Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım (1071. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
33.501
Cevap
171
Favori
1.156.415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10691070107110721073
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam şimdi bişey yazacam yanlış anlamayın, gece 11 den sabah 8.40 civarlarına kadar, 2g ile ağlar kapalı şekilde sadece %1 pil harcamış cihazım.

1.gn 11 saatir deşarj oluyor, %80 de henüz.

Demem o ki sizin cihazda o pili sömüren ciddi bşey var belliki. Bunun root ile OC ile vs. hiç bir alakası yok.

Ram Manager PRo diye bir uygulama var, bunda;

belleği temizle
    bırakma belleğini temizle

şeklinde 2 seçenek var. Cihazın kendi canlandırması sadece uygulamaları sonlandırıyor. Gerçek bir ram temizliği yapmıyor kernel bazında. Program root gerektiriyor. Rootlu idi sanırım sizin cihaz. Eğer arkada kalan bişeyler varsa çalışan bu uygulama rahat ettirir sizi. Bir deneyin bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızıl5

Bu telefona ne oluyor anlamadım. 2g modundan 2 saatte %40 şarj yemiş ve uyku modundaydı cihaz kablosuz mobil veri falan da kapalı yani. Sorunlu olmaya başladı gibi

Ben geçen gün işlemciyi "kernel adiutor" programıyla biraz kurcaladım. Çekirdekleri 800mhz kilitliyip 2 çekirdeği de kapattım. O sırada da marketten güncellemeleri yaptırıyordum. 3-4 saat yoğunluktan telefona bakmadım. 3-4 saatte %70 lerden %25 e inmiş şarj. Baktım işlemci neredeyse sürekli uyanık kalmış. Telefonu kapatıp açtım, ayarlar sıfırlandı ve şuan normal. İşlemciyle uğraşıyorsun galiba şu aralar. Açılışta uygulanma ayarını aktif etmediysen telefonu kapatıp aç sıfırlansın ayarlar.
  • hocam benim de gecede %4-5 gibi giderdi şimdi öyle olunca şaşırdım bir an. Pil durumuna baktım ne uyanma var ne birşey ama sömürmüş işte.

@2smoke

işlemciler hız düşürmüştüm evet ama uzun zamanındır öyle 1 2 işlemci kapalıydı. Sanırım dediğiniz gibi oldu arada yapabiliyor herhalde

@CanKartaL84

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kadoreyiz -- 18 Nisan 2015; 11:56:30 >
  • Arkadaşlar değerli cevaplarınız icin tesekkurler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lolipop istiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: revealling

Lolipop istiyorum

gir bakkaldan al bitane :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lolipop için bu kadar acele etmeyin arkadaşlar geç olsun güç olmasın ram sorununu çözmek için uğraşıyorlar ondan sonra kitkatı çok ararsınız.

• bende aynı fikirdeyim adam akıllı stabil lilipop gelmeden güncelleme yapmicam.
    nezaman ki asus güncellemeyi keser derki bu son lolipop update ona bakıp yapmak lazım yoksa kalsın kitkatta çok da önemli değil yani.

• Lollipop geldi mi beyler?

• Merhabalar kız arkadaşım dun zenfone aldı herşey güzel fakat müzik çaları şarkıları sırayla çalmıyor. Takılıyor yani bi şarkıdan veya birkaç şarkıdan sonra takılıyor duruyor öyle. Başına gelen var mı?

• Asus'u dandik GM ile karşılaştırmayın. Dünyanın en büyük anakart üreticisi. Öyle tamam demeden nihai sürümü son kullanıcıya vermez. Bence Asus yazılımcıları son 5-6 aydır bu iş üzerinde çalışıyordur. Zaten yazılımlarının kalitesi ve bu işe verdikleri önem, hem Telefonun arayüzünden hemde zaman zaman verdikleri güncellemelerden açıkça belli oluyor. Kullanıcı geri bildirimlerine anında cevap vermeleri de cabası. İstisnalar olsa da kullanmaya başladığımızda herkesi tatmin edecek bir Lolipop sürümü gelecektir.
  • here maps yükleyeyim dedim marketten, cihazınız bu sürümle uygun değil uyarısı verdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Merhabalar kız arkadaşım dun zenfone aldı herşey güzel fakat müzik çaları şarkıları sırayla çalmıyor. Takılıyor yani bi şarkıdan veya birkaç şarkıdan sonra takılıyor duruyor öyle. Başına gelen var mı?

Diğer müzik çaları deneyebilirsiniz. Play stordaki guncellemelerinde yapılması sorununuzu çözecektir.

• arkadaslar telefonunuz gıcırdıyor mu?

telefonun kapagini söküp yan taraftaki tus takimlarinin oldugu kisma resimdeki gibi hafifce bastirdigimda gicirti yapiyor.

sizde de boyle mi?

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Stephen Hawking

quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Merhabalar kız arkadaşım dun zenfone aldı herşey güzel fakat müzik çaları şarkıları sırayla çalmıyor. Takılıyor yani bi şarkıdan veya birkaç şarkıdan sonra takılıyor duruyor öyle. Başına gelen var mı?

Diğer müzik çaları deneyebilirsiniz. Play stordaki guncellemelerinde yapılması sorununuzu çözecektir.

İlk oneriniz benim de aklıma geldi, ama uygulamayı guncellemeyi akıl edemedim teşekkürler sağolun.

• quote:

Orijinalden alıntı: cosica

here maps yükleyeyim dedim marketten, cihazınız bu sürümle uygun değil uyarısı verdi.

Nokia'nın Here map marketten yüklenmiyor. Programı bir yerden bilgisayarınıza indirip telefona atıp kurmalısınız. Ben öyle yaptım. Google dan Here map apk diye aratırsanız istemediğiniz kadar sonuç elde edersiniz. En son sürümü 1.1 ona göre download edin.
  • Bende ortadan bastırınca gıcırtı yapıyor

• Sol üst yan kenarlara bastırınca hafif bi gıcırdama oluyor. Normal bence o. Sonuçta gevşiyor birkaç kere takip cikarinca kapağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deoksiriboz1000 -- 18 Nisan 2015; 21:54:51 >
  • Lollipop öncesi dayandım dayandım da artık telefonu sıfırlamak zorunda kaldım

3g den internete girmiyor sadece whatsapp çalışıyor bu nasıl saçmalık anlayamadım.

Edit:

Keşke arama yapsaydım sitede gezerken tesadüfen gördüm ve düzelttim

http://zenfoneasus.com/turkcellliler-icin-mobil-veri-erisim-sorununun-kesin-cozumu/2/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LegendM -- 18 Nisan 2015; 22:52:15 >
  • Arkadaşlar telefonun bu kadar akıcı çalışmasının nedeni işlemcinin hiç uykuya dalmayıp sürekli 800 mhz de çalışması sanırım. Ama bataryanın canını okuyor orası ayrı.

• 
Sayfa: önceki 10691070107110721073
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.