Şimdi Ara

Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım (1073. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33.501
Cevap
171
Favori
1.156.417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10711072107310741075
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bediboy

Teşekkür ederim, lollipop güncellemesinden memnunmusunuz

henüz çıkmadı, bu ay sonu ya da mayıs başı bekliyoruz.

lolipop'un tüm sürümleri verilse harika olur.
    verilmezse yorumlara göre geçer ya da kalırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Merhabalar kız arkadaşım dun zenfone aldı herşey güzel fakat müzik çaları şarkıları sırayla çalmıyor. Takılıyor yani bi şarkıdan veya birkaç şarkıdan sonra takılıyor duruyor öyle. Başına gelen var mı?

ben kendi oynatıcısını kullanmıyorum ama güncellemeleri yapmadıysa onları yapsın, bir bugsa düzeltilmiştir.
  • pislick0 kullanıcısına yanıt
    ekran süresi alabileceğin ortalama sürelerde. genelde 3 saat 30 dakika gibi ekran süresi alınıyor telefondan. kullanıma göre 2 gün gittiğide oluyor. şarjı en verimli kullanma yöntemi 3g'yi kapatmak, konum ile ilgili olan işlemi kapatmak, telefon ışığını orta seviyede kullanmak. Bu sayede 4 saat civarı ekran süresi alırsın. 3g'yi internette dolaşman gerekince açarsın. 3g açık olunca şarj daha hızlı gider. bir de 3g ile iternette zaten su gibi gidiyor. wi-fi'yi de mümkünse ihtiyaç duyduğun zaman aç.
  • cosica C kullanıcısına yanıt
    sizin durum enteresan. 3g sürekli açık mı acaba? ben 2,5 civarı saat aldığım durumlar çok nadir oluyor. onda da 3g ile internete girmem gerektiği için süre bu civarlara geliyor.
  • Wifi sürekli açık, dışarı çıktığımda hemen 3g yi açıyorum, hiç internet kesmedim telefonda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rdlsln

ekran süresi alabileceğin ortalama sürelerde. genelde 3 saat 30 dakika gibi ekran süresi alınıyor telefondan. kullanıma göre 2 gün gittiğide oluyor. şarjı en verimli kullanma yöntemi 3g'yi kapatmak, konum ile ilgili olan işlemi kapatmak, telefon ışığını orta seviyede kullanmak. Bu sayede 4 saat civarı ekran süresi alırsın. 3g'yi internette dolaşman gerekince açarsın. 3g açık olunca şarj daha hızlı gider. bir de 3g ile iternette zaten su gibi gidiyor. wi-fi'yi de mümkünse ihtiyaç duyduğun zaman aç.

Teşekkürler ederim, birde dediğiniz gibi denerim

• selam arkadaşlar yaklaşık bir aydır bekliyorum bir çözüm bulan olur güncelleme gelir vs. şu çağrı kesilmesi olayı. bu kadar kullanan var bu sorunla karşılaşanlar azınlıkta herhal. yani gereksiz forumu da meşgul etmeyeyim dedim. forum içi arama yapıyorum bi cevap bulamadım. burda bu kadar usta arkadaş var bir bilen yardımcı olsun. ne yapalım. servise gönderenler çözüm bulamamış herhal. bu sorun bir çok kişide aynı 5 ile 10. dakkikalar arası konuşma kapanıyor. lütfen yardımcı olun teşekkürler...
  • Bu cihaz için güzel bir ekran koruyucu önerebilcek olan var mı?

Geçen ay yani ilk aldığım zamanlar bi tane en kaliteleisinden dafoni temperli cam aldım az önce kırıldı. Nasıl iş anlamadım? Neyseki ekrana birşey olmadı.

Var mı güzel ekran koruyucu sağlam epey idare etcek?
  • rdlsln kullanıcısına yanıt
    3g genellikle açık tabi ya da wireless açık. Sonuçta akıllı telefon. Ama otomatik eşitleme, konum bilgisi gibi şeyleri gerektiğinde açıyorum. Zaten bir kere internet tamamen kapalı olarak kullandım ve 2 gün 12 saat gitti pil. Ama ekran süresi sadece %5 idi. Aşağıdaki fotolar açıklar sanırım durumu.

• TheYips kullanıcısına yanıt
    ben Tahtakaleden 15 TL'lik bir kırılmaz cam aldım, bilmiyorum kırılır mı kırılmaz mı ama sonuçta koruyor. ucuz bir telefon için fazlasıyla yeterli. Hatta bir tane de S5 için aldım aynı camdan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cosica -- 20 Nisan 2015; 12:33:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosica

şu fotoları tam sayfa değil de ön izlemeli verseniz ne iyi olacak.

cep telefonundan mobil siteden giriyorum ama şu ara resim ekleme de sıkıntı var ekleyemiyorum o yüzden de başka bır siteye ekleyip koydum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ZENFONE GUNCELLEME ZAMANI HAKKINDA

MAYIS=HAZIRAN ARASI TAMAMLANACAGI BEYAN EDILIYOR BİLGİLERİNİZE

https://www.technopat.net/sosyal/blog-i%C3%A7erik/zenfone-lollipop-5-0-g%C3%BCncellemesi-zaman%C4%B1.3024/
  • quote:

Orijinalden alıntı: stalkers88

Merhabalar zenfone 5 gold alalı 2 hafta oldu telefondan çok memnunum bir sorum olacak şimdi yeni aldığımda 60mb mı 90 mı tam emin değilim güncelleme aldı zenui vs programlarının güncellemelerinide alıyor otomatik şimdi burada okudum 700 küsürlük güncelleme varmış yükleyeyimmi bunu program resim numara vs silinir mi acaba ?

Güncel son versiyon yüklü zaten sisteminizde. 700mb güncellemeyi nerde gördünüz? Orda yazar ne güncellemesi olduğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CanKartaL84 -- 20 Nisan 2015; 15:40:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hgurbuz50

quote:

Orijinalden alıntı: cosica

şu fotoları tam sayfa değil de ön izlemeli verseniz ne iyi olacak.

cep telefonundan mobil siteden giriyorum ama şu ara resim ekleme de sıkıntı var ekleyemiyorum o yüzden de başka bır siteye ekleyip koydum.

Mobil sitede resim eklemek uzun zamandır sıkıntılıydı zaten :/
    Mesajı süzenle diyip [simage][/simage] kısmında [simage][/simage] olarak değiştirirsen düzelir.
    3g açık olunca normal hocam. ciddi fark oluyor 3g kapalı olunca. Ekran parlaklığınız çok yüksekse bir sebep de o olabilir. Ben ekranın parlaklığını düşük tutuyorum şahsen.
    yani mecbur ya 3g açık olacak ya da wireless. yoksa o kadar 3g paketini boşuna mı aldık :) mevcut kullanımımla 4 saat ekran süresi verse harika olurdu. 7 saatte %59'a düştü şu an ve ekran süresi 1 saat 7 dakika.
    hocam whatsapp için açık tutuyorsanız 2g'nin interneti de işinizi görür bence. yok sürekli yüksek internet hızı lazım diyorsanız yapacak bişey yok:)
    evet malesef yapacak bir şey yok gibi :)
  • Selamun aleyküm beyler
    Ben de asus zenfone 5 kullanıyorum. Eminim hepinizin şarj sorunu vardır, bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum

• Güncellemeyle alakalı yeni bilgi

https://twitter.com/PeterChangASUS/status/590002702391779328

Kısaca, testler devam ediyor. 2,3 hafta içinde yayınlanmış olur diyorlar
  • 
Sayfa: önceki 10711072107310741075
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.