Şimdi Ara

ASUS N53SN-SZ013V CORE İ7 2630QM -2.0GHZ-6GB DDR3-640GB-15.6'-DVDRW-2GB GT550M

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
111
Cevap
4
Favori
25.995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Özellikler
    İşlemci Teknolojisi Intel® Core� i7
    İşlemci Hızı 2.0 GHz
    İşlemci Numarası 2630QM
    İşlemci Ön Bellek 6 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1333 MHz
    Sabit Disk Kapasitesi 640 GB
    HD Dönüş Hızı 5400 Rpm
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT550M
    Ekran Boyu(inch) 15.6" HD-LED
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1920 x 1080
    Optik Sürücü DVD±RW
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr
    Ağırlık 2.7 KG
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

Bilgisayarı alan kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazabilirler mi.Baya bir süre idare edecek bir bilgisayar arıyorum.Asus için ısınma problemi olduğu ve serviste sıkıntı olduğu söyleniyor.Diğer önerebileceğiniz modelleri de yazabilirmisiniz.

Teşekkürler...

• walla arkadaşım ben n53 sz024 modelini aldım çok memnunum ısınma ile ilgili bir sorunum yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozturk06

Ürün Kodu N53SN-SZ013V

Özellikler
    İşlemci Teknolojisi Intel® Core� i7
    İşlemci Hızı 2.0 GHz
    İşlemci Numarası 2630QM
    İşlemci Ön Bellek 6 MB
    Hafıza (RAM) Kapasitesi 6 GB
    Hafıza (RAM) Tipi DDR3
    Hafıza Bus Hızı 1333 MHz
    Sabit Disk Kapasitesi 640 GB
    HD Dönüş Hızı 5400 Rpm
    İşlemci Markası INTEL
    Ekran Kartı Hafızası 2 GB
    VGA Chipset Markası NVIDIA
    VGA Chipset Modeli GT550M
    Ekran Boyu(inch) 15.6" HD-LED
    Monitör Tipi WXGA
    Maksimum Çözünürlük 1920 x 1080
    Optik Sürücü DVD±RW
    Mobil Özellikler BlueTooth, Kart Okuyucu, Wireless, Kamera
    İşletim Sistemi Win 7 Home Premium Tr
    Ağırlık 2.7 KG
    Ekran Kartı Tipi Paylaşımsız Hafıza

Bilgisayarı alan kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini yazabilirler mi.Baya bir süre idare edecek bir bilgisayar arıyorum.Asus için ısınma problemi olduğu ve serviste sıkıntı olduğu söyleniyor.Diğer önerebileceğiniz modelleri de yazabilirmisiniz.

Teşekkürler...

Bu bilgisayarı bende düşünüyorum, vatan bilgisayarda buldumhttp://www.vatanbilgisayar.com/asus-n53sn-sz002v.-n53sn-core-i7-2630qm-2.0ghz-4gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrwbr-2gb-gt550m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53206 kullanan arkadaşlar varsa biraz bilgi verebilirlerse almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler...

Burada daha uygun fiyata galibahttp://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=3601 :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazzzem -- 25 Mart 2011; 22:09:46 >

• http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/117045/asus-n53sn-sz024v.aspx güzel kampanya yapmış bimeks bu laptopta
  • quote:

Orijinalden alıntı: fayeniceri

http://www.bimeks.com.tr/urun/1002/117045/asus-n53sn-sz024v.aspx güzel kampanya yapmış bimeks bu laptopta

Fakat Bimeksin kampanyasındaki bilg. ile yukarıda özellikleri yazılı bil. arasında RAM ( 6 GB - 4 GB ) ve Sabit disk ( 500 GB - 640 GB ) farkı var

Bu bilgisayarı alan arkadaşlar biraz bilgi verebilirlermi acaba? Isınma sorunu v.s. gibi eksileri varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazzzem -- 26 Mart 2011; 11:58:26 >
  • 500gb 640 lıktan daha iyidir. Çünkü 7200rpm oluyor 500 lükler. 640 lık ise 5400 rpm
  • Birkaç gündür ben de araştırıyorum bu dizüstünü. Birkaç sorum olacak:
    1 - Arkadaşın dediği gibi ısınma sorunu oluyor mu?
    2- Ekran kartı nasıl? HD değil sanırım. Bu bir problem mi? (Çünkü bilgisayarı HDMI kablo ile Full HD tv ye bağlayıp öyle kullanacağım.)
    3- Genellikle oyun oynayacağım. Oyun için ideal bir laptop mudur size?

Şimdiden teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar ben 1 hafta kadar önce Asus N53SN-SZ013V modelini aldım (n53sn-sz002v olan modelde 4 gb ram var benim aldığımda 6 gb)..vatan computerden aldım internetten gözükmüyor ama satılıyor bende gidince gördüm en iyisi gidip bakmanız..genel olarak şimdilik herşey güzel.saatlerce açık kaldı yükleme yaptım nete girdim hiç ısınma falan olmadı hatta pc buz gibi :) birkaç oyun yükledim gayet sorunsuz çalıştırdı. ekran çözünürlüğü hd 1920x1080 dir..satan elemanlar bile bilmiyor ısrarla olmadığını iddia ettiler bende ısrarla hayır böyle dedim sonunda inatlaştık eleman açtı kurulum yaptı pc'yi ve benim dediğim gibi 1920x1080 olduğu anlaşıldı :) diğer bütün modellerle karşılaştırınce en mantıklısı bu gerçekten bir ara sony vaio mu alsam dedim ama onda bile 2 gb paylaşımsız gt550m ekran kartı, 2630qm, 2 ghz işlemci hızı yok ( varsa bile 4-5 bin tl dir)..arkadaşlar alacağınız pc de sabit diske çok takılmayın sonuçta yetmezse alırsınız 500 gb lık bir harici/taşınabilir disk takar kullanırsınız önemli olan diğer özelliklerini yüksek tutmanız..bu laptop bence alan kişiyi uzun süre götürür ben memnunum çok araştırdım ama değdi yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: fukul

500gb 640 lıktan daha iyidir. Çünkü 7200rpm oluyor 500 lükler. 640 lık ise 5400 rpm

Nerden çıkardınız bunu? Şu anda N53SN'nin Türkiye'de satılmakta olan bütün versiyonlarının hard diski 5400rpm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: fukul

500gb 640 lıktan daha iyidir. Çünkü 7200rpm oluyor 500 lükler. 640 lık ise 5400 rpm

Nerden çıkardınız bunu? Şu anda N53SN'nin Türkiye'de satılmakta olan bütün versiyonlarının hard diski 5400rpm

+1
    Teknoloji genellemesini de ilk kez görüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SoyuT -- 29 Mart 2011; 4:24:25 >
  • evet arkdaşlar bende bimeksten aldım bu modeli full hd oyun da oynadım ısınma gibi bir sorunu yok yani beni 4-5 sene götürür 2gb ekran kartı ne demek bide gt550 hd 5650 felan da değil baya idare eder kaçırma diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: CERKEZ4

arkadaşlar ben 1 hafta kadar önce Asus N53SN-SZ013V modelini aldım (n53sn-sz002v olan modelde 4 gb ram var benim aldığımda 6 gb)..vatan computerden aldım internetten gözükmüyor ama satılıyor bende gidince gördüm en iyisi gidip bakmanız..genel olarak şimdilik herşey güzel.saatlerce açık kaldı yükleme yaptım nete girdim hiç ısınma falan olmadı hatta pc buz gibi :) birkaç oyun yükledim gayet sorunsuz çalıştırdı. ekran çözünürlüğü hd 1920x1080 dir..satan elemanlar bile bilmiyor ısrarla olmadığını iddia ettiler bende ısrarla hayır böyle dedim sonunda inatlaştık eleman açtı kurulum yaptı pc'yi ve benim dediğim gibi 1920x1080 olduğu anlaşıldı :) diğer bütün modellerle karşılaştırınce en mantıklısı bu gerçekten bir ara sony vaio mu alsam dedim ama onda bile 2 gb paylaşımsız gt550m ekran kartı, 2630qm, 2 ghz işlemci hızı yok ( varsa bile 4-5 bin tl dir)..arkadaşlar alacağınız pc de sabit diske çok takılmayın sonuçta yetmezse alırsınız 500 gb lık bir harici/taşınabilir disk takar kullanırsınız önemli olan diğer özelliklerini yüksek tutmanız..bu laptop bence alan kişiyi uzun süre götürür ben memnunum çok araştırdım ama değdi yani.

Hayırlı uğurlu olsun :) Vatan bilgisayardan ne kadara aldınız bilgisayarı?? Bu arada Crysis 2 oynayan oldumu bu bilgisayarla? Tüm modlar açık bir kasma felan yaşadınız mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazzzem -- 29 Mart 2011; 14:49:31 >

• teşekkürler :) 2.200 tl ye aldım indirimli satılıyor bütün ürünler genellikle bu ara vatanda..normalde web sitelerinde bu ürün gözükmüyor gidince satıldığını gördüm..Crysis hakkında yorum yapamayacağım oynadığım bir oyun değil ama kasacağını sanmam bu pc çalıştırır her oyunu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CERKEZ4

teşekkürler :) 2.200 tl ye aldım indirimli satılıyor bütün ürünler genellikle bu ara vatanda..normalde web sitelerinde bu ürün gözükmüyor gidince satıldığını gördüm..Crysis hakkında yorum yapamayacağım oynadığım bir oyun değil ama kasacağını sanmam bu pc çalıştırır her oyunu bence.

Sizin aldığınız ürün bumu? http://www.vatanbilgisayar.com/asus-n53sn-sz013v-n53sn-core-i7-2630qm--2.0ghz-6gb-ddr3-640gb-15.6-dvdrw-2gb-gt550m-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=53188

• Başka bir forumda bir arkadaş bu laptop için wireless tarayıcısı çok kötü falan demiş.
    Kullanan arkadaşlar da böyle mi düşünüyor acaba?
  • bende bu notebook'u inceliyorum 2 haftadır. bir türlü karar veremiyorum. bana uzun süre idare edebilmesi gerekiyor. 3-4 sene. şimdiye kadar pek negatif birşey duymadım. ama nedense vatandan başka bir yerde de bulmadım bu modeli. ASUS N53SV'lerle karşılaşıyorum sürekli. bu da açıkçası içime bir şüpe sokuyor. bu konuda bir bilgisi olan var mı? sizce bunu almalı mıyım?
  • her yer sv model ile dolu da o yüzden çok karşılaşıyorsunuz. sn daha yeni seri ekran kartı 2 gb fakat e-sata yok sizin için önemliyse + sanırım sv full hd değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ECC7A2A07 -- 31 Mart 2011; 11:27:04 >
  • ben Asus N53SN-SZ024V aldım 2 haftadır kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim herhangi bi sorunum yok
  • arkadaşlar laptop'ı aldıkta çanta vermediler.Bir de çanta bakıyorum fakat 15.6 ekran bu bilgisayar, 15.6 lık notebook çantasına kasa büyük geliyor sığmıyor.16 inç bakacağım çanta önerisi olan var mı acaba?
  • arkadaslar acer i islemci ailesi 2. cikan sandy bridge intel kodlu islemcili makineleri geri cagirdi. benim acer i7-2630qm etkilendi.asus sitesine bakiniz

http://www.asus.com.tr/news.aspx?N_ID=PsyM6Z2Z1Vl2tTsm
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.