Şimdi Ara

Atari oynayanlar baksın bi (90'lar içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
8.544
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Arkadaşlar merhaba, oynanış olarak unutamadığım fakat ismini bir türlü hatırlayamadığım bir oyun var. Oyun şöyle bir şeydi, bir tane kafa var oyunda önünde 1 tane taş 1 taşın ilerisinde üst üste 2 taş onların ilerisinde 3 taş vs. şeklindeydi ve o kafa her seferinde sadece bir atlayış yapabiliyordu, ve kafa atarak önündeki taşları parçalayabiliyordu, bölümü geçebilmek için en yüksekteki taşa çıkmak gerekiyordu. Böyle bir şeylerdi işte, hatırlayanınız olursa çok sevinirim."
    Diye başlayan konumuz @teo46 sayesinde çözüme ulaştı arkadaşlar eğer bir gün merak edeniniz olursa umarım bu konu onlara da yardımcı olur.
    Oyunun ismi Moai Kun

Bilmiyorum şimdinin o yüksek grafikli oyunları çocukluğumuzda bu oyunlardan aldığımız hazzı ve heyecanı verebiliyor mu...

Ek olarak;
    Ağlamak istemiyorsanız bu siteye girmeyin, çünkü benim, şahsen gun smoke oyunun o müziğini bile duyar duymaz gözlerim yaşardı. saatlerce oynardım.
    nesbox.com

NOSTALJİ:

Eğer siz de benim gibi vcd player'dan oynuyorduysanız bunları unutmanız imkansız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Çağrı -- 21 Nisan 2013; 11:08:27 >

• adriana lima
  • Tsubasaaaa.
  • Arkadaşlar yok mu hatırlayanınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Çağrı

Arkadaşlar yok mu hatırlayanınız?

bende oyle bi oyun hatirliyorum sanki , merak ettim simdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Haa soru sormuşsun la. Ben de nostalji yapıyorsun sandm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nostalji yapmayı hiç planlamıyordum açıkçası aklımda o soru var hala. Çok hoş duygular yaşatıyor insana sizler de hatırlamışken tam hatırlayın dedim
  • 30 yıllık atariciyim böyle oyun görmedim

• Tuhaf oldum
  • quote:

Nostalji yapmayı hiç planlamıyordum açıkçası aklımda o soru var hala. Çok hoş duygular yaşatıyor insana sizler de hatırlamışken tam hatırlayın dedim

Aynen ya oyunlarin ismini hatirlamasamda bende duygulandim simdi abimle gecer yan yana oynardik tek kol bozulur diger kol icin kavgav ede ede onuda kirardik :( birde adventureli bisiy vardi onu hatirliyomusun ?

• quote:

Arkadaşlar yok mu hatırlayanınız?

O oyunun adı MOAL 'dı yanlış hatırlamıyorsam. Ama internetten bulamadım . VCD ile verilen 300 oyunluk mavi cdden oynardım ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ERKUTCN

30 yıllık atariciyim böyle oyun görmedim

Yaa ben cd player'dan oynardım bilirsiniz işte. Eminim ve çok da oynardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Çağrı -- 21 Nisan 2013; 1:53:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Nostalji yapmayı hiç planlamıyordum açıkçası aklımda o soru var hala. Çok hoş duygular yaşatıyor insana sizler de hatırlamışken tam hatırlayın dedim

Aynen ya oyunlarin ismini hatirlamasamda bende duygulandim simdi abimle gecer yan yana oynardik tek kol bozulur diger kol icin kavgav ede ede onuda kirardik :( birde adventureli bisiy vardi onu hatirliyomusun ?

Ya birader göz yaşlarımı tutamıyorum yaaa
    Atari - Hayatı Oyun Gibi Yaşa
    Sayfa bulunamadı - Atari - Hayatı Oyun Gibi Yaşa
    http://www.atari.gen.tr/atari-oyunlari/adventure-island-1.html

• ödevlerimi yapmadan oynamam yasaktı. okuldan gelir hızlı hızlı ödevlerimi bitirir başlardım oynamaya. mahalleden arkadaşlarımızla oynardık. o zevki bi başkaydı be.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stay With Me

quote:

Ya birader göz yaşlarımı tutamıyorum yaaa
    Atari - Hayatı Oyun Gibi Yaşa
    Sayfa bulunamadı - Atari - Hayatı Oyun Gibi Yaşa
    http://www.atari.gen.tr/atari-oyunlari/adventure-island-1.html

Bulmana sevindim dostum ne hatiralardi onlar ya simdiki gençlige versen bakmazlar bile ama bizim icin yeri baska ('-')

• oyunu hatırlayamadım ama verdiğin örnek capsler efsane harbiden tabi çoğaltmak mümkün ama güzel seçme olmuş
  • quote:

Arkadaşlar merhaba, oynanış olarak unutamadığım fakat ismini bir türlü hatırlayamadığım bir oyun var. Oyun şöyle bir şeydi, bir tane kafa var oyunda önünde 1 tane taş 1 taşın ilerisinde üst üste 2 taş onların ilerisinde 3 taş vs. şeklindeydi ve o kafa her seferinde sadece bir atlayış yapabiliyordu, ve kafa atarak önündeki taşları parçalayabiliyordu, bölümü geçebilmek için en yüksekteki taşa çıkmak gerekiyordu. Böyle bir şeylerdi işte, hatırlayanınız olursa çok sevinirim.

Al hadi benden kıyak olsun :) Oyun "Moai Kun" adıyla geçiyor internette :).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teo46 -- 21 Nisan 2013; 1:56:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teo46

Al hadi benden kıyak olsun :) Oyun "Moai Kun" adıyla geçiyor internette :).

Hocam harikasın yaaa, Allah senden razı olsun ya hafızana, klavyene kuvvet. Çok teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Çağrı -- 21 Nisan 2013; 1:57:46 >
  • o tuğlaları ittirip falan o dediğin oyun neydi ben de anımsadım
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.