Bildirim
Asus Zenfone 5 Anakonu-Fmradyo-Root-Yazılım (1070. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
lolipop videosunda görünen gibi bir ram kullanımı varsa kötü
hiç güncellememek lazım. -
Sızdırılan fotoğraflar Zenfone 4 e ait diye biliyorum, ram o yüzden öyle.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkurler yani sizin cihazdada oluyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: CanKartaL84
quote:
Orijinalden alıntı: mapıt
arkadaşlar zenfone 5 düşünüyorum babama. çevremdekiler 16 gb kullanıyor gayet memnun ama babama alacam diye 8 gb gayet yeterli diye düşünüyorum soracağım soru şu 16 gb tek sim kartlı 8 gb çift sim kartlı arasında başka fark varmıdır ve 8 gb'lık modeli tavsiye edermisiniz
16gb olanlar 1.6ghz işlemcili iken 8gb olanlar 1,2ghz işlemcili. Her iki versiyon da şuan çift hatlı olarak satışta. İşlemci dışında diğer özellikler aynı.
Not: 1gb ramli 8gb dahili hafızalı Lite model de piyasada bulunabiliyor. Bence Lite modelden uzak durun.
hocam 16 gb'nı kullanan kuzenim var tek hatlı diyor yanlışmı baktı acaba
-
Sizinki gibi sert değil. Benimki ilk zamanlara göre daha yumuşak.
Benimkide sert ama böyle daha iyi bence bozulmadıktan sonra
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: .Power.
Arkadaslar merhaba Zenfone 5 i dün vatan pc deN aldim cokta memnunum ancak kafama bisey takildi
Telefonun ilk sarzini yapicaktim şarz soketi varya sanki biraz zor giriyor hafif zorlayinca girdi ayni sekilde Sarz adaptörünün Usb giriside biraz zor girdi benim tahminim ilk kez taktığım icin yuva dar oldugunu düşünüyorum sizdede bu durum oldumu acaba ?
zenfoneların soketleri terstir dikkat edin ters zorlamayın,
ben hala dalgınlığıma geldiğinde ters sokmaya çalışıyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: artariel
telefonu dün öğlen aldım, %25 şarj vardı içinde 1.5 saatte eridi ama doğaldır indirme güncelleme vs. yapıyordum. akşam eve geldiğimde %0 şarjdan başladım şarj etmeye o sırada wifi ile bütün güncellemedir firmwaredir çektim hepsini. şimdi %100 ama kapatıp yapmadım :( neyse şimdi kapatıyorum telefonu yatmadan şarja bırakayım. telefonu sıfırlayın derken neyi kastettiniz bu arada? nasıl oluyor yani?
çok geç oldu ama,
ayarlardan yedekle ve sıfırla seçeneğinden sıfırlamanızı tavsiye etmiştim,
güncellemelerden sonra sıfırlamak yerinde oluyor genelde.
ancak mevcut durumda sıkıntı yaşamıyorsanız gerek yok :) -
lolipop a geçtikten sonra komple fabrika ayarlarına dönüp tüm programları yeniden kurmak lazım
malum ART a geciyo biçok program sapıtacaktır.
zenfone 2 nin tasarımını ben hiç beğenmedim alttaki fazla parça gene var dokunmatik tuşlarda gene ışık yok power tuşunu da üste koymuşlar iphone bike 6 da yana koydu power tuşunu.
quote:
quote:
quote:
arkadaşlar zenfone 5 düşünüyorum babama. çevremdekiler 16 gb kullanıyor gayet memnun ama babama alacam diye 8 gb gayet yeterli diye düşünüyorum soracağım soru şu 16 gb tek sim kartlı 8 gb çift sim kartlı arasında başka fark varmıdır ve 8 gb'lık modeli tavsiye edermisiniz
16gb olanlar 1.6ghz işlemcili iken 8gb olanlar 1,2ghz işlemcili. Her iki versiyon da şuan çift hatlı olarak satışta. İşlemci dışında diğer özellikler aynı.
Not: 1gb ramli 8gb dahili hafızalı Lite model de piyasada bulunabiliyor. Bence Lite modelden uzak durun.
ilk çıktığında 16 da 8 de tek hatlıydı, kuzeniniz muhtemelen ilk çıkanlardan almış.
-
quote:
Orijinalden alıntı: bediboy
quote:
Orijinalden alıntı: atosun1977
O tuşların altında aydınlatacak bişey yok ne gelirse gelsin yanmaz:))
Ciddi mi ? Yahu koskoca firmasın iki tane led koymak zor olamaz yav.. Neyse alırsak alışacağız artıkSms gönderirken iletildi raporu falan nasıl hocam samsunglarda ayrı bi sms olarak geliyor hiç kullanışlı değil mesela.. Tema desteği, arama, çağrı cevaplama ekranlarının kullanımı kolay mı ? Sms gönderirken kaç sms boyutuna kadar gönderim yapıyor ?
iletildi raporu olarak tik çıkıyor baya kullanışlı :)
temayı bilemem ama icon pack falan yükleyebiliyorsunuz,
çağrı cevplama da kolay; eğer ekran kapalıysa kaydırarak, açıksa dokunarak cevaplayabilirsiniz.
SMS boyutundan kastınızı bilmiyorum ama Türkçe karakterleri barındırıyor.
-
-
Teşekkür ederim, lollipop güncellemesinden memnunmusunuz -
Ocak ayindan beri kullandığım zenfone5i babamla takas ederek 1 hafta t50 kullandım. Burada uzun uzun kıyaslardım ama kısa kesicem, sorusu olan yazsın cevaplarım.
Bataryası iyi tabikide t50nin. Daha uzun gitme sebebini bugün çözdüm. Asus 4 çekirdeğini aktif olarak en az 800mhzde tutuyor bildigimiz gibi. Ama t50de tek çekirdekte 300mhzelere kadar indiği oluyor. Sonuç olarak pili iyi. Arka kamerada t50 daha iyi focus yapiyo gibi geldi ama alan derinliği vb. Gibi özellikleri olduğundan zf5 arka kamera da iyi. T50nin bir iyi yani da on kamerası. Selfi kamerası geniş açılı. Ancak zf5 öyle değil. Geri kalan bütün ozelliklerde zenfone üstün. Yani kesinlikle asus zenfone5 t50den iyi
Asus zenfone5 t00j modeli.
Ek olarak ZenUİ kullandığım en iyi arayüz sanırım. Touchwiz, lg temw falan tirt geldi bana zenui karşısında. Hele aosp seven biri olarak zenuiyi çok beğendim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siyamas -- 17 Nisan 2015; 22:02:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
cevaplar için teşekkür ederim kafamda dahada netleşti -
quote:
quote:
quote:
Ben de 16 gb tek hatlılardan kullanıyorum. Piyasadaki tek hatlı cihazlar tükendi. Çift hatlı versiyonlar şuan teknoloji marketlerinde satılıyor. Arkadaşınız birkaç ay önce almıştır cihazı muhtemelen.
-
Zenfone 5 in tek hatlisi t00j modeli 3 kez stoga girdi diye biliyorum. İlkine yetisemedim ikinciden aldim ucuncu de bitmis adamlar peynir ekmek gibi satiyo :)
Bu telefona ne oluyor anlamadım. 2g modundan 2 saatte %40 şarj yemiş ve uyku modundaydı cihaz kablosuz mobil veri falan da kapalı yani. Sorunlu olmaya başladı gibi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X