arkadaşlar meraba. bende n53sn-sz174v modelini almayı düşünüyorum ne dersiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: tayyarex
quote:
Orijinalden alıntı: dogukan111
evet arkadaşlar ay sonu yaklaşıyor indirime girerse bende alacam kısmet olursa bu bilgisayar.asus n53sn-sz013v bu modeli kullanan arkadaşlar.şikayetleriniz var mı?teşekkürler...
hocam ben alalı 1 ay oldu vatandan aldıydım.
şuana kadar son derece memnunum.
kronik sorunlar
hoporlör tizlerde çızrdama yapıyor ( ses kalitesi çom iyi olmasına rağmen yüksek sesli tizlerde hafif bir cızırdama oluyor, herkesin kulağına göre değişebilir)
ekranı biraz fazla parlıyor
bunun dışında performansı muhteşem TDU2 ve CIV 5 oynuyorum 6gb RAM ve 550m ekran kartı gerçekten iyi iş görüyor. HDMI bağlantısı vs iyi. wireless çekim gücü iyi ama alırsan mutlaka formatla ben bu kadar
tesekkurler.hoparlorun cızıldama sorunundan herkes sikayetçi neden boyle yapmıslar ki :(
"Teknosa Kart'a özel tek ödeme ile 2.101,20 TL (KDV Dahil)" Burada tek ödeme diyor, taksitli nasıl oluyor acaba sitesinde ben herhangi bir bilgi göremedim. Sol tarafta da 200 tl hediye çeki diyor, acaba bu indirimli şekilde mi o 200 tl hediye çekini veriyor yoksa ana fiyat olan 2600 TL bayılınca mı veriyor o çeki Eğer 200 tl hediye çekini indirimli fiyatına veriyorsa 1900 TL'ye geliyor ki çok iyi fiyat.
"Teknosa Kart'a özel tek ödeme ile 2.101,20 TL (KDV Dahil)" Burada tek ödeme diyor, taksitli nasıl oluyor acaba sitesinde ben herhangi bir bilgi göremedim. Sol tarafta da 200 tl hediye çeki diyor, acaba bu indirimli şekilde mi o 200 tl hediye çekini veriyor yoksa ana fiyat olan 2600 TL bayılınca mı veriyor o çeki Eğer 200 tl hediye çekini indirimli fiyatına veriyorsa 1900 TL'ye geliyor ki çok iyi fiyat.
Sitede tek çekim diyor ama mağazada baktım taksit vardı.Orda sordum onlarda taksit olduğunu söyledi.200 lira hediye çeki üstüne olmuyo yalnız tabiki.2101 liraya 12 taksit alınabiliyor.Ne dersiniz alınabilir mi ?
Mağaza'da kasayı ve klavyeyi incelediğimde çok hoşuma gitmişti bu laptop, hiç potluk da görmedim klavyede, inşallah gelen laptop'ta da böyle bir sorun olmaz.
Teknosada indirim bitmiş, 2100 tl'ye alınırlığı olan bir üründü. Vatandaki ise teknosadakinden farkı bluray yok birde ram'i 2 gb daha düşük.
bende sz013v almayı düşünüyorum fiyatların düşmesini bekliyorum. temmuzda alabilirim. klavye esnekliği konusunda mühendis bir abinin dediği kadarı ile dayanıklı olması açısından yapmışlar. uçağa binen arkadaşlar bilir kanatlar sürekli sallanır. gören kopacak sanır ama esneklik payı vererek kırılmasını önlüyorlar. bu konuda rahat olun. asusun dayanıklı makina olduğunu bilenler bilir. hoparlörün yüksek seste tiz vermesi konusuna gelince: her laptopta bu illaki olabilir sonuçta ne kadar sonicmaster adlı iyi bir hoparlör barındırsa da yüksek seslerde 2+1 ses kalitesi bekleyemezsiniz.
Arkadaslar merhaba, bende 1 aydır asusu kullanıyorum. Ama okuduğum kadarıyla benim cihazımda sizin karşılaştığınız hiçbir durum yok. Klavye esnekliği çok az, ses mükemmel cızırtı yok(umarım olmaz). Cihaz gerçketen performans anlamında cok iyi almayı düşünenlere tavsiye ederim. Normal kullanımda 6 saate kadar batarya ömrü var. Tek sıkıntı bence Windows 7'nin sıkıntıları.
ben bu pc 1 hafta vatandan aldım 2281 hardısk sorunlu cıktı ses gelıyordu dun verdım bıl cojt guzel ekran kartı ses sısmemı guzel ben leptopu aldıktantan 2 gun sonra teknosa bır ust modelını yanı 8gb ramlısını 2600 den 2 100 dusurdu ayrıca 2.leptopta yuzde 50 ındırım kampanyası yaptı teknosadan alacaksanız 1 kısı daha bulursanız kacırılmıyacak bır fırsat olur cunku 1550 cıvarına gelır makıne bıraz ısınma sorunu var onuda sogutu alıp gıderılır
ayrıca sunuda eklıyeyım vatandan alırsanız 2 gb daha rem alıp 8 gb yapabılırsınız dun fıyatın sordum 2gb remın pesın fıyatı 40 tl taksıtlı 48 dı
simdi sorum su acaba bu iki model arasinda kasa kalitesi ile ilgili bi fark olabilir mi veya isinma tarzi gibi bisey?bir turlu karar veremedim. yardimlarinizi bekliyorum...tesekkurler
simdi sorum su acaba bu iki model arasinda kasa kalitesi ile ilgili bi fark olabilir mi veya isinma tarzi gibi bisey?bir turlu karar veremedim. yardimlarinizi bekliyorum...tesekkurler
bence kasa konusunda mutlaka fark olacaktır biri 17.3" diğeri 15.6" ekrana sahip. ayrıca usb yerleşiminden ethernet girişine kadar bütün yerleşim birbiriyle farklı ama dokunup ellemeden kesin birşey diyemem.
ben olsam sadece oyun vs için evde kullanmayı planlasam mediamark takini yok laptopu ordan oraya taşıyıp arada oyu vs. kasacaksan diğerini alırdım.
MM'dekin de 12 GB ram, ve 2*640GB hardisk var aman aman :) ama ekranını gçrmek lazım 1600*900 ler çok değşik kalitelerde olabiliyor.
hangisini alırsan al hayırlı olsun
arkadaşlar bende de n53sn-sz013v var bu klavye videosunu izlerken birşey dikkatimi çekti nvidia optimus yapıştırması var orada benim bilgisayarın üzerinde o yok vatan bilgisayardan aldım bizim modelde de nvidia optimus var di mi?
Arkadaşlar bende bu aleti 2 hafta önce aldım.Bence alet ayet iyi ancak ilk aldığımda Windows 7 Home Premium her gün update yapiyordu.En sonunda alet manyadı.Kapat dediğimde ilk başta güncelleştirmeleri yükledi ardından kapatamadı ve mavi ekran çıktı bizde reset lemek zorunda kaldık.Ama onun dışında alet bayağı iyi.Ancak alet azıcık yavaş gibi geliyor bana bu kadar özelliğe.Bizim 2004 model desktop bile daha hızlı.
Trend Micro Security bende de çıktı.İlk başlarda iyiydi ancak sonra habire update istemeye başladı.Update etmeyince de korumayı kapattı bnde yeni virüs programı yükledim sorun çözüldü.Ancak bir de Microsoft Defender var o da senin pc ni korur ama yeterli olmayabilir.
Arkadaşlar bu sırada klavye sorununu abartıyorlar.Ben aldım üstünden 23 hafta geçti özellikle klavyeye bastırarak deniyorum hiç bişi olmuyo.Benim babamın Asus EEE pc si var o bile daha çok esniyor. Ayrıca hoparlörden de öle aşırı cızrtı gelmiyor hatta hiç cızırtı gelmiyor.Ayrıca siz laptop u ses için almıyosunuz ki eğer bu kadar sese düşkünseniz artı olarak hoparlör alabilirsiniz ama bence bu size yeter hatta artar.
arkadaslar niye bu ucuz diyorsunuz da ramin hizlarina bakmıyorsunuz galiba 1.330 değil o ucu dedikleriniz ucuz olanlara aldanmayın