Şimdi Ara

Asus VG248QE Kullananlar Klubü - 3xSurround Portrait 3240x1920 (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.120
Cevap
29
Favori
72.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Overlord7134 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.Eve gidince deneyeceğim.
  • selam arkadaşlar bende Asus VG248QE monitör aldım fakat bi sıkıntı var sizde de böylemi acaba, kutu içersinden çıkan dual dvı ile monitör bağlantısı yaptım ve monitörden ses çıkışı alıyorum 144hz de kullanıyorum dual dvı de monitörün hoparlöründen kısık ıslık şeklinde cızırtı geliyor yapmadığım ayar denemediğim yöntem kalmadı ses gitmiyor. ama hdm kablo ve normal dvı kablo denedim 60 hz ye düştü bu seferde cızırtı kesiliyor. dual dvı ile ilgili bi sıkıtı mı var yoksa monitörün hoparlöründe mi yardımcı olurmusunuz konu hakkında bilgisi olan varmı,teşekkür ederim.
  • Beni de yazın kullanıcılar arasına dün gidip aldım onca kafa karıştıran yorumları bi kenara bırakıp dayanamadım aldım online oyun sever bir insan olarak ilk etapda çok memnun kaldım zaman geçtikçe daha çok zevk alacağıma eminim . tek sıkıntım ekran kartımı değiştirmedim henüz amd hd 6850 black edition kullanıyorum 1gb 256 ama asus gtx-960 . 4gb 128 bit almayı düşünüyorum sizce nasıl olur ?
  • Bu monitör macbook pro ile verimli olur mu ?
  • Ekran modları arasında düğme kullanmadan, prog. ile geçiş yapabilirmiyiz ?
  • herkese iyi günler iyi geceler merhabalar, arkadaşlar nisan ayı içinde mönitör alacam araştırdım soruşturdum ya bunu asus vg248qe yada dell u2415 i almayı düşünüyorum. ama kafam karıştı bir türlü karar veremiyorum dell 1150tl istanbul bilişimde, asus vg248qe vatanda1315tl fiyat benim için önemli değil ama hangisinde daha iyi oyun keyfim olur. benim şuanki monitörüm dell 17inç e17s modeli görüntüsünden memnunum 5ms 60hzde çalışıyor oyunlarda bir sıkıntım yok ama artık eskidi ö yüzden büyük mönitor almak istiyorum. acep dell u2415 alsam pişman olurmuyum oyun için 60hz 8ms de çalışıtor fast modda 6ms çalışıyor ama grafik tasarım mönitörü malum. yoksa asus vg248qe mi alsam ne diyorsunuz hangisini alayım. bide kaliteli display port kablosu önerirmisiniz teşekkürler.
  • Lenovo Y50-70 Dizüstü bilgisayarım ile kullanmak üzere geçen ay aranıza katıldım bende. Malesef HDMI çıkışı haricinde çıkışım olmadığı için 144 HZ alamıyorum ancak oyun ve film performansından memnunum. Şimdlik 144 HZ kullanamamamın burukluğu haricinde bir sıkıntı yok.
  • Arkadaşlar peki bir sorum olacak 144fps den az bir fps alıyorsak yani monitör 144hz ama fpsimiz 80 olsun o zaman ne oluyor? Görüntüde yırtılma oluyormu (60hz de vsync kapalı 100 fps almak gibi)? Ve madem 144fpsnin altında kalıyor fps, o zaman vsynci açmayada gerek kalmıyor dimi? Yani fps, hznin altında kalırsa ne gibi sorun olur?
  • benide ekleyebilirsiniz hocam. ama benimde bir sıkıntım var herkes gibi renklerden çok memnun olmasamda asıl sıkıntı hareketli sahnelerdeki bozulma. oyunu filmi geçtim facede bile aşşağı inmeye başladığımda resimlerde bozulma var. sabit haldeyken bir sıkıntı yok ama küçücük bir harekette bozulmalar başlıyor. bu hareket halindeyken renkler biraz güzelleşiyor ama ne yazıkki bozulmalar canımı sıkıyor. şu lightboost teknolojisini denedim ama sadece 3D'de oluyor sanırım açamadım. bende internetten biraz araştırarak ufak bir 2 ayarla lightboost'u açmayı başardım. ekran 3d moduna aldı kendini ve 120 hz'e sabitledi. o hareket halindeki bozulma gitti ama bu seferde ekranın parlaklığı gitti renkler iyice kötüleşti şimdi sorum sizlerde lightboost teknolojisi 3d olmadan açılıyormu ? açılmıyorsada sizdede böle hareketli sahnelerde bozulmalar varmı yoksa teknik bir sorun yada arıza ilemi karşı karşıyayım ? yardım ederseniz çok sevinirim üstadlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kelleco

    benide ekleyebilirsiniz hocam. ama benimde bir sıkıntım var herkes gibi renklerden çok memnun olmasamda asıl sıkıntı hareketli sahnelerdeki bozulma. oyunu filmi geçtim facede bile aşşağı inmeye başladığımda resimlerde bozulma var. sabit haldeyken bir sıkıntı yok ama küçücük bir harekette bozulmalar başlıyor. bu hareket halindeyken renkler biraz güzelleşiyor ama ne yazıkki bozulmalar canımı sıkıyor. şu lightboost teknolojisini denedim ama sadece 3D'de oluyor sanırım açamadım. bende internetten biraz araştırarak ufak bir 2 ayarla lightboost'u açmayı başardım. ekran 3d moduna aldı kendini ve 120 hz'e sabitledi. o hareket halindeki bozulma gitti ama bu seferde ekranın parlaklığı gitti renkler iyice kötüleşti şimdi sorum sizlerde lightboost teknolojisi 3d olmadan açılıyormu ? açılmıyorsada sizdede böle hareketli sahnelerde bozulmalar varmı yoksa teknik bir sorun yada arıza ilemi karşı karşıyayım ? yardım ederseniz çok sevinirim üstadlar

    Menu/Resim/TraceFree 60 olması lazım. Yada sistem kurulumundan Tümünü Sıfırlayı seç bakalım:)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: VuvuzelaTR

    Menu/Resim/TraceFree 60 olması lazım. Yada sistem kurulumundan Tümünü Sıfırlayı seç bakalım:)
    hocam hayat kurtardınız resmen çok sağolun :) kanser olacaktım valla 2 türlüde rahatsız ediyordu. sayenizde düzelttim teşekkürler :)
  • ARKADASLAR monitorle gelen cd de nvidia driver var onu kurmam gerekiyor mu?
  • Arkadaşlar şuan tek sorunum boyutunun 24 inch olması. Yani pikselleri çok belirgin şekilde dağıtyor mu? Mesela 21.5 1080p monitörde detaylar daha netken 23 inch te biraz piksel dağılımı oluyor. Bunda 24 inc nasıldır?

    Monitörün eksi yanı var mı? Ciddi ciddi alıcıyım boş bir soru sormuyorum :) Beni aydınlatabilicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
  • Arkadaşlar displa port ile 144 hz çalışıyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • herkes birşeyler sormus ama cevap veren yok
  • Bu monitor bu saaten sonra sıfırı 950 TL'ye alınır mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 9 Mayıs 2016; 20:59:32 >
  • Merhaba arkadaşlar. Ben de bu monitorun bir kullanıcısı olarak size bir şey danışmak istiyorum. 60 FPS'de oynadığım Witcher 3, GTA V gibi yüksek grafikli oyunları oynarken monitor 144hz ayarında mı olmalı yoksa 60hz'de mi? Bu iki mod arasında her hangi bir fark olur mu?
  • Arkadaşlar bu monitörden memnun musunuz ? Ben aslında 27 inç istiyorum ama oyun monitörü olarak 27 inç ler çok pahalı malesef.Hem pivot özellikli hem 27 inç istiyorum :) Yardımcı olursanuz sevinirim.MX,VX vs farkları neler bilgisi olan var mı çok zor durumda kaldım

    aklımda bu ürünler var sizce en iyisi hangisi ?

    Asus VX278H 27
    Asus VG248QE 24
    AOC G2460PQU 24
  • quote:

    Orijinalden alıntı: White Aura

    Arkadaşlar bu monitörden memnun musunuz ? Ben aslında 27 inç istiyorum ama oyun monitörü olarak 27 inç ler çok pahalı malesef.Hem pivot özellikli hem 27 inç istiyorum :) Yardımcı olursanuz sevinirim.MX,VX vs farkları neler bilgisi olan var mı çok zor durumda kaldım

    aklımda bu ürünler var sizce en iyisi hangisi ?

    Asus VX278H 27
    Asus VG248QE 24
    AOC G2460PQU 24

    Pazar günü Asus VG248QE 24 aldım harika bir monitör 2012 model olmasına rağmen piyasada bu fiyata bu özellikte monitör bulmak zor
  • Arkadaşlar hangi renk ayarlarını kullanıyorsunuz veya nasıl kalibrasyon yaptınız ? Ben baya bir renk ayarı denedim ama pek tatmin olamadım açıkçası.
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.