Bildirim
ASUS VK221S ile ilgili görüşleriniz
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
dostum mokemmel bir monitor 1 hafta once ben 24 inc ini aldım.sanada tavsiyem 24 inc ini al.arada 20 dolar gibi kucuk bir rakam var.ben vatanbilgisayardan 747 milyona almıstım.kampanyası vardı.samsung dan cok daha guzel diyorum sana. -
hocam cok fark var o zaman ben 400 milyona gördüm ya :) bayaaa fark var 20 dolar değil yani -
quote:
Orjinalden alıntı: pious
hocam cok fark var o zaman ben 400 milyona gördüm ya :) bayaaa fark var 20 dolar değil yani
baba yanlisin varya 22 inc ne kadarda 24 inc e 400 milyon fark koyuyorlar.ben 1 hafta once ankarada vatan dan aldım.700 milyon 22 inc ti.747 milyon 24 inc.herneyse asus al sana tavsiye ederim dostum.yanlız alırken olu pitsel testine sotur.cunku ben sokturdum.olu pitsel cıktı degiştirdirdim.kolay gelsin. -
VK221S= 249$+KDV(pious'un dediği monitör)
VK222H= 359$+KDV(hasan'ın dediği monitör)
VK246H= 449$+KDV(hasan'ın aldığı monitör(bizzat benden:)))
VK221S modelini tavsiye ederim. Renk gamı olarak panelinden dolayı birçok 22" modelden çok daha üstün ve kullanışlı bir cihaz. Ölü piksel testini yaptırmadan alma bencede gel ben test edeyim :)
Kolay gelsin... -
Valla bu seriyle ASUS iyiye gidecek gibi... -
quote:
Orjinalden alıntı: shinoda
VK221S modelini tavsiye ederim. Renk gamı olarak panelinden dolayı birçok 22" modelden çok daha üstün ve kullanışlı bir cihaz. Ölü piksel testini yaptırmadan alma bencede gel ben test edeyim :)
Kolay gelsin...
hocam farkları nelerdir sen hangisini tavsiye ediyorsun.Son olarak samsung ile karşılaştırırsan hangisi daha iyidir?? -
Arkadaşım diğer modeleri de gözden geçirim tamam Asus kaliteli bir marka laf yok Asus epy ün yapmış o yüzden fiyatları tuzlu. -
tabi lafım yokta samsungla karşılastırırsanız demek istiyorum -
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: shinoda
Kolay gelsin...
hocam farkları nelerdir sen hangisini tavsiye ediyorsun.Son olarak samsung ile karşılaştırırsan hangisi daha iyidir??
VK221S: 249$
-22" Ekran (21,6" Görüntü ekranı)
-5ms
-5000:1 ASCR(Asus Smart Contrast Ratio)
-Dahili 1.3 MP Web Cam
-2x2 Stereo Speaker
-Analog
VK222H: 359$
-22" Görüntü ekranı
-2ms
-5000:1 ASCR
-Dahili 1.3 MP Web Cam
-2x2 Stereo Speaker
-Analog, DVI, HDMI
VK246H: 449$
-24" Görüntü ekranı
-2ms
-20000:1 ASCR
-Dahili 1.3 MP Web Cam
-3x2 Stereo Speaker
-Analog, DVI, HDMI
VK266H: 569$
-26" (25,5" Görüntü ekranı)
-2ms
-20000:1 ASCR
-Dahili Oynayabilir 2 MP Web Cam
-3x2 Stereo Speaker
-Analog, DVI, HDMI, Component In
Tüm ürünler Vatan bilgisayarda mevcut ölü piksel testi yaparak alabilirsiniz.
-
valla ben hala israr ediyorum 24 al alabiliyorsan.ve samsung un t serisiyle kıyaslamam ben monitorumu.bunu kendi kafamdan solemiyorum.aralık ayının chip dergisinde 24 inc hd monitorlerin savasi vardi.inanırmısınız samsung un t serisine fiyatı ve tasarımından baska biseyi yok .en iyi testleri acer hp ve asus almıstı. -
açıkçası bütceme ve mantığıma en fazla bu model yatıyor fakat 22" veya 24" inç gözlerimi bozar mı diye düüşünmeden edemiyorum görüş mesafen 40 cm civarı olduğundan korkuyorum bu konuda bilginiz varmı ?
-22" Görüntü ekranı
-2ms
-Dahili 1.3 MP Web Cam
-2x2 Stereo Speaker
-Analog, DVI, HDMI -
quote:
açıkçası bütceme ve mantığıma en fazla bu model yatıyor fakat 22" veya 24" inç gözlerimi bozar mı diye düüşünmeden edemiyorum görüş mesafen 40 cm civarı olduğundan korkuyorum bu konuda bilginiz varmı ?
-22" Görüntü ekranı
-2ms
-Dahili 1.3 MP Web Cam
-2x2 Stereo Speaker
-Analog, DVI, HDMI
sana yemin ediyorum aynı seyi bende dusunuyordum ama suan 24 inc monitor sanki normal bir monitorden farkı yokmus gibi geliyor.param olsaydıda 26 alsaydim. -
Asus tavsiye ederim bende. 22'' VW222S kullanıoyrum gayet yeterli ama bütçem olsa 26'' alırım. 24'' arada kalaıyo bence -
dediğim gibi görüş mesafem çok yakın olduğundan dolayı rahatsız olurum gibime geliyor.22" bile bana göre çok büyük yani ben şu anda 15" kullandığım için zorlanırım yani ikincisi o kadar para vermeminde manası yok film izlemek istersem zaten 42" lcd televizyonum var ben bu ekranla photoshop kullanaçağım onun dışında öyle boyut ile ilgili bir şey yapmayacağım -
quote:
dediğim gibi görüş mesafem çok yakın olduğundan dolayı rahatsız olurum gibime geliyor.22" bile bana göre çok büyük yani ben şu anda 15" kullandığım için zorlanırım yani ikincisi o kadar para vermeminde manası yok film izlemek istersem zaten 42" lcd televizyonum var ben bu ekranla photoshop kullanaçağım onun dışında öyle boyut ile ilgili bir şey yapmayacağım
22'' tam size göreBende 22'' Asus Lcd ye geçince 1-2gün çok büyük geldi ama şimdi uzaktan 19'' gibi gelio gözüme.Yani alıştıktan sonra çok rahat edersiniz
-
quote:
Orjinalden alıntı: metintekin
quote:
dediğim gibi görüş mesafem çok yakın olduğundan dolayı rahatsız olurum gibime geliyor.22" bile bana göre çok büyük yani ben şu anda 15" kullandığım için zorlanırım yani ikincisi o kadar para vermeminde manası yok film izlemek istersem zaten 42" lcd televizyonum var ben bu ekranla photoshop kullanaçağım onun dışında öyle boyut ile ilgili bir şey yapmayacağım
22'' tam size göreBende 22'' Asus Lcd ye geçince 1-2gün çok büyük geldi ama şimdi uzaktan 19'' gibi gelio gözüme.Yani alıştıktan sonra çok rahat edersiniz
metintekinin dediği gibi photoshop yapmak istiyrsan 22'' en ideali. bende de 22'' var ve boyutuna 3 günde alıştım. Tavsiyem uzun süre bilgisayar başında kalıyorsanız max 22'' olur.. fazla bütçe ayırmak istemiyorsanız VW222S modeli tam sizliktir.Görüntü kalitesi olarak şiddetle tavsiye ederim
VW222S (analog, 2000:1 gerçek kontrast,splendid-otomatik renk ayarlama-,16.7M renk, hoparlör) fiyat olarak araştırabilirsin..
-
VW222S: 209$
-22" Ekran
-2ms
-2000:1 ASCR(Asus Smart Contrast Ratio)
-1x2 Stereo Speaker
-Analog
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shinoda -- 2 Mart 2009; 3:34:06 > -
-
quote:
Orjinalden alıntı: scrat22
quote:
Orjinalden alıntı: metintekin
quote:
metintekinin dediği gibi photoshop yapmak istiyrsan 22'' en ideali. bende de 22'' var ve boyutuna 3 günde alıştım. Tavsiyem uzun süre bilgisayar başında kalıyorsanız max 22'' olur.. fazla bütçe ayırmak istemiyorsanız VW222S modeli tam sizliktir.Görüntü kalitesi olarak şiddetle tavsiye ederim
VW222S (analog, 2000:1 gerçek kontrast,splendid-otomatik renk ayarlama-,16.7M renk, hoparlör) fiyat olarak araştırabilirsin..
dostum güzel demişsin benim almamın bir amacıda yerden tasarruf etmek ondan dolayı alacağım monitör üzerinde kamera ve speaker olması lazım
Benzer içerikler
- ölü piksel yayılır mı
- no video input ne demek
- srgb nedir
- 2k monitör önerisi
- 3440x1440 kaç k
- 1000 hz monitör
- monitör önerisi
- hdr ne işe yarar
- 750 hz monitör
- oled yanma sorunu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X