Şimdi Ara

Asus VG248QE Kullananlar Klubü - 3xSurround Portrait 3240x1920 (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.119
Cevap
29
Favori
75.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Giriş

Orijinalden alıntı: airfield

Sa arkadaşlar bu monitörden aldım oyunun içinde akıp gidiliyor, ilk izlenime göre 144 hz harika bir olay.

Bu mesajımdan sonra nazar değdi .) bu mesajı cs go oynadıktan sonra atmıştım, sonra crysis 3, dayz, arma, watch dogs oyunlarını oynadıktan sonra monitörü iade etmeye karar verdim maalesef :( 15" ips laptop monitörden sonra TN panel görüntü ve renkleri bana çok çok kötü geldi. Sıkıntı olmazsa iade edip MX279H alacağım. Bu arada internet üzerinde önerilen neredeyse tüm calibrasyon ayarları denedim ama olmuyor.
    Ben Vg248qe monitörümde Ati r9 280x kullanıyorum. Nvidia 3d vision kullanmadan normal active shutter gözlüklerle (mesela samsung tv ye ait olanlar) sbs 3d tipi mkv filmleri izleyebilir miyim. Power dvd ile 3d görüntüyü alabiliyorum. Bir çift samsung 3d active shutter gözlük alıp gözüme taksam, o anda 3d görmeye başlar mıyım hemen? Yoksa başka donanım/yazılıma ihtiyacım var mı? Monitör ve gözlükler nasıl senkronize oluyor ki bu durumda?
    Eminim nir çok 120hz ve yukarısını destekleyen monitöre sahip arkadaşları ilgilendiren bir konu.
    Yardımlarınızı umutla bekliyorum.
    Saygılar sevgiler.
    Cengiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geç oldu ama güç olmadı, 144Hz'in keyfini dün akşam yaşamaya başladım ama cidden anlatılmaz gözlerinizle görmek lazım GTX 980 hakkını şimdi vermeye başladık :) Bu arada monitör Ekim 2014 üretimi olarak geldi. Lightboost olayını denemek istiyorum ama çok büyük bir fark olurmu bilmiyorum.

ama şunu anladım ki ister gtx 980 ekran kartını kullan 60 hz bir monitörün varsa gtx 980 boşuna almış oluyorsun bilmediğim bir sürü şey çıktı monitör hakkında ekran kartım gtx 760 belki düşük olabilir ama 144 hz bir monitörle beni tatmin edecektir diye umuyorum...

Ekran kartı yeni AMD Serisi, GTX 970 veya 980 olacaktır. Ekran kartı için karar verinceye kadar monitörü alsam XBOX 360'da kullanabilir miyim. Randıman verebilir mi.

Edit ;

Ayrıca 23-24" 1MS, 144 hz olarak güncel eşdeğer başka ürün var mı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FORZAFATHER -- 20 Şubat 2015; 17:01:49 >

Orijinalden alıntı: Supervisor_

Asus VG248QE Kalibrasyon Ayarları
    Splendid Modu
    Kontrast
    80
    Parlaklık
    35
    Renk Sıcaklığı
    Kullanıcı
    RGB
    Kırmızı 96 / Yeşil 94 / Mavi 88

bu ayarlar güzel parlaklığı 30 yaptım ben biraz daha iyi oldu
    Ey millet! İyi biliniz ki, Türkiye Cumhuriyeti, şeyhler, dervişler, müritler, mensuplar memleketi olamaz. En doğru, en gerçek tarikat medeniyet (uygarlık) tarikatıdır. Uygarlığın emir ve isteklerini yapmak, insan olmak için yeterlidir...
    (Atatürk, 30 Ağustos 1925)
  • Nerden nereye , ben zamanında bunu alırken 931 çok diyordum , şimdi 800 liraya kullanılmış bulunca hepimiz seviniyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selamdeep -- 22 Şubat 2015; 22:37:00 >
      MSI Z170A GAMING M7/İntel İ7 6700K 4.8 GHZ/Corsair Dominator Platinum DDR4 3000 Mhz,CL15/Evga GTX 970 FTW PLUS 4GB/Razer BlackWidow Chroma Clicky Full RGB/Logitech G602/Samsung 960 EVO, 850 EVO ve 840 EVO/Logitech Z906 5.1 Ses sistemi/Corsair Hydro Series H110i GTX Cooling/ASUS VG248QE 3D 1MS 144HZ LED/CORSAIR GRAPHITE SERİSİ 780T FULL TOWER SİYAH KASA/Corsair Gaming MM300/EVGA SuperNOVA 750 G2 750W 80 GOLD/Logitech HD Pro Webcam C920
        AKG Q 701 Quincy Jones Signature Reference-Class Premium Headphones - Black/AKG Q350 In Ear Headphones, Quincy Jones Signature Line, Black/Rode K2 Consender mikrofon/T.C. Electronic Desktop konnekt 6 Ses kartı
  • Bu monitörün driverı lazim arkadaşlar bana. Aygıt yöneticisinde genel PNP monitör olarak görüyor. Elinde win 8.1 için olan varsa itelesin lütfen.

http://www.asus.com/tr/Monitors_Projectors/VG248QE/HelpDesk_Download/

Linkten istediğin işletim sistemini ve bit i seçip indirebilirsin .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hoid -- 9 Mart 2015; 11:36:50 >

Ben de dün satın aldım ilk izlenim olarak oyunlardaki akıcılık gerçekten harika.

3dvision 2 kitiyle birlikte 3d oyun oynayanlar varsa deneyimlerini paylaşabilirlerse sevinirim Türkiyede bu kitin satıldığı bir yer ben göremedim varsa onu da paylaşabilirseniz iyi olur.

Edit :http://www.boyutdijital.com/Nvidia-3D-Vision-3D-Gozluk-Nvidia-3D-Vision-Kit,PR-21371.html burada satılıyor ama sanırım ilk çıkan ve karanlık görüntü veren kit bu 2.0 değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setheleh -- 9 Mart 2015; 14:20:08 >

Ayrıca 1920x1080 oynarken 800x600 oynamış gibi göz yorucu bir grafiklemi oynuyoruz acaba bilen varsa söyleyebilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maskeli Bilo

Hocam driver ne için lazım? Bende de genel PNP olarak gözüküyor ama 144 hz alabiliyorum.

Bu monitörü kullanan bir arkadaşımın tavsiyesi idi zaten aynı monitörleri birlikte satın almıştık. Tanıtırsan daha iyi olur dedi haklı da yani genel pnp görmesi beni kıllandırdı tamam 144hz alıyoruz ama tanıtmakta fayda var sürücü sonuçta. Arada fark olduğunu söylemişti o yüzden kıllandım bende. Sonuçta aygıt yöneticisinde orjinal neyse o olmalı kanısındayım bende. Velhasıl kendisi şehir dışında driver atamıyor olan varsa yollarsa makbule geçer fark olur mu bilmiyorum ama tanıtmakta fayda var diye düşünüyorum.

Orijinalden alıntı: MonacoDoom

4k'ya yakın çözünürlük destekliyor peki bunu hangi kart ultrada 60 fps destekler ki ? (sli-cf hariç)

Ayrıca 1920x1080 oynarken 800x600 oynamış gibi göz yorucu bir grafiklemi oynuyoruz acaba bilen varsa söyleyebilir mi ?

UP
    Monitör full hd değilmi?

Origin: 1Nevrast
  • AVSEQ01.DAT kullanıcısına yanıt
    full hd fakat anlamadığım 3k'ya kadar destekliyorsa nasıl 1920x1080'de full hd oluyor, atıyorum bende 1280x1024 monitör var, ben bunu 1024x768'e aldığımda gözümü yoruyor pikseller kalitesizleşiyor yani...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AVSEQ01.DAT -- 23 Mart 2015; 18:54:38 >

Origin: 1Nevrast
  • 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.