Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım (718. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
33.501
Cevap
169
Favori
1.230.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
32 oy
Giriş
  • bendede boşluk var fakat sanki bu kadar yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ayarlar hakkında kısmından versiyona bakarmisin.

"Bizi bilen bilir, bilmeyende kendi gibi bilir"
    Hz.Mevlana

• Pil cabuk bitiyor ve isiniyor diye garantiye veren oldumu acaba.Babamin dedigine gore 3g internet acikken full sarjdan cikartiyorum 4-5 saat nete girmesem bile kendiliginden pil bitiyor diyor ama 3g yi kapatirsam 2 gun gidiyor diyor.3g acikken konusma yapiyorum,pil elimi yakacak kadar isiniyor diyor.Garantiye versemmi acaba

Orijinalden alıntı: 2smoke

4.4.2 şu anki sürüm.

Orijinalden alıntı: Rambo_FT

quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

Dün hızlı al dan sipariş verdiğin zenfone5 geldi, telefonu babama aldım ben iphone kullanıcısıyım fakat telefon tam bir fiyat performans ürünü. Tek kötü yanı kamerası ama oda bu fiyat için standart kalitede. Bi ara iphone 5 î babama verip bunu benmi kullansam bile dedim:) Kendi kamera app i dışında daha iyi sibuçlar veren bir app var mı tavsiye edebileceğiniz?

Kamerası daha kaliteli olsaydı tahminim fiyatı 1000 lira üstünde olurdu. Çünkü kamerada çok güzel modlar var. Mesela minyatür modu özellikle videoda aşırı kasıyor yani düşük fps veriyor.

Ben 2.5 sene önce 900 liraya aldığım telefondan 700 liralık bu telefona geçtim ve resmen çağ atladım.

Zaten fiyat aralığında kamera kalitesi standart, benim söylemek istediğim tek eksik yanı kamerası. Bu da verdiğimiz parayla oranla gayet tatmin edici tabiki. Dediğiniz gibi daha iyi görüntü elde edebilmek için daha kaliteli materyal kullanmak lazım buda maliyeti arttıracaktı. Ama son 2-3 yıldır belki daha uzun süredir gördüğüm en iyi f/p ürünü. Verdiğiniz paradan daha fazlasına sahip hatta

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: agtr

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Arkadaslar bu canli modun pil e olumsuz bir etkisi varmi ?

Sadece renklerin canlılığını arttırıyor, örneğin koyu kırmızıyı biraz daha açık kırmızıya dönüştürüyor, bu işlemi piksel piksel yapıyor. Tamamen renk tonlarıyla alakalı. Piksellerdeki ışık oranını yükseltmediğinden pile hiçbir etkisi yok.

maalesef bu dediğiniz teknik olarak doğru değil, çünkü ledler siyah üretmek için daha çok güç kulanıyor

Nereden bu yargıya vardınız? Kişisel görüşünüz mü benim bilmediğim somut bir bilgi mi?

kişisel fikrim değil, ama teknik olarak, led ekranlar için siyah rengi üretmek, beyaz üretmekten daha çok güç tüketimine neden oluyormuş, hatta google sayfasının beyaz olması bu nedenleymiş. çok sayıda link var bu konuyla ilgili. biri BU bir diğeri de BU

• Arkadaşlar yokmu yardımcı olabilicek.

Telefonumun galeri bölümüne attığım şifremi unuttum nasıl kaldırabilirim yada açabilirim.

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ROUGE44

Arkadaslar bu canli modun pil e olumsuz bir etkisi varmi ?

Sadece renklerin canlılığını arttırıyor, örneğin koyu kırmızıyı biraz daha açık kırmızıya dönüştürüyor, bu işlemi piksel piksel yapıyor. Tamamen renk tonlarıyla alakalı. Piksellerdeki ışık oranını yükseltmediğinden pile hiçbir etkisi yok.

maalesef bu dediğiniz teknik olarak doğru değil, çünkü ledler siyah üretmek için daha çok güç kulanıyor

Nereden bu yargıya vardınız? Kişisel görüşünüz mü benim bilmediğim somut bir bilgi mi?

kişisel fikrim değil, ama teknik olarak, led ekranlar için siyah rengi üretmek, beyaz üretmekten daha çok güç tüketimine neden oluyormuş, hatta google sayfasının beyaz olması bu nedenleymiş. çok sayıda link var bu konuyla ilgili. biri BU bir diğeri de BU

Led ekranlar için söylediğiniz malesef yanlış diye biliyorum ben de. Özellikle amoled ekranlarda bu özellik için birçok örnek vardı. tamamen siyah bir ekranda tüm pikselleri kapatıp kullanıyor amoledler. Zaten genel olarak led ve lcd teknolojisindeki fark bu. Lcd lerde arkadan beyaz ışık aydınlatması ile kullanıldığından ekrandaki görüntünün önemi biraz daha az oluyor, önemli olan arkadan verilen aydınlatmanın gücü oluyor. Led ekranlarda ise her led ayrı ayrı kontrol edildiği için ve siyah rengi oluştururken led kapalı olduğu için nerdeyse sıfıra yakın enerji tüketimi oluyor ancak beyaz için çok çok daha fazla enerji sarfiyatı oluyor.
    Aşağıdaki resimden daha net anlayabilirsiniz. Her ne kadar örnek resimde Oled vs Lcd karşılaştırması olsa da genel led ve lcd teknolojisi için açıklayıcı bir tablodur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafadogann

Arkadaşlar yokmu yardımcı olabilicek.

Telefonumun galeri bölümüne attığım şifremi unuttum nasıl kaldırabilirim yada açabilirim.

Bilgisayara bağladığınızda resimleri ve diğer dosyalarınızı alabiliyor musunuz. Şifreyi sıfırlamak için fabrika ayarlarına dönmeniz gerekebilir. Cihazınız rootlu ise belki sistem dosyalarından galeri parolasının kayıtlı olduğu dosyayı bulabilirsiniz ama çok zor olacaktır.

Orijinalden alıntı: Maybe OneDay

arkadaşlar 2 hafta önce aldım bugün bir şeye dikkat ettim telefonun resimde gördüğünüz gibi çerçevisinin kenarları boşluk ve toz kaçıyor çok rahatsız edici bi görüntü genel olarak herkeste olan birşey mi bu ?

O telefon zf6 mı? Benim zf5 te de kenarlarda çizgi gibi bir hat var ancak dizayn gereği olan kadar sadece. Toz falan da pek yok, olanı da üfleyince gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: social

Pil cabuk bitiyor ve isiniyor diye garantiye veren oldumu acaba.Babamin dedigine gore 3g internet acikken full sarjdan cikartiyorum 4-5 saat nete girmesem bile kendiliginden pil bitiyor diyor ama 3g yi kapatirsam 2 gun gidiyor diyor.3g acikken konusma yapiyorum,pil elimi yakacak kadar isiniyor diyor.Garantiye versemmi acaba

Mobil veri açıkken çalışan bir program vardır arkaplanda. 3g açık kullanılan yani pilin çabuk bittiği bir günün pil kullanım detaylarının ekran görüntüsünü gönderebilirseniz daha net bilgi verebiliriz.

-Pil kullanımı ana sayfasının,
    -Pil kullanım grafiği sayfasının,
    -Pili en çok kullanan 3 uygulamanın detay ekranlarının
    -Pil kullanımında "ekran" detayını
    -Ayarlar-Güç tüketimi-Güç tüketim grafiğindeki pil tüketim ekranını

• quote:

Orijinalden alıntı: syphonfilter

quote:

Orijinalden alıntı: 2smoke

4.4.2 şu anki sürüm.

Google Play'den uygulama güncellemelerini yaptınız mı peki?
    Bir de kamera ilk geldiğinde 2m olarak ayarlı geliyordu sanırım. Onu da kontrol eder misiniz. Belki basit şeylerdir, bakmışsınızdır ama yine de soruyorum, kusura bakmayın.
  • Bugün bir şey farkettim. Greenify kullanıyorum ve face instagram vs uyutuyorum. Fakat ne zaman instagram kullansam facebookun da uyandigini goruyorum. Ne alakasi var ikisinin birlikte uyanmasinin, cozemedim. Bir fikri olan var mi?

• Arkadaşlar herkese merhaba zenfone 5 aldım.Bildirim cubuguna gelen 1.18.40.10 diye bir güncellemeyi kurdum.Daha sonra sistem güncellemesini kontrol ettim 2.20 diye bir güncelleme geldi onuda kurdum başka ne kurmam gerekiyor ? Teşekkürler

Orijinalden alıntı: splendour332

Arkadaşlar buna ne diyeceksiniz?

Telefonu yaklaşık 12 saat kullandıktan sonra %70 kadar şarj etmişsiniz.

• Son guncellemeden sonra mesajlasma uygulamasi kayboldu. Otomatik olarak hangout yetkili oldu. Telefonda hemen hemen butun bolumlere baktim ama yok widget larda kayboldu.Fabrika ayarlarina dondurmeden geri getirmenin bir caresi var mi?
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.