Şimdi Ara

Asus Zenfone 3 MAX ZC520TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
5
Favori
8.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşağıdaki telefon (henüz satışta olmadığı söylenen) ZenFone 3 Max (ZC553KL) modeli gibi geldi bana, teknik özellikleri aynı gibi. Ne dersiniz?
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-zenfone-max-5-5-cift-sim-akilli-telefon-gold.html#genel-bakis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hasan 06 -- 30 Mayıs 2017; 11:58:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan 06

Aşağıdaki telefon (henüz satışta olmadığı söylenen) ZenFone 3 Max (ZC553KL) modeli gibi geldi bana, teknik özellikleri aynı gibi. Ne dersiniz?

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-zenfone-max-5-5-cift-sim-akilli-telefon-gold.html#genel-bakis

max in snapdragon 430 işlemcili 5.5 inch versiyonu stoklara girmiş ama bence pahalı
  • Hasan 06 kullanıcısına yanıt
    Evet satışta değildi sonunda gelmiş demek. Daha gelişmiş bir Zenfone 3 Max modeli her yönden bir tık üste çıkmış iyi olmuş. Ancak fiyat kısa sürede 1300-1200 tl civarlarına inecektir, biraz daha bekleyip almak daha mantıklı hem de kronik bir arızası var mı yok mu bu süreçte ortaya çıkmış olur. 1400 tl çok sıkıntı bir fiyat sebebi; 1400 küsürlü fiyatlarda resmi distribütör garantili Xperia X ve X Compact gibi iki güçlü cihaz var, şarj süreleri de fena değildir Sony modellerin. Yani demem o ki düşündürücü bir durum, 1200 tl olsa al gitsin diyebilirdim belki ama 1400 tl biraz fazla o model için en azından chipset olarak Sandragon 430 yerine 617 ya da 625 serisinden koysalardı 1400 tl çok iyi bir fiyat olacaktı.
  • Yeni çıkan Zenfone 3 max 553KL, herşeyi ile zenfone laser -batarya dışında- sadece ismi Max. ortaya karışık bir şey olmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesaj sesini bir türlü değiştiremedim. ayarlardan ilgili yeri açtığımda değiştirilecek ses dosyasını istiyor. fakat ringtones,music ve birçok klasöre baktım , yok. nasıl yaparız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gonulbas

mesaj sesini bir türlü değiştiremedim. ayarlardan ilgili yeri açtığımda değiştirilecek ses dosyasını istiyor. fakat ringtones,music ve birçok klasöre baktım , yok. nasıl yaparız?

Ayarlar ses ve bildirim genel in yanında ayar işareti var ona da tıkladıktan sonra varsayilan bildirim sesi bölümünden yapılıyor. Kendi telefonumda hepsi çıktı üstelik mp3 bile yapılabiliyor.siz farklı bir ayardan mı bahsediyorsunuz hocam. @Pulstar hocam daha iyi belir belki bu sorunu.

• gonulbas kullanıcısına yanıt
    musted M kullanıcısına yanıt
    Telefonun dahili hafızasında Notifications adında bir klasör vardır.

Mesaj sesi olmasını istediğiniz ses dosyasını o klasörün içine kopyalayın.

Daha sonra telefonun Ayarlar -> Ses ve Titreşim bölümüne gelip Varsayılan Bildirim Zil Sesi satırına dokunun.

Seçenek sorarsa Medya Deposu seçin. Gelen pencerede klasöre eklediğiniz ses dosyasını göreceksiniz, onu seçin.

Ayrıca, yine dahili hafızada arama zil sesi için Ringtones, alarm zil sesi için Alarms klasörleri vardır.

Zil sesi ve alarm sesi belirlemek için de yukarıda bahsettiğim yöntem geçerlidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

Daha sonra telefonun Ayarlar -> Ses ve Titreşim bölümüne gelip Varsayılan Bildirim Zil Sesi satırına dokunun.

Seçenek sorarsa Medya Deposu seçin. Gelen pencerede klasöre eklediğiniz ses dosyasını göreceksiniz, onu seçin.

Ayrıca, yine dahili hafızada arama zil sesi için Ringtones, alarm zil sesi için Alarms klasörleri vardır.

Zil sesi ve alarm sesi belirlemek için de yukarıda bahsettiğim yöntem geçerlidir.

Alarm klasörü de, ringtones klasörü de boş. hiçbir şey yok. Yani default ses dosyaları başka bir yerde olmalı. Zira telefonun varsayılan sesleri çalıyor. Fakat yerini bulamadım.

Ayrıca lanet olasıca telefonun zil ses seviyesi maksimum da olduğu halde yeterli derecede yüksek çıkmıyor. Halbuki asus zenfone 5 kullanıyorum. Onda gayet yüksek. her iki telefonda da auido wizard kullanılmadı. Zenfoni max 3 te audio wizard kullanarak ta denedim sonuç yine yetersiz. Şimdiden pişman oldum tüh :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonulbas -- 8 Haziran 2017; 9:21:18 >

• quote:

quote:

Alarm klasörü de, ringtones klasörü de boş. hiçbir şey yok. Yani default ses dosyaları başka bir yerde olmalı. Zira telefonun varsayılan sesleri çalıyor. Fakat yerini bulamadım.

Ayrıca lanet olasıca telefonun zil ses seviyesi maksimum da olduğu halde yeterli derecede yüksek çıkmıyor. Halbuki asus zenfone 5 kullanıyorum. Onda gayet yüksek. her iki telefonda da auido wizard kullanılmadı. Zenfoni max 3 te audio wizard kullanarak ta denedim sonuç yine yetersiz. Şimdiden pişman oldum tüh :(

Default ses dosyalarına ulaşamazsınız. Bunun için telefonun Root'lu olması gerekir.

Bahsi geçen klasörler de boştur. Onları sizin kendiniz istediğiniz melodi, ses, müzik vs ile dolduracaksınız.

Telefonun, Ayarlar -> Ses ve Titreşim bölümüne girip bildirim sesi değiştirmek istediğinizde karşınıza default ses dosyaları gelmiyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pulstar -- 8 Haziran 2017; 11:44:21 >

• quote:

quote:

quote:

Default ses dosyalarına ulaşamazsınız. Bunun için telefonun Root'lu olması gerekir.

Bahsi geçen klasörler de boştur. Onları sizin kendiniz istediğiniz melodi, ses, müzik vs ile dolduracaksınız.

Telefonun, Ayarlar -> Ses ve Titreşim bölümüne girip bildirim sesi değiştirmek istediğinizde karşınıza default ses dosyaları gelmiyor mu?

Hayır, gelmiyor default ses dosyaları. Bu arada telefonu teknosa dan almıştım. götürdüm bu tel ses sistemi bozuk dedim. çünkü başka bir açıklaması olamaz. onlarda teşhir ürünü ile kıyas ettiler. evet bu bozuk deyip aynı ürünü yenisi ile değiştirdiler. Şu anda ses normal ama yine de hafif bi cızır cızırlık var. uyuz oldum bu max serisine. dur bakalım umarım alışırız.

• Zenfone 5 yeni çıkan alt orta duzey asus modellerinin hepsinden performansli batarya ve kamera haricinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasan 06

Aşağıdaki telefon (henüz satışta olmadığı söylenen) ZenFone 3 Max (ZC553KL) modeli gibi geldi bana, teknik özellikleri aynı gibi. Ne dersiniz?

2 gün önce vatandan kızıma aldım.Hemen android 7.1.1 güncellemesi aldı.birlikte kurcalıyoruz.İlk izlenimler oldukça iyi elinden düşmediği halde ısınma yok gibi makul değerler içinde, şarj gayet iyi kamera fena değil hatta oldukça iyi gibi özellikle gündüz çekimlerinde ancak gece çekimleride gayet başarılı ,kasma takılma yok şimdilik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi merilül -- 28 Haziran 2017; 13:30:23 >

• Zenfone 3 max 7.0 güncellemesini aldı. Ben yeni yukledim. Çift pencere özelliğini çok istiyordum. Son uygulamalar menüsünde uygulamayı basılı tutup üste doğru sürükleyerek kullanabiliyorsunuz. Ayrıca ayarlar - asus özelleştirilmiş ayarlar-yeni uygulamalar tuşu menüsüne girip en sağdaki tuşunuzu çift pencere için atayabilirsiniz.

• zenfone 3 max kullanan arkadaşlar telefonun performansı, ram kullanımı, hız, ısınma v.s. falan nasıl çok oyun oynayan birisi değilim hatta hiç oynamam internet, video standart kullanım için düşünüyorum tavsiye edermisiniz yoksa başka model mi tercih etmeliyim

bu arada android 7 güncellemesi geldi mi?

https://www.asus.com/tr/Phone/ZenFone-3-Max-ZC520TL/specifications/

şu modeli almayı düşünüyorum zaten bu model stoklarda gözükmekte
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

zenfone 3 max kullanan arkadaşlar telefonun performansı, ram kullanımı, hız, ısınma v.s. falan nasıl çok oyun oynayan birisi değilim hatta hiç oynamam internet, video standart kullanım için düşünüyorum tavsiye edermisiniz yoksa başka model mi tercih etmeliyim

bu arada android 7 güncellemesi geldi mi?

https://www.asus.com/tr/Phone/ZenFone-3-Max-ZC520TL/specifications/

şu modeli almayı düşünüyorum zaten bu model stoklarda gözükmekte
    Performans iyi,ram yeterli, hız akıcı (4 Çekirdek acaba demiştim ama akıcı),ısınma az oyun oynarsan, şarjı sık kullanımda rahat bir gün , normal kullanımda internet ve uygulamalarda gezersen 1,5 bunların dışında 2 gün gider.
    Arayüz iyi. uygulamaları mobil manager uygulaması ile uyutabilir istemediğin bildirimleri kapatabilirsin.veri kullanımı uygulamasında da bazı uygulamaların arka plan verilerini sınırladın mı pil iyi gider.
    asus devamlı güncelleme verir.7 güncellemesinden sonra da asus bundan öncekilerde olduğu gibi varsa gereken ufak tefek sistem güncellemesi verir.
    android 7 güncellemesi geldi fakat. stabil olup olamadığı hakkında bilgim yok.şuan 6.0 da stabil ve sorunsuz.7 ye güncellerseniz güncelledikten sonra cihazı sıfırlayın ve yedekleyin. (fabrika ayarlarına geri dönme)
    ZenUI FAQ uygulaması içinde ZenUI SSS bölümünde "android işletim sistemine sahip zenfone cihazlar için genel sorun giderme adımları" var. 7. güncellemesi yaptıktan sonra varsa sorun bu bölümde uygulamalar ile ilgili sorun giderme adımları var.

bu arada 7 (Nougat)yi güncelleyen arkadaşlar güncelleme sonrası stabilite durumunu paylaşırsa seviniriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toprak41 -- 30 Haziran 2017; 15:39:19 >

• 01.07.2017 de Teknosadan Zenfone3 maks. aldım. Çok güzel bir telefon.
    3 GB Ram, 4150 pil gücü ve 5.2 ekran ile gayet kullanışlı.
    7.0 güncellemesi geldikten sonra ses problemi yaşadım.
    Ayrıca şarj esnasında ısınma sanırım biraz yüksek idi.
    Teknosa anında değiştirdi.
  • Arkadaşlar ZC520TL uyumlu resimde görünen Dulcii marka kılıfı aldım

Asus Zenfone 3 MAX ZC520TL

fakat bu telefonda Zenfone 2 de olduğu gibi Asus Cover uygulaması yok ve çağrıları kapağı açmadan cevaplayamıyorum.

Ayar mı yapmak lazım, uygulama mı yüklemeliyim bilemedim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toprak41

Performans iyi,ram yeterli, hız akıcı (4 Çekirdek acaba demiştim ama akıcı),ısınma az oyun oynarsan, şarjı sık kullanımda rahat bir gün , normal kullanımda internet ve uygulamalarda gezersen 1,5 bunların dışında 2 gün gider.
    Arayüz iyi. uygulamaları mobil manager uygulaması ile uyutabilir istemediğin bildirimleri kapatabilirsin.veri kullanımı uygulamasında da bazı uygulamaların arka plan verilerini sınırladın mı pil iyi gider.
    asus devamlı güncelleme verir.7 güncellemesinden sonra da asus bundan öncekilerde olduğu gibi varsa gereken ufak tefek sistem güncellemesi verir.
    android 7 güncellemesi geldi fakat. stabil olup olamadığı hakkında bilgim yok.şuan 6.0 da stabil ve sorunsuz.7 ye güncellerseniz güncelledikten sonra cihazı sıfırlayın ve yedekleyin. (fabrika ayarlarına geri dönme)
    ZenUI FAQ uygulaması içinde ZenUI SSS bölümünde "android işletim sistemine sahip zenfone cihazlar için genel sorun giderme adımları" var. 7. güncellemesi yaptıktan sonra varsa sorun bu bölümde uygulamalar ile ilgili sorun giderme adımları var.

bu arada 7 (Nougat)yi güncelleyen arkadaşlar güncelleme sonrası stabilite durumunu paylaşırsa seviniriz.

Baya boslamisim burayı. Eski heyecan kalmadı galiba. 7.0 dan sonra twitter da ani kapanmalar oluyor. Bazen telefon donuyor hiç tepki vermiyor. Rahatsız edecek sıklıkta değil.Acaba wipe cache yapmadığımdan mıdır bilmiyorum ama nasıl yapılacağını da bilmiyorum. Bi ara recoverye girdim Çince çıktı. Şarj konusunda bir iyileştirme yok galiba. Çift pencere özelliği de çok stabil degil. Birçok uygulamada bu uygulama bölünmüş ekranı desteklemiyor diyor. Anlayacağınız lg g2 telefonumdaki çift pencere bile bundan kat kat daha iyi.

• Merhaba zenfone 3 *520 sahipleri, bende 5 yıllık xperia z teli ekranı kırdım, pazartesi itibari ile zenfone 3 e geçtim, ilk izlenim fena değil, herhalde tele 2000 tl ve üzeri vermeye gerek yok artık, asus yapmış arkadaş..
  • Arkadaşlar tele ayar yaparken, kilit ekran menüsündeki saati kaybettim, tekrar koymak için ayarlar*kilit ekran*saati göster seçmeme rağmen hala görünmüyor, bu konuda bilgisi olan varmı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.