması Nintendo tarafından 1980'li yıllarda piyasaya sürülen bir video oyununun baş kahramanıdır. Bu isim aynı zamanda ilk Mario oyunu olan Super Mario Brothers ile de özdeşleşmiştir.

adamlar mario footbal'dan mario kartinge kadar hala pazarlıyor wii'de bile var tabi en çok satan oyun olur ayrıca o zamanların gerçektende en iyisi

• vay be oyundu yaa bi ara bulsam da nostalji yapıp oynasam
  • 7-4 ü bölümünde labirenti bitiremedim ben en son oraya takılıp kalıyordum ama onu bitirebilirsen 8.bölümdeki labirenti ezbere bildiğimden dolayı kolay bitirmiştim ama ateşli halin olacakki kolay olsun aski halde zorlaşıyordu..

8-4 ten sonra bitiyordu oyun tekradan baştan başlıyordu..

hey gidi hey..
    ne çok oynardım çocukkken.
    lise ikide bilgisayarı aldım halada kullanıyorum.
  • sağda download now yazıyor isteyenler indirebilir

http://www.acid-play.com/download/super-mario-xp/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 7 Ağustos 2008; 13:01:44 >
  • Evet bitiyor. Son bölümde düz ilerlemek yerine yukarı-aşağı vs bi takım saçmalıklar yapınca bitirebiliyosun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.