Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım (716. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (7 Mobil) - 2 Masaüstü7 Mobil
5 sn
33.501
Cevap
169
Favori
1.230.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
32 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: catik

beyler bu kılıf arka kapak cıkarılıp yerıne takılarak mı kullnılıyor

kız ark bu gece kırmızı zenfone 5 sıprs etcem mutlka kılıf almlıyım yoksa 1 aya telefon kendınden gecer

bu arada s4 mini htc 310 zenfone 4 vs den vazgecıp zen fone 5 kırmızı ya karar kıldım

ınsallah pısman olmam ve begenır kırmızı 5 i

Görüntüsü itibariyle ve kullanım kolaylığıyla memnun kalacağını düşünüyorum. Siz yine de şu kılıflara bir göz gezdirin derim.

www.n11.com
    Cep Telefonu Kılıfları - Kılıf Modelleri - n11.com
    http://www.n11.com/asus-zenfone-5-kilif-desenli-uyku-modlu-akili-all-in-one-P30213000

www.n11.com
    http://www.n11.com/asus-zenfone-5-kilif-quick-circle-uyku-modlu-akili-all-in-one-P29857545
    (ben bunun beyazından kullanıyorum. Çok şık ve sağlam fakat biraz büyük duruyor. beyaz da çok kirleniyor ama silinebilir.)

www.n11.com
    http://www.n11.com/asus-zenfone-5-kilif-desenli-kapak-2-film-P32689604

www.n11.com
    http://www.n11.com/asus-zenfone-5-kilif-silikon-tpu-2x-film-P29382748

www.n11.com
    http://www.n11.com/asus-zenfone-5-kilif-qc-uyku-modlu-akili-all-in-one-P30965475
    bu da arka kapak çıkarılarak takılanlardan sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

quote:

Orijinalden alıntı: TheBadMan

Telefonum bugün geldi . media markt hafta sonu internetten 649 liraya aldım . Ama şu menüyü nasıl düzenliyoruz çözemedim yardımcı olursanız sevinirim

Google Play e girin ve sol tarafta uygulamalarım dan tüm asus yazılımlarını güncelleyin. Sonrasında cihazınızı kapatıp açın(aslında gerek yok ama siz yapın). Menüye girdiğinizde sol üst köşede küp vardır. O küpe dokunup "özelleştirilmiş" seçiyorsunuz. Sonra yanındaki 3 kesik çizgi simgesinden seçenekleri açtığınızda "düzenle" ve "akıllı klasör" seçenekleri aktif edilebiliyor.

İŞte bunu yapmaya çalıştım ama beceremedim :/

• Emretas205 kullanıcısına yanıt
    Ben bir defa kalibrasyon yaptım sonuç iyi bu 5. Şarjım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    pil koruma programlarini sevmiyorum kullanmanda ha bi kere indirmistim geri kaldirdim zaten telefonda sosyal medya uygulamalari disinda hic bir program yok bi tek cpu z var . ama dediklerini deniycem tesekkurler

Orijinalden alıntı: KubilayA

Herkese iyi günler arkadaşlar. Ben de dün itibariyle zenfone 5 aldım ve aranıza katıldım. Uzun yıllardır iphone 3g kullanıyordum, yani akıllı telefon piyasasına yeni girmiş sayılırım. Malum ios benim telefona desteğini çekeli çok olmuştu. Yalnız androidi ilk defa kullanıyorum ve bazı sorularım var, yardımcı olursanız sevinirim.

İlk olarak menüyü sadece a-z ve z-a dizilim yapabiliyorum. Gerilerde bir arkadaş play store'a gir ve tüm asus uygulamalarını güncelle, ardından özelleştir yap demiş ama bende play store'da uygulamalarıma basınca asus uygulamaları çıkmıyor, yapamadım.

İkincisi de kilit ekranındaki saatim 5 aralık ama kilidi açınca gelen saat 4 aralıkta kalmış değiştiremedim.

Cahile anlatır gibi anlatırsanız sevinirim, android gerçekten çok garip geldi dünden beri. Şarjım da hızlı tükeniyor ama şarj yorumlarına bakınca çok da takmadım, düzeleceğini umuyorum.

Not: Telefonu açınca güncellemeler geldi, onları yaptım. 4.4.2 versiyon oldu kitkat dediğiniz galiba.

Google play e girin. Sol üst köşede "Play Store" yazısının solunda 3 adet çizgi olması gerek. Ona dokunduğunuzda bir menü gelecek "Ana sayfa" ""Uygulamalarım" "İstek Listem" diye. Burdan "Uygulamalarım" a tıklayın ve tüm Asus ile ilgili güncellemeleri yapın. Daha sonra telefonunuzu kapatıp açın.(aslında gerek yok ama tüm uygulamaların yenilenmesi daha iyi olur) Menü ye girdiğinizde sağ üstteki küp işaretinden "özelleştirilmiş i seçtikten sonra yandaki seçeneklerde "akıllı klasör" ve "düzenle" seçenekleri aktif olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: ENİGMA.

pil koruma programlarini sevmiyorum kullanmanda ha bi kere indirmistim geri kaldirdim zaten telefonda sosyal medya uygulamalari disinda hic bir program yok bi tek cpu z var . ama dediklerini deniycem tesekkurler

O zaman optimizasyon ve kötü bağlantıdan kaçınma seçenekleri kalıyor. Umarım hallolur da uğraştırmaz seni.

Şarjı şuan için çabuk bitiyor 1-2 haftaya düzelir deniyor deniyip görücez.

Orijinalden alıntı: Smallwille

Cihaz elime geceli 2 gün oldu. bir defa teli pc ye bağlamıştım o zaman yüzde 1 veya 2 civarında şarj almıştı. Ve durum bu arkadaşlar nasıl sizce ?
     Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım

Google hizmetleri biraz fazla şarj tüketmiş gibi görünüyor. Bir de ekranı hangi uygulama açık tuttu o da önemli. Şuan için güzel görünüyor, belki biraz daha iyileştirilebilir de.

• aramada kullandığım kişi listemde sıralama ad, soyad şeklinde istediğimde bu, ama asusun kendi mesaj uygulamsınında liste soyad, ad şeklinde geliyor bi türlü mesaj kısmında yer alan listeyi düzeltemedim çaresini bilen var mı?
  • Cihaz elime yeni geçtiği için play store ile baya haşır neşirdim. o yüzden google hizmetleri fazla olmuş olabilir. Bana iyi geldi daha açılır diye düşünüyorum. Teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Smallwille

Cihaz elime yeni geçtiği için play store ile baya haşır neşirdim. o yüzden google hizmetleri fazla olmuş olabilir. Bana iyi geldi daha açılır diye düşünüyorum. Teşekkürler hocam.

Birkaç gün daha takip edin bakalım. Değişiklik olursa yine ekran görüntülerinden yorumlanır.

Orijinalden alıntı: konkat

aramada kullandığım kişi listemde sıralama ad, soyad şeklinde istediğimde bu, ama asusun kendi mesaj uygulamsınında liste soyad, ad şeklinde geliyor bi türlü mesaj kısmında yer alan listeyi düzeltemedim çaresini bilen var mı?

Açıkcası şu ana kadar o listeye bakmamıştım bile :) Neden o listeyi kullanıyorsunuz ki? Alıcı listesine isim yazdığınızda zaten hepsi çıkıyor. Toplu mesaj gönderimi için mi kullanıyorsunuz listeyi?

• 07/11/2014 tarihinde vatana ahize cızırtısı nedeniyle 1 haftalık telefona hala değişim raporu çıktı ama hala bekliyorum elime ulaşmasını burada asus un yeterli ilgiyi göstermediğini ve TELESERVİCE ile çalıştığını belirtmek isterim ki daha önce de atrix konusunda sorun yaşamıştım kendileriyle ki çokta şikayet olduğnu biliyorum teleservice ile ilgili.Telefon tam bir f/p ama şunu da bilin herhangi bir arızası olursa en az 15 gün telefondan ayrı kalacağınızı unutmayın.( Lg türkiye reklamı yapmak gibi olmasın ama arkadaşım şengüllere ekranda piksel hatası için götürdüğü telefonunu 15 dk içinde yapıp kendisine verdiler ) Bizde hala bir değişim raporu çıkacak onu bekliyoruz.Zaten paramın iadesini alıp kısa süren asus zenfone tecrübemden lg g2 mini ye geçmeyi düşünüyorum bataryasının iyi olması ve çok bir beklentim olmamasından telefondan

Furkan Güneş
    "İnandığım gibi yaşıyorum"

• big_lardey B kullanıcısına yanıt
    evet teleservice seçmeleri iyi olmamış.Dedikleriniz Sony ve Motorola da daha önce olmuştu.Yavaş çalışıyorlar.Süreç için bekletiyorlar.
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.