Şimdi Ara

Asyalıların üstün ırk olduğu gerçeği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
3
Favori
4.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çinliler, koreliler, japonlar, moğollar, kızılderililer, türkler(beyazlarla çok karıştılar ama olsun) bu ırkların üstün olduğunu düşünüyorum yeterli sebebim var böyle düşünmek için

bir insanı diğer canlılardan ayıran, üstün yapan zekasıysa biyolojik olarak en zekide asyalılar olduğuna göre. sarı ırk üstündür

ama bana sorsalar kız mevzusundan dolayı afro amerikalı yakışıklı bir erkek olmak isterdim ya da italyan (hem iqlarıda gayet iyi)
    BBC News Türkçe
    Neandertal genlerin mirası: Sigara tiryakiliği
    https://www.bbc.com/turkce/haberler/2014/01/140130_neandertal_gen

konuyla alakalı bunu buldum

Science dergisinde ayrıntıları yayımlanan başka bir araştırmanın yazarlarından olan Washington Ünivesitesi öğretim görevlisi Benjamin Vernot, Neandertal gen ile cilt rengi değişen Avrupalı ve Doğu Asyalı modern insan nüfusunun evrimsel bir üstünlük kazandığını söylüyor.

beyin büyüklüğü bununla alakalı olabilir. neanderthallerin beyni daha büyüktü bildiğim kadarıyla.

özellikle asyalılarda ve avrupalılarda neanderthal ve denisova geni bulunuyor.

hatta tenin beyaz ve sarı olması bu genlerin geçmesiyle oluşmuş

ve ilginç olan doğu asyalılarda avrupalılardan bile fazla neanderthal geni bulunmuş
    www.slayerment.com
    Asians Have Higher IQs Than Blacks, Hispanics and Whites | Slayerment
    https://www.slayerment.com/asians-have-higher-iqs-blacks-hispanics-and-whites

asyalıların zeka seviyesi diğer toplumlardan daha yüksek.

özellikle amerika gibi çoklu kültürde bile asyalıların özellikle matematikte daha başarılı olduğu ortaya çıkmış

sonuç olarak mantık gayet basit. eğer bir insanı diğer canlılardan ayıran zekasıysa asyalılar daha ileridedir

ardındanda kuzey ülkeleri vikingler cermenler italyanlar vs gelir

hayır zekanın bi önemi yok diyorsan afrikalılar daha üstündür.

hayır herşeyin ortalama olması hem fiziğin hem zekanın yüksek olması daha avantajlıdır diyorsan beyazlar üstündür

ki zaten çok fazla büyük bir iq puan farkı yok düşününce beyazlarla doğu asyalılar arasında

ama genele vurunca medeniyet olarak büyük bir fark olduğu kesin

ben yinede asyalıların evrim basamağında en uç nokta olduklarını düşünüyorum

cinsel seçilimi geçersek, kısa boy hayatta kalmak için büyük bir avantajdır. hem daha az enerji gerekir, hemde beyne daha fazla enerji gider. + refleks olarak daha hızlı olursun. bunun üstüne zekada eklenince seni kimse tutamaz

yaptığım araştırmalara göre bu farkın olmasının sebebi asyalıların ve avrupalıların neanderthallerle çiftleşmiş olması.

doğu asyalılarda daha fazla neanderthal geni var ki bu onları daha zeki yapıyor.

ardından avrupalı beyaz ve sarışın toplumlar doğu asyalıları izliyor.

ayrıca asyalı toplumlarda denisova genide var.

ten rengimizin açılmasının sebebi neanderthal genleri ve denisovalılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 8 Haziran 2018; 8:9:0 >

• Nedir yeterli nedenler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Nedir yeterli nedenler
    IQ değerlerinin yüksek sonuç vermesi. daha büyük beyne sahip olmaları. asyanın şartlarının insanın gelişmesine elverişli olması. genel olarak asya medeniyeti. şuanki teknolojide en önde olacak seviyeye gelebilmeleri vs.

bi japonyaya koreye bakıyorsun diğer ülkelerin yanında uzaydaymış hissi veriyor.

kızılderililerde her ne kadar izole kalmış olsada aztek ve maya medeniyeti kadar yüksek bir medeniyet kurabilmişler

yarı asyalı olan bir millet olan türklerinde dünyada neler yaptıkları ortada. her ne kadar asyalı özelliğini giderek kaybetsede

dünya beyin büyüklüğü haritası :

iq sıralaması :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 10 Mayıs 2018; 21:2:45 >

• Asyalılar daha zeki ve otantik ama Beyazlar daha yaratıcı ve fiziksel olarak daha güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BEB907BC0

Asyalılar daha zeki ve otantik ama Beyazlar daha yaratıcı ve fiziksel olarak daha güzel
    aynen beyazların fiziksel avantajı var. asyalılarda sadece zeka var ama beyazlarda herşeyden orantılı olarak var

birde beyazlardaki işgalci ve hırçın ruh sanki asyalılarda yok veya daha az var.

eğer daha işgalci yapıları olsaydı dünya daha farklı olurdu.

gerçi denediler ama beceremediler galiba türkler ve moğollar dışında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 10 Mayıs 2018; 21:0:29 >
  • çinliler japonlar sarı mı
  • Tamamen saçmalık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: taııbuv

çinliler japonlar sarı mı
    öyle diye geçiyor ama halbuki bakınca beyazıda var sarısıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 10 Mayıs 2018; 21:1:2 >
  • Benim beynim 1400 cm beni ölçmediler ki?

beyin hacmim ne olursa olsun en az ortalama bir asyalı kadar zeki olduğumu düşünüyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kızılderili medeniyeti en son bakire falan kurban ederken beyaz adamlar atlarla üstünden geçmemiş miydi :d
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rajeesh

kızılderili medeniyeti en son bakire falan kurban ederken beyaz adamlar atlarla üstünden geçmemiş miydi :d
    kızılderililer bin yıllarca izole yaşamıştı. beyaz adam farklı kültürlerden etkilenerek gelişen bir medeniyetten geldi.

kızılderililerde çelik yoktu. tarım fazla yapılmıyordu. bağışıklık sistemi eski dünyada gelişen hastalıklara karşıda alışkın değildi.

coğrafi bir şanssızlık yani

ama yinede aztek ve maya medeniyetleri antik dünyanın en yüksek medeniyetlerinden biridir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 10 Mayıs 2018; 21:14:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14A7C28F5

kızılderililer bin yıllarca izole yaşamıştı. beyaz adam farklı kültürlerden etkilenerek gelişen bir medeniyetten geldi.

kızılderililerde çelik yoktu. tarım fazla yapılmıyordu. bağışıklık sistemi eski dünyada gelişen hastalıklara karşıda alışkın değildi.

coğrafi bir şanssızlık yani

ama yinede aztek ve maya medeniyetleri antik dünyanın en yüksek medeniyetlerinden biridir

Alıntıları Göster
    Hocam abartma istersen birbirlerinin derilerini yüzüp sırtlarına geçiren insanlardı bunlar.

• quote:

Hocam abartma istersen birbirlerinin derilerini yüzüp sırtlarına geçiren insanlardı bunlar.

Alıntıları Göster
    Evet gelişmiş beyazlar gelip medeniyet seviyelerinin bir göstergesi olarak soykırım uyguladılar

• quote:

Alıntıları Göster
    kendilerini öyle ifade ediyorlardı belki bilemezsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Simone Simons

Evet gelişmiş beyazlar gelip medeniyet seviyelerinin bir göstergesi olarak soykırım uyguladılar

Alıntıları Göster
    Soykırım falan uygulamadılar. Kral bizzat yerlilere iyi davranılmasını emretmiştir. Ama açgözlü maceraperestler ve hastalık yüzünden büyük kayıplar yaşandı yine de.
  • quote:

Soykırım falan uygulamadılar. Kral bizzat yerlilere iyi davranılmasını emretmiştir. Ama açgözlü maceraperestler ve hastalık yüzünden büyük kayıplar yaşandı yine de.

Alıntıları Göster
    ne olursa olsun planlı bir şekilde soykırım yapıldı. amerika bile kabul ediyor bu durumu. hastalıklı battaniyeler vs yerlileri alkol bağımlısı yapmaya kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14A7C28F5

ne olursa olsun planlı bir şekilde soykırım yapıldı. amerika bile kabul ediyor bu durumu. hastalıklı battaniyeler vs yerlileri alkol bağımlısı yapmaya kadar

Alıntıları Göster
    Ben aztekleri kastediyor sandım. Kuzey Amerika kızılderilileri içinse doğrudur. Yine de beyazlar gelmeden önce kızılderili kavimlerinin birbirlerine çok daha vahşi davrandıklarını bilmek lazım.
  • quote:

Ben aztekleri kastediyor sandım. Kuzey Amerika kızılderilileri içinse doğrudur. Yine de beyazlar gelmeden önce kızılderili kavimlerinin birbirlerine çok daha vahşi davrandıklarını bilmek lazım.

Alıntıları Göster
    aynen vahşi oldukları doğrudur fakat yinede inanılmaz bir medeniyet

uzaya bile çıkmış adamlar astronotları var daha ne olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 10 Mayıs 2018; 21:55:34 >

• mağara adamları da medeniyet, yersen
  • Üstün falan değiller.Fiziksel olarak rezaletler bunu sende biliyorsun.
    Fiziksel olarak beyaz esmer karışımı erkekler üstün kadınlarda sarışın kızlar.
    Zenciler alt ırklar doğru.Ama beyazlar kesinlikle sarılardan daha üstün zekasal açıdanda bir çok şeyin mucidi bu ırk sarılar cidden sırf fiziksel görüntülerinden ve penis boyların ötürü bile alt ırk olabilir.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.