Şimdi Ara

Asyalıların üstün ırk olduğu gerçeği (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
78
Cevap
3
Favori
4.187
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-BEB907BC0

Soykırım falan uygulamadılar. Kral bizzat yerlilere iyi davranılmasını emretmiştir. Ama açgözlü maceraperestler ve hastalık yüzünden büyük kayıplar yaşandı yine de.

Alıntıları Göster
    Dostum ne hakkında konuştuğunuz umrumda değil fakat 20 yıl önceki tarih bile kayıt altında olduğu halde manipule edilmiş olabiliyor , 200 yıl önce olan herkesin kabul ettiği bir olay ufak bir kağıt parçası gün yüzüne çıkartılıp aa öyle miymiş diye herkesi ters köşe yapabiliyor. O kadar emin konuşuyorsun ki komik oluyor ..

• quote:

Orijinalden alıntı: Babafingo31313131

Üstün falan değiller.Fiziksel olarak rezaletler bunu sende biliyorsun.
    Fiziksel olarak beyaz esmer karışımı erkekler üstün kadınlarda sarışın kızlar.
    Zenciler alt ırklar doğru.Ama beyazlar kesinlikle sarılardan daha üstün zekasal açıdanda bir çok şeyin mucidi bu ırk sarılar cidden sırf fiziksel görüntülerinden ve penis boyların ötürü bile alt ırk olabilir.
    Hocam burada açık tenli, renkli gözlüler ayrıcalıklı olarak görülür ama yurt dışı daha çok esmerleri ayrıcalıklı görüyor bunun sebebi az bulunma olayı mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Hocam burada açık tenli, renkli gözlüler ayrıcalıklı olarak görülür ama yurt dışı daha çok esmerleri ayrıcalıklı görüyor bunun sebebi az bulunma olayı mı

Alıntıları Göster
    HAYIR.Yurt dışında da beyazlar üstün olarak görülür.Esmerler sadece türkiye gibi ülkelerde üstün görülür.Aslında adamına göre değişir diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mianfei

Dostum ne hakkında konuştuğunuz umrumda değil fakat 20 yıl önceki tarih bile kayıt altında olduğu halde manipule edilmiş olabiliyor , 200 yıl önce olan herkesin kabul ettiği bir olay ufak bir kağıt parçası gün yüzüne çıkartılıp aa öyle miymiş diye herkesi ters köşe yapabiliyor. O kadar emin konuşuyorsun ki komik oluyor ..

Alıntıları Göster
    Bu kadar şüpheci davranırsak tarih hakkında konuşamayız. Ayrıca soykırım yaptılar demek çok daha üstünkörü bir laf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BEB907BC0

Soykırım falan uygulamadılar. Kral bizzat yerlilere iyi davranılmasını emretmiştir. Ama açgözlü maceraperestler ve hastalık yüzünden büyük kayıplar yaşandı yine de.

Alıntıları Göster
    Colombun seyahatnamesini oku Işide rahmet okutur şeyler görceksin ben bu kadar tanrıyla katoliklikle kafayı bozmuş tipler görmedim. Birde krallarına yamanmaya çalışıyor colomb ulan böyle yalamak olmaz böyle yüzsüzlük olmaz dersin. Bir diğer okuduğum kitapta oraya giden papaz ya da rahip gördüklerine dayanamıyor not alıyor ve krala sunuyor yerlilere yapılan işkenceleri (kitabın adını hatırlamıyorum ama ince bir kitap). Oraya giden İspanyollar 1 gr altın için yerlilerin kökünü kuruttu. Ama sadece katoliklere laf çakmıyorum burda seydi ali reisin seyahatnamesini oku, ibni batutayı oku o dönemdeki insanlar zaten kafadan kırıkmış biraz herşeyi tanrıya bağlıyorlar. Böyle dinle kafayı bozmuş insanlar göremessiniz.

• Zeka mı güldürme beni

• quote:

Orijinalden alıntı: John WICK

Colombun seyahatnamesini oku Işide rahmet okutur şeyler görceksin ben bu kadar tanrıyla katoliklikle kafayı bozmuş tipler görmedim. Birde krallarına yamanmaya çalışıyor colomb ulan böyle yalamak olmaz böyle yüzsüzlük olmaz dersin. Bir diğer okuduğum kitapta oraya giden papaz ya da rahip gördüklerine dayanamıyor not alıyor ve krala sunuyor yerlilere yapılan işkenceleri (kitabın adını hatırlamıyorum ama ince bir kitap). Oraya giden İspanyollar 1 gr altın için yerlilerin kökünü kuruttu. Ama sadece katoliklere laf çakmıyorum burda seydi ali reisin seyahatnamesini oku, ibni batutayı oku o dönemdeki insanlar zaten kafadan kırıkmış biraz herşeyi tanrıya bağlıyorlar. Böyle dinle kafayı bozmuş insanlar göremessiniz.

Alıntıları Göster
    Papazın yazdıklarını okudum hocam. Bunlar imparatorun iradesine karşı gelinerek yapılmış şeyler oldukları için Avrupalılara mal edilemez. Ben fetihlerin gerçekleştiği sırada şiddet olduğunu inkar etmedim.

• -Fiziksel olarak rezaletler.Erkeklerin de kızların da ses tonları çok sorunlu.

-Erkeklerin hiçbir erkeksi özelliği yok.Adamlarda sakal bile yok.Sakallı japon gördünüzmü hiç? Hayal bile edemezsiniz misal.Ses tonları çok feminen,adem elması yok,malumlarını izleyen bilir penis boyları çok kısa,surat yapıları çok yuvarlak kız gibi,ayrıca güç olarak düşük olduklarını düşünüyorum.Dövüş sanatları oradan çıkma kabul ama vücut yapısı olarak ufaklar.Ayriyeten evlenme ve çocuk yapma oranları çok düşük bu da erkeksiliklerinin az olmasını kanıtlıyor.

-Zeka oranları yüksek olabilir ama yaşamları çok iğrenç,bunaltıcı.Dinlerine çok bağlılar ve çok kuralcı yaşamları var.Neredeyse herşey bir kural içinde,özgür değiller.Ayrıca okulları çok yorucu.Günlük 12 saat civarı okul olabiliyor bazen.

-Pisler.Zaten anlatmaya gerek yok çoğunuz malumlardan biliyorsunuzdur kıl almadıklarını.Bu liste uzar gider.

Ben üstün ırk olduklarını düşünmüyorum.Üstün ırk diyemem ama diğerlerine nazaran kuzey ülkelerindeki insanlar daha üstün bence.Norveç bölgesi diyebiliriz.IQ,refah seviyeleri malum zaten.Ayrıca vücut yapıları çok erkeksi zaten soyları Vikinglere dayandığı için savaş yetenekleri,vücut yapışarından bahsetmeme gerek yok bile.

• quote:

Orijinalden alıntı: Babafingo31313131

Üstün falan değiller.Fiziksel olarak rezaletler bunu sende biliyorsun.
    Fiziksel olarak beyaz esmer karışımı erkekler üstün kadınlarda sarışın kızlar.
    Zenciler alt ırklar doğru.Ama beyazlar kesinlikle sarılardan daha üstün zekasal açıdanda bir çok şeyin mucidi bu ırk sarılar cidden sırf fiziksel görüntülerinden ve penis boyların ötürü bile alt ırk olabilir.
    sadece cinsel seçilime göre değerlendiriyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Alıntıları Göster
    az bulunma değil sadece esmer erkekler daha çekici ve erkeksi oldukları için türkiye ve ortadoğu dahil dünyanın heryerinde kadınlar tarafından pozitif ayrımcılığa ve ilgiye maruz kalır. aynı şey siyahiler içinde geçerli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 11 Mayıs 2018; 0:29:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-2AE10949E

-Fiziksel olarak rezaletler.Erkeklerin de kızların da ses tonları çok sorunlu.

-Erkeklerin hiçbir erkeksi özelliği yok.Adamlarda sakal bile yok.Sakallı japon gördünüzmü hiç? Hayal bile edemezsiniz misal.Ses tonları çok feminen,adem elması yok,malumlarını izleyen bilir penis boyları çok kısa,surat yapıları çok yuvarlak kız gibi,ayrıca güç olarak düşük olduklarını düşünüyorum.Dövüş sanatları oradan çıkma kabul ama vücut yapısı olarak ufaklar.Ayriyeten evlenme ve çocuk yapma oranları çok düşük bu da erkeksiliklerinin az olmasını kanıtlıyor.

-Zeka oranları yüksek olabilir ama yaşamları çok iğrenç,bunaltıcı.Dinlerine çok bağlılar ve çok kuralcı yaşamları var.Neredeyse herşey bir kural içinde,özgür değiller.Ayrıca okulları çok yorucu.Günlük 12 saat civarı okul olabiliyor bazen.

-Pisler.Zaten anlatmaya gerek yok çoğunuz malumlardan biliyorsunuzdur kıl almadıklarını.Bu liste uzar gider.

Ben üstün ırk olduklarını düşünmüyorum.Üstün ırk diyemem ama diğerlerine nazaran kuzey ülkelerindeki insanlar daha üstün bence.Norveç bölgesi diyebiliriz.IQ,refah seviyeleri malum zaten.Ayrıca vücut yapıları çok erkeksi zaten soyları Vikinglere dayandığı için savaş yetenekleri,vücut yapışarından bahsetmeme gerek yok bile.
    kadınsılar evet bu doğru. dünyanın en kadınsı toplumları. bu da soğuk iklimden dolayı. fakat aynı zamanda dünyanın en çevik toplumları. fiziksel olara güçsüz ve dayanıksız olmasına rağmen kısa oldukları için daha hızlı hareket edebiliyorlar. refleksleri daha kuvvetli bu da onlara özellikle kılıçlı savaşlarda avantaj sağlıyor. hint avrupalılar siyahilere ve asyalılara oranla daha hantaldır. zaten türklerin ve moğolların bu kadar başarılı olmasının sebebi buydu. samuraylar gibi düşünün. cinsel seçilimde başarısızlar evet fakat hayatta kalma konusunda dünyanın en zorlu coğrafyalarına uyum sağladılar. sibirya, kuzey amerika eskimolar vs

üreme konusuna gelince şuan sayılarının beyaz ırktan daha fazla olduğunu biliyorum. tek başına çin yetiyor zaten

eğer çin dışarı açılma cesaretini gösterebilseydi, türklerin ve moğolların yaptığının bin katını yapabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 11 Mayıs 2018; 0:38:33 >

• Japonlara kadınsı diyenler imparatorluk dönemlerini araştırsın tarihin en delikanlı milletlerinden biri japonlardır.

• Japonların başarısı tamamen yetiştirilme tarzları ve kültürden geliyor, biyolojik değil. Çocukluktan itibaren aşırı çok çalışıyolar ve notları kötü olanlar hep aile tarafından dışlanıyor. Bu sebepten çok başarılı insanları ve intihara meyilli asla odasından çıkmayan insanları aynı anda barındırıyorlar. Bana kalırsa hatalı, hayattan zevk de almak lazım, bir kez yaşıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yirikalische

Japonların başarısı tamamen yetiştirilme tarzları ve kültürden geliyor, biyolojik değil. Çocukluktan itibaren aşırı çok çalışıyolar ve notları kötü olanlar hep aile tarafından dışlanıyor. Bu sebepten çok başarılı insanları ve intihara meyilli asla odasından çıkmayan insanları aynı anda barındırıyorlar. Bana kalırsa hatalı, hayattan zevk de almak lazım, bir kez yaşıyoruz.
    genetik biyolojik faktörlerde var. ayrıca sadece japonya değil kore, çin. çin zaten ipleri eline aldı ekonomiyi ele geçirdi. dünyaya katkısıda çok fazladır çin köklü bir medeniyettir. baruttan tüfeğe, kağıda, matbaaya kadar çin icadıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 11 Mayıs 2018; 0:56:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-14A7C28F5

genetik biyolojik faktörlerde var. ayrıca sadece japonya değil kore, çin. çin zaten ipleri eline aldı ekonomiyi ele geçirdi. dünyaya katkısıda çok fazladır çin köklü bir medeniyettir. baruttan tüfeğe, kağıda, matbaaya kadar çin icadıdır

Alıntıları Göster
    Ama sandığından çok daha az.

Mesela oransal olarak baksan, ya da slumlara gitsen Amerika'daki zencilerin iqsu radikal bir şekilde daha düşük gözüküyor beyazlardan, fakat merkezi şehirlerde, benzer koşullarda yetiştirilmiş beyaz ve zencileri incelersen iqları benzer. IQ direk beyin kapasitesi gibi görülüyor çoğu insan tarafından, ama yetiştirilmeye, eğitime, ortama aşırı bağlı aslında, kişinin düşünme yetisini etkiliyor bu.

• Cehalet dolu bir konu, ırkçılar ve lisesi veletler dolmuşmuş yazık. Bu formun kalitesini dibe çekiyorsunuz.

• quote:

Ama sandığından çok daha az.

Mesela oransal olarak baksan, ya da slumlara gitsen Amerika'daki zencilerin iqsu radikal bir şekilde daha düşük gözüküyor beyazlardan, fakat merkezi şehirlerde, benzer koşullarda yetiştirilmiş beyaz ve zencileri incelersen iqları benzer. IQ direk beyin kapasitesi gibi görülüyor çoğu insan tarafından, ama yetiştirilmeye, eğitime, ortama aşırı bağlı aslında, kişinin düşünme yetisini etkiliyor bu.

Alıntıları Göster
    tamam peki binlerce yıllık coğrafi izolasyanların hiç mi etkisi yok? fiziksel farklılıkları söylüyoruz gayet rahat beyinde hiç mi farklılık olmamış. iq sıralamasının en tepesinde asyalılar var. ben asyalıların beyazlardan daha iyi bir eğitim aldığını düşünmüyorum. çindeki refah durumu çok mu iyi? veya moğolistanda ne eğitimi varda bu kadar yüksek bu adamların iqları? asyalıların genetik bazı farklılıkları var zeka konusunda bu çok açık. kaldı ki beyaz adamın çıktığı yerde orta asyadır. kırgızistandır altaylardır vs. bu bana soğuğa ve zorlu şartlara doğru gittikçe zekanın arttığı izlemini veriyor.

bunun aynı zamanda erkeksiliği azalttığını düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 11 Mayıs 2018; 1:3:58 >

• quote:

tamam peki binlerce yıllık coğrafi izolasyanların hiç mi etkisi yok? fiziksel farklılıkları söylüyoruz gayet rahat beyinde hiç mi farklılık olmamış. iq sıralamasının en tepesinde asyalılar var. ben asyalıların beyazlardan daha iyi bir eğitim aldığını düşünmüyorum. çindeki refah durumu çok mu iyi? veya moğolistanda ne eğitimi varda bu kadar yüksek bu adamların iqları? asyalıların genetik bazı farklılıkları var zeka konusunda bu çok açık. kaldı ki beyaz adamın çıktığı yerde orta asyadır. kırgızistandır altaylardır vs. bu bana soğuğa ve zorlu şartlara doğru gittikçe zekanın arttığı izlemini veriyor.

bunun aynı zamanda erkeksiliği azalttığını düşünüyorum

Alıntıları Göster
    70.000 yıl önceden bu yana insan beyni pek değişmedi, daha çok eğitim, beslenme, konaklama şartları sayesinde şuanki insanlar daha zeki gözüküyor, ama uzun yıllardır, daha asyalı avrupalı amerikalı diye bir şey yokken de beynimiz aşağı yukarı şuanki gibiydi. Hatta deniyor ki taa o yıllardan bir bebeği alıp şimdiki zamana getirip büyütsek çok büyük farklılıklar olmazdı.

Bu arada yanlış bilinen bir gerçek var, doğal seleksiyon insan beynini büyütmedi, beslenme şeklindeki radikal değişiklikler büyüttü, o yüzden günümüzdeki mekan farklılıklarını zekaya bağlamak çok mantıklı değil.

• quote:

70.000 yıl önceden bu yana insan beyni pek değişmedi, daha çok eğitim, beslenme, konaklama şartları sayesinde şuanki insanlar daha zeki gözüküyor, ama uzun yıllardır, daha asyalı avrupalı amerikalı diye bir şey yokken de beynimiz aşağı yukarı şuanki gibiydi. Hatta deniyor ki taa o yıllardan bir bebeği alıp şimdiki zamana getirip büyütsek çok büyük farklılıklar olmazdı.

Bu arada yanlış bilinen bir gerçek var, doğal seleksiyon insan beynini büyütmedi, beslenme şeklindeki radikal değişiklikler büyüttü, o yüzden günümüzdeki mekan farklılıklarını zekaya bağlamak çok mantıklı değil.

Alıntıları Göster
    asyalıların beyninin daha büyük olmasının sebebi beslenme mi?

veya kuzey avrupalıların beyni neden daha büyük? vikingler ne yiyordu bizim yiyemediğimiz

kaldı ki en bereketli topraklarda değil miyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-14A7C28F5 -- 11 Mayıs 2018; 1:24:48 >

• quote:

asyalıların beyninin daha büyük olmasının sebebi beslenme mi?

veya kuzey avrupalıların beyni neden daha büyük? vikingler ne yiyordu bizim yiyemediğimiz

kaldı ki en bereketli topraklarda değil miyiz

Alıntıları Göster
    Büyüklükle ölçülmüyor şuan sadece beyin, kıvrımlar önemli, çünkü yüzey alanını artırıyor. Son 20.000 yılda %15 küçüldü insan beyni, ama zekamız azalmadı. Aynı zamanda neanderthal'ler, yani bundan daha 12.000 önceye kadar birlikte yaşadığımız insan türünün beyinleri bizimkinden büyüktü ama bizden daha zeki değillerdi.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.