Bildirim
Asus Zenfone 3 MAX ZC520TL
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Yeni aldım şık cihaz. Metal gövdeli, 2.5D cam ve parmak izi tarayıcısı var. Bu bakımdan baya güncel yenilikçi özellikleri barındırıyor kasasında. Arkada 2.2 diyafram açıklığına sahip 13 mp kamera var önde de 2.0 diyafram açıklığında 5 mp kamera var. Kameraları gayet güzel çekiyor memnun kaldım. Özellikle ön kamera çok iyi ışığı güzel algılıyor. Kamera modları çok güzel HDR, Panoramik vb. çekimler falan unutulmamış, bir de arka kameranın yazılımsal 53 mp çekim özelliği var, onu tam hakkıyla deneyemedim henüz. Video çekimi 720p 30 fps. Bence 1080p 30 fps de çekebilirdi bu donanımıyla nedense yok belki güncelleme ile gelir belki de hiç gelmez. Hoparlör çıkışı yeterli düzeyde, çok iyi diyemem normal standartta kalmış. 4100 mah bataryası çok başarılı iyi gidiyor normal kullanımda 2 günü görürsünüz stamina modu açmadan. Ekran 720p görüntüsü güzel 5.2 inch ekranda iyi. Oyun performansı da güzel fiyatına göre. NBA 2K17 grafikleri düşürerek oynuyorum, Asphalt Extreme falan güzel grafiklerde iyi çalışıyor. Injustice, Marvel Future Fight, NFS Most Wanted gibi oyunlar da gayet akıcı çalışıyor. Herşey iyi gibi gözükse de telefonun yazılım güncellemesi alması şart, sanki yazılımsal yönden eksikler var gibi telefonda. Mesela şuan PC telefonumu algılamıyor ne yaptıysam algılamadı. Telefondan alamıyor driverı geçerli bilgi değil diyor falan. PC'de sorun yok telefonun şarj olmasında da sorun yok ama niye tanımıyor anlamadım. Bir de çok gereksiz uygulamalar var. Maçkolik, Instagram, Facebook, Messenger gibi uygulamalar telefonda yüklü geliyor silemiyorsun sadece devredışı bırakabiliyorsun. Asus'u ne ilgilendiriyor benim kullandığım uygulamalar anlamıyorum çok saçma geldi bana. Boşu boşuna telefonu yoruyorlar. Yazılım güncellemesiyle silebiliriz umarım Maçkolik falan hiç alakam yok yani skor gelio bildirim olarak bana devredışı bırakıcam bi ara şarj yemesin boş yere :) 1100 tl fiyatını hak ediyor bence.
-
quote:
Orijinalden alıntı: berk5
Yeni aldım şık cihaz. Metal gövdeli, 2.5D cam ve parmak izi tarayıcısı var. Bu bakımdan baya güncel yenilikçi özellikleri barındırıyor kasasında. Arkada 2.2 diyafram açıklığına sahip 13 mp kamera var önde de 2.0 diyafram açıklığında 5 mp kamera var. Kameraları gayet güzel çekiyor memnun kaldım. Özellikle ön kamera çok iyi ışığı güzel algılıyor. Kamera modları çok güzel HDR, Panoramik vb. çekimler falan unutulmamış, bir de arka kameranın yazılımsal 53 mp çekim özelliği var, onu tam hakkıyla deneyemedim henüz. Video çekimi 720p 30 fps. Bence 1080p 30 fps de çekebilirdi bu donanımıyla nedense yok belki güncelleme ile gelir belki de hiç gelmez. Hoparlör çıkışı yeterli düzeyde, çok iyi diyemem normal standartta kalmış. 4100 mah bataryası çok başarılı iyi gidiyor normal kullanımda 2 günü görürsünüz stamina modu açmadan. Ekran 720p görüntüsü güzel 5.2 inch ekranda iyi. Oyun performansı da güzel fiyatına göre. NBA 2K17 grafikleri düşürerek oynuyorum, Asphalt Extreme falan güzel grafiklerde iyi çalışıyor. Injustice, Marvel Future Fight, NFS Most Wanted gibi oyunlar da gayet akıcı çalışıyor. Herşey iyi gibi gözükse de telefonun yazılım güncellemesi alması şart, sanki yazılımsal yönden eksikler var gibi telefonda. Mesela şuan PC telefonumu algılamıyor ne yaptıysam algılamadı. Telefondan alamıyor driverı geçerli bilgi değil diyor falan. PC'de sorun yok telefonun şarj olmasında da sorun yok ama niye tanımıyor anlamadım. Bir de çok gereksiz uygulamalar var. Maçkolik, Instagram, Facebook, Messenger gibi uygulamalar telefonda yüklü geliyor silemiyorsun sadece devredışı bırakabiliyorsun. Asus'u ne ilgilendiriyor benim kullandığım uygulamalar anlamıyorum çok saçma geldi bana. Boşu boşuna telefonu yoruyorlar. Yazılım güncellemesiyle silebiliriz umarım Maçkolik falan hiç alakam yok yani skor gelio bildirim olarak bana devredışı bırakıcam bi ara şarj yemesin boş yere :) 1100 tl fiyatını hak ediyor bence.
Merhaba, öncellikle cihazınız hayırlı olsun, kullandıkca yorumlarınızı bekliyoruz, lenovo k6 serisi dusunuyordum ama ön kamera acısı dar, pek hosuma gitmedi, bunda nasıl ön kamera geniş açılı mı ,örnek atarsanız guzel olur, işlemci mediatek stabile ve hızlı calisiyor mu ? Isınma oluyor mu ? Bu cihazı begeniyorum cunku 5.2' ekran yeterli ve cihazın ozellikle siyahı gercekten çok şık , belkide zenfone 3 serisi içinde görsel olarak en şıkkı olabilir, bir de ben ekran ısıgı yanmayan tusların telefonu ucuz gosterdigini dusunuyorum bunda sanal tus oldugu için o sıkıntı da olmaz. Sorununuza gelirseki, biraz arastrırdım, sunları denemenizi rica ederim, sonucu paylasırsanız diğer arkadaslara da faydalı olur.
1- Bilgisayarınızda C:\Windows\INF klasorunu açın, orada altlarda wpdmtp.inf olarak bir dosya göreceksiniz, üzerine sağ tıklayın ve açılan menude en üstten install ya da kur ne varsa ona tıklayın, işlem bitince sorun cıkaran MTP sürücünü kurmus olması gerekiyor ve sorun cozulmus olmalı.
2- Bu olmazsa da ikinci yöntem bilgisayara pclink kurarak ekteki , yönergeleri takip ederek cihazınızda MTP nin etkin olduguna emin olmanız.
https://www.asus.com/tr/support/faq/1007722
-
Merhaba teşekkürler ve çözüm için ise ayrıca teşekkürler, ikincisi değil ama birinci yöntem direk işe yaradı dosya aktarımında sıkıntım kalmadı. Telefonun ön kamerası geniş açılı. Eski telefonum dar açılıydı biraz sıkıntısını çekiyodm ancak bunda öyle bi sorunum olmadı. En basitinden ön kamerada dik çekim yapmamıza rağmen iki kişi çok rahatlıkla foto çekebiliyoruz. İfşa edilmemek adına fotolardaki sansürler biraz komik oldu :) Ancak açı hakkında fikir verecek nitelikte fotolar, bi de kapalı alanda düşük-orta ışıkta çekilmiş fotolar. Gün ışığında daha iyi fotolar çekersem onları da paylaşırım. Daha çok yeni olduğundan kamerayı çok kurcalayamadım.
[url=http://url]
[url=http://]
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher155 -- 18 Mart 2020; 23:19:39 >
-
gizemli samplelar icin tesekkurler :) Yalnız bana çözünürlük biraz düşük gibi geldi ya da dosya dusuk kalitede upload edilmiş de olabilir ya da dusuk ısık altında cekilmiş olabilir. -
Rica ederim :) Evet fotolar düşük ışıkta olduğundan grenleşme mevcut fotolarda. Işığın biraz daha iyi olması gerekiyor, daha kabul edilebilir sonuçlar için. -
3 gb ram nasıl acaba?
boştayken ne kadar ram kullanıyor?
bu arada zenfone 3 almayı düşünüyordum spigen kılıfı var mı diye baktım. Zenfone 3 ün yok bunun var ilginç.
http://www.spigen.com.tr/ZenFone-3-Max-ZC520TL-Kilif-Spigen-Rugged-Armor,PR-2562.html -
quote:
Kutudan kulaklık çıkıyor mu ?
Parmak okuyucu telefonun neresinde hocam ?
Bende almayı düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Parmak izi tarayıcısı arkasında kameranın hemen altında, çok başarılı performansı. Kulaklık çıkıyor evet alalı 1 haftayı geçti ama düne kadar kulaklığını denememiştim uyduruktur diye. Ancak dün geceki denemelerime göre söyleyebilirim ki Sony marka kulaklıklarım dışında kulaklık kullanmayan biri olarak telefonla gelen kulaklığın oldukça başarılı buldum. Kulaklık dışında kutu içeriğinde otg kablosu da mevcut. -
Boştayken 1.2 ile 1.4 gb arası ram tüketiyor, telefon gayet performanslı çalışıyor açıkcası donma kasma yaşamadım. -
quote:
Parmak izi tarayıcısı arkasında kameranın hemen altında, çok başarılı performansı. Kulaklık çıkıyor evet alalı 1 haftayı geçti ama düne kadar kulaklığını denememiştim uyduruktur diye. Ancak dün geceki denemelerime göre söyleyebilirim ki Sony marka kulaklıklarım dışında kulaklık kullanmayan biri olarak telefonla gelen kulaklığın oldukça başarılı buldum. Kulaklık dışında kutu içeriğinde otg kablosu da mevcut.
Test videolarında laserde kulaklık çıkıyor maxta çıkmıyordu ama test cihazı diye sanırım.
Nereden aldınız cihazı
Bende alıcam yakın zamanda
Birde cihaz kaç saatte şarj oluyor hocam hızlı şarj var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reodentreomantik -- 19 Mart 2017; 20:56:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet bazı test cihazlarında çıkmayabiliyor, doğru. Hızlı şarj yok malesef, sadece voltajı çoğu telefondaki gibi 1.5 değil 2.0 amper çıkışlı ancak şarj olma süresi 2 saati buluyor hatta geçiyor da olabilir. Cihazı Vatan'dan 1099 tl'ye aldım. -
quote:
Evet bazı test cihazlarında çıkmayabiliyor, doğru. Hızlı şarj yok malesef, sadece voltajı çoğu telefondaki gibi 1.5 değil 2.0 amper çıkışlı ancak şarj olma süresi 2 saati buluyor hatta geçiyor da olabilir. Cihazı Vatan'dan 1099 tl'ye aldım.
Yinede şarj hızı iyi bence şuan ki cihazım 2100 mah 2 saatte doluyor batarya
Pardon hocam yazım yanlışı yapmışım. Telefon açıkken 3 saati birazcık geçiyor şarj olma süresi. Benim eski Xperia Z2(3200 mAh) ile hemen hemen aynı. -
Bu gün annem için Lenova k6 almak için vatan a gittim ama 3gb ram ve 32 gb dahili hafızadan dolayı bu cihazı aldım.. 999 tl.. 4-5 saattir kurcalıyorum .. cihazı çok beğendim.. kamera fena değil ..tasarımı hoşuma gitti.. hemen güncelleme geldi.. android 6.0 a yükseltti .. az önce anneme verdim cihazı .. umarım iyi günlerde kullanmak nasip olur .. bir iPhone 6s kullanıcısı olarak epey özlemişim android cihazları:)
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: EHABERDAR
Bu gün annem için Lenova k6 almak için vatan a gittim ama 3gb ram ve 32 gb dahili hafızadan dolayı bu cihazı aldım.. 999 tl.. 4-5 saattir kurcalıyorum .. cihazı çok beğendim.. kamera fena değil ..tasarımı hoşuma gitti.. hemen güncelleme geldi.. android 6.0 a yükseltti .. az önce anneme verdim cihazı .. umarım iyi günlerde kullanmak nasip olur .. bir iPhone 6s kullanıcısı olarak epey özlemişim android cihazları:)
ön kamera nasıl iphone ile kıyaslarsak -
quote:
Orijinalden alıntı: unpop
quote:
Orijinalden alıntı: EHABERDAR
ön kamera nasıl iphone ile kıyaslarsak
iPhone 6s var bende .. hemen hemen aynı diyebilirim .. belki iPhone 1 tık daha iyi olabilir
Zenfone 5 den sonra l.novo k5 plus aldım baktım kronik olmayan sıkıntıları var ama bunu yazılım güncellemesi ile gidermiyorlar yetkili servisi tele service birden çok markaya baktığından belki o da sıkıntılı zf3 max döndük tekrar hayırlısı.
Bu arada zenui2 ile zenui3 arasında ben birkaç sey fark ettim performans ve pil verimini tek başlık altında toplamışlar mobil manager adi altında bazi uygulamalarda ve temalarda yani açıkçası genel görünüm olarak çok fark etmiş mi derseniz sağlam çalışan zf5 veya zf2 ve zf max i satıp bunu almaya değermi tercih meselesi
Yani güncelleme alacak, kasa tasarımı iyi pil yönünden de iyi bunlar göz önüne alınarak tercih edilebilir.
Hepsiburada.com da indirimde spigen kılıf 35.94 tl şu an.
http://www.hepsiburada.com/spigen-zenfone-3-max-zc520tl-kilif-rugged-armor-black---o02cs21412-p-HBV000004LCL5
zenfone max kullanıyorum şimdilik düşünmüyorum ama yeni çıkan zenfone 3 max alsammı çok kararsızım
Benzer içerikler
- çağrı sonlandırıldı ne demek
- direnç kayıt nedir
- tevekkül vakti bildirim gelmiyor
- telefon kendi kendine titriyor
- ön kamera açılmıyor
- en iyi fotoğraf çeken telefon
- asus rog phone 9 pro fiyat
- snapdragon 8 elite kullanan telefonlar
- oyun telefonu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X