Şimdi Ara

ASUS N53SN-SZ013V CORE İ7 2630QM -2.0GHZ-6GB DDR3-640GB-15.6'-DVDRW-2GB GT550M (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
4
Favori
25.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: coaxem

arkadaslar acer i islemci ailesi 2. cikan sandy bridge intel kodlu islemcili makineleri geri cagirdi. benim acer i7-2630qm etkilendi.asus sitesine bakiniz

http://www.asus.com.tr/news.aspx?N_ID=PsyM6Z2Z1Vl2tTsm

bu modelde bu durumla karşılaşan oldumu acaba?? şimdi ben ciddi ciddi N53SN-SZ013V modelini alıcaktım, yaklaşık 2 haftadır inceliyorum bu modeli, fakat bu modeli kullanan arkadaşların yorumları benim için çok önemli. lütfen alan ve kullanan arkadaşlar artı ve eksilerini yazabilirmisiniz??? Teşekkürler.

Bu arada wireless kartının atheros çipsetli olduğu ve yan odadaki modemi bile zar zor çektiği söyleniyor alıp kullanan arkaşlar tarafından. Bu bilgi ne kadar doğru???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazzzem -- 10 Nisan 2011; 22:53:29 >

• bu sorun zaten halledildi asus geri çağırıp martta yeni makinaları sürdü piyasada sorunlu alet kalmadı.
    Wireles ile ilgili sallamış birileri gayette güzel çekiyor.
  • alan arkadaşlar ram konfigürasyonunu gönderebili mi? 2+2+2 mi 4+2 mi 2+2+1+1 mi?? dual çalışıp çalışamadıklarını merak ediyorum
  • blue-ray desteği var mı arkadaşlar.almışken tam olsun diyorum.inşaat müh okuyorum.hem oyun hem autocad gibi programlar için iyi bir pc araştırması içindeyim.kararım bu bilgisayar için olacak gibi duruyor fakat blue ray var mı ? bazı modellerinde var diyorlar.kullananlar bilgilendirirse sevinirim. saygılar...

araştırmaya devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: prince1907

blue-ray desteği var mı arkadaşlar.almışken tam olsun diyorum.inşaat müh okuyorum.hem oyun hem autocad gibi programlar için iyi bir pc araştırması içindeyim.kararım bu bilgisayar için olacak gibi duruyor fakat blue ray var mı ? bazı modellerinde var diyorlar.kullananlar bilgilendirirse sevinirim. saygılar...

araştırmaya devam

blue-ray var benden bu kadar
    http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_37578_ASUS_N53SN-SZ002V__Core_i7-2630QM__4GB__640GB__GF550M__15_6inc_Full_HD__Win7_Premium.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 13 Nisan 2011; 23:36:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metekarahan

quote:

blue-ray desteği var mı arkadaşlar.almışken tam olsun diyorum.inşaat müh okuyorum.hem oyun hem autocad gibi programlar için iyi bir pc araştırması içindeyim.kararım bu bilgisayar için olacak gibi duruyor fakat blue ray var mı ? bazı modellerinde var diyorlar.kullananlar bilgilendirirse sevinirim. saygılar...

araştırmaya devam

peki full hd mi ? biraz daha yardımcı olsan :)

• quote:

quote:

araştırmaya devam

http://www.eksenbilgisayar.com/?urun-detay_37578_ASUS_N53SN-SZ002V__Core_i7-2630QM__4GB__640GB__GF550M__15_6inc_Full_HD__Win7_Premium.html

peki full hd mi ? biraz daha yardım :)

link koymuşşsun.cevaplarımı aldım.teşekkür. N53SN-SZ002V Modelini tercih ediyorum son bi onay gelirse.herkese teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prince1907 -- 13 Nisan 2011; 23:41:11 >

• quote:

quote:

quote:

araştırmaya devam

peki full hd mi ? biraz daha yardım :)

link koymuşşsun.cevaplarımı aldım.teşekkür. N53SN-SZ002V Modelini tercih ediyorum son bi onay gelirse.herkese teşekkürler.

Evet Full HD

• klavyesi kötü bu pc nın sadece flex denen olay var yazarken içeri çöküyor tuşlar bunuda bilin yanı hatta videoda koyuyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i Am Not Dead -- 14 Nisan 2011; 12:10:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: snadboy

alan arkadaşlar ram konfigürasyonunu gönderebili mi? 2+2+2 mi 4+2 mi 2+2+1+1 mi?? dual çalışıp çalışamadıklarını merak ediyorum

2+2+2 şeklinde ram konfigürasyonu.
  • sz002 değil de sz013 modelini bulabileceğim güvenilir bir site veya mağaza var mı? Vatan'ın web sitesinde görünmüyor modeller...
  • ben de sz013 modeline karar verdim ama şu anda bulamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

klavyesi kötü bu pc nın sadece flex denen olay var yazarken içeri çöküyor tuşlar bunuda bilin yanı hatta videoda koyuyum

ya ben blue raydan vaz geçip ram i fazla olsun istiyorum.bende sz013v modeline karar verdim fakat tüm n53sn serilerinde mi bu klavye böyle? esneklik var diyorlardı fakat ben bu kadar gözle görülür bir esneme sanmıyordum.kullananlar açıklayabilir mi acaba kullanımı nasıl,rahatsız ediyor mu, ileride çok tuşlamadan dolayı arıza olur mu ki? biraz caydım gibi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: i Am Not Dead

klavyesi kötü bu pc nın sadece flex denen olay var yazarken içeri çöküyor tuşlar bunuda bilin yanı hatta videoda koyuyum

ya ben blue raydan vaz geçip ram i fazla olsun istiyorum.bende sz013v modeline karar verdim fakat tüm n53sn serilerinde mi bu klavye böyle? esneklik var diyorlardı fakat ben bu kadar gözle görülür bir esneme sanmıyordum.kullananlar açıklayabilir mi acaba kullanımı nasıl,rahatsız ediyor mu, ileride çok tuşlamadan dolayı arıza olur mu ki? biraz caydım gibi

hiç kafana takma çok hafif bi esneme var diğer notebook lar kadar anca hepsinde o kadarolur ben aldım esneme falan yok çok fazla bastırırsan hafif esniyor esnemese zaten kırılır :)

• ya araştırırken dikkatimi çekti bellek hızı 1333mhz mi yoksa 1066 mhz mi? ona göre alacam
  • quote:

Orijinalden alıntı: useful12

ya araştırırken dikkatimi çekti bellek hızı 1333mhz mi yoksa 1066 mhz mi? ona göre alacam

1333MHz

N53SN-SZ024V modeline ait ekran görüntüleri

ASUS N53SN-SZ013V CORE İ7 2630QM -2.0GHZ-6GB DDR3-640GB-15.6'-DVDRW-2GB GT550M

ASUS N53SN-SZ013V CORE İ7 2630QM -2.0GHZ-6GB DDR3-640GB-15.6'-DVDRW-2GB GT550M

• Vatanbilgisayarda 1980 tl ye kadar düşmüştü 2 hafta önce. Şu klavye olayını gördükten sonra almaktan vazgeçmiştim. Acaba iyimi yaptım kötümü yaptım bilemiyorum. Acaba şu an ki fiyatları nedir? Almak la almamak arasında tereddütteyim. Alan arkadaşların olumlu yorumlarına bakarak karar vereceğim galiba. Bu arada Vatan Bilgisayarda bu ürün artık gözükmüyor. Acaba 23 Nisan kampanyasına bu ürünüde dahil edip düzel bi indirim yaparlar mı?

Bu arada az evvel nette arama yaparken buna rastladım. bu bilgisayarın fiyatı 1686 tl ye kadar düşmüş. sebebi ne olabilir sizce?

http://www.istanbulbilisim.com.tr/n-series-n53sn-sz013v-asus-dunyasi-fiyatlari-kampanyali-laptoplar-en-ucuz-dizustu-bilgisayar-modelleri-firsatlari-notebook-taksit-avantajlari,24525.html?ref=akillifiyat#urun_detay_div

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazzzem -- 20 Nisan 2011; 18:26:42 >

• Bu fiyat benimde dikkatimi çekti. Zaten stoklarda yokmuş. Asus n53sn- sz13v modelini bulamıyorum ben. Dikkatimi ^N53SN- SZ129V çekti. Şimdi bu modeli araştırıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar bilgindirirse sevinirim.
  • Arkadaşlar Ben Yeni Pc alıcam fakat Asus N53SN-SZ013V ve N53SN-SZ024V Arasında kararsız kaldım SZ024V De "İşlemci Hızı-Hızlandırılmış Intel Turbo Boost Teknolojisi İle Maxiumum 2.93 GHz" Var sizce Hangi ürünü secersem daha iyi olur aşırı oyun oynayan biriyim yardımcı oln lütfen fiyatı önemli değil ...!

Asus N53SN-SZ013V ? N53SN-SZ024V ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: talos1453

Arkadaşlar Ben Yeni Pc alıcam fakat Asus N53SN-SZ013V ve N53SN-SZ024V Arasında kararsız kaldım SZ024V De "İşlemci Hızı-Hızlandırılmış Intel Turbo Boost Teknolojisi İle Maxiumum 2.93 GHz" Var sizce Hangi ürünü secersem daha iyi olur aşırı oyun oynayan biriyim yardımcı oln lütfen fiyatı önemli değil ...!

Asus N53SN-SZ013V ? N53SN-SZ024V ?

İki modelde de aynı işlemci var, yani Turbo Boost ile her ikisi de 2.9GHz'e çıkabilir.

Aralarındaki fark:

N53SN-SZ013V: 6GB ram - 640GB hard disk

N53SN-SZ024V: 4GB ram - 500GB hard disk

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.