EVET ARKADAŞLAR AZ ÇOK BENİ TANIYORSUNUZ UZUN ZAMANDIR FORUMDAYIZ ÇOK ŞEY PAYLAŞTIK KONUŞTUK BEN SİZLERDEN KRALLIK SEÇİMİ İÇİN OY VERMENİZİ RİCA EDECEĞİM.
ARES HUMAN KRAL ADAYIMIZ AWENGERS İÇİN OYLARINIZI VERİRSENİZ BENİ DE DESTEKLEMİŞ OLURSUNUZ.
KENDİM ADAY OLMUŞ GİBİ KENDİM KRAL OLMUŞ GİBİ MUTLU OLACAĞIM KRAL OLURSA
LÜTFEN ARESTE CHARI OLAN LAR OYLARINIZI ESİRGEMEYİN
TEŞEKKÜR EDERİM
KENDİSİNİN RESMİNİDE PAYLAŞIM SİZLERLE
inş. kral seçilir Ares'te kral seçilmek için en az 3 cafe ayarlamak gerekir gece gündüz oy atarlar eski seçimlerden biliorz alkoc yazılarını ufak yazsan daha göze hoş gelir
Char buLur oy atmaya caLısırım basarıLar
quote:
Orjinalden alıntı: BursaLe
inş. kral seçilir Ares'te kral seçilmek için en az 3 cafe ayarlamak gerekir gece gündüz oy atarlar eski seçimlerden biliorz alkoc yazılarını ufak yazsan daha göze hoş gelir
3cafe de yetmez.Areste çok tanınmış adam var
abi Orc um :) human Olsam Verirdim :) Not: Cz de Kesti Beni Bu adam :)
benim gözler bozuk görebildiğim için böyle yazıorum :))
Madem sen istiyorsun forumdakiler oy atmasa ayıp olur
benim gözler bozuk görebildiğim için böyle yazıorum :))
Ko oynamaktan tabi
Merhaba Bana Oy Verende Vermeyende Çok ÇOk Saolsun Alkoc Sanada Çok Teşekkürler .. Saygılarımla Tekin DOĞAN
karus olanlar veremio dimi
quote:
Orjinalden alıntı: awengers
Merhaba Bana Oy Verende Vermeyende Çok ÇOk Saolsun Alkoc Sanada Çok Teşekkürler .. Saygılarımla Tekin DOĞAN
UGUR_ALTAY OYUNU BIRAKMIŞTI ONUN CHARI ILE GİREM SANA ATAM BARİ
Benim human çarım olcaktı.3-4tane oy toplayabilirim belki
3 tane char açıorm 3 oyda benden
benmde human charımla atıyım34 lvl mi neydi
Kaç level olmak gerekiyor oy kullanmak için?
sanırım 20 level gerekior oy atmak için.
Ben kolay kolay başkası için oy istemem ama Tekin abi sevdiğim saydığım biridir ve kendime ister gibi o yüzden sizlerden istiyorum. Oy verende vermeyende sağolsun
ALKOC SEN İSTERSİNDE OY VERMEZMİYİZ
quote:
Orjinalden alıntı: awengers
aha galiba akrabayız
bende Mehmet Doğan
32 lvl charım wardı atıcam alkoc senin adamına oy forumu uzun zamandır takip ediyorum delikanlı adamsın
ehehehe Olabilir ben bursadan :D tekin cafeciyim yaş 35 yolun yarısı yani :d