arkadaşlar cihazı 1 hafta önce aldım özellikler iyi fakat bilgisayarda o arzuladığınız hız yok malesef mesela craysis2 de mümkün değil üst düzeyde oynayamazsınız donuyolar alet çözünürlük düşük olacakki akıcı oynasın, homefront oyunu var ondada kasma yapıyor anlamıyorum windows 7 ultimate mi kurmak gerek neden böyle yapıyor
N53SN- SZ013V 6gb ram SZ002V 4gb ram + blu-rey
BENDE BU İKİ MODEL ARASINDA KALDIM.
arkadaşlar genelde aralarındak ifark ya RAM dir ya blu-rey birinde diğerinde yoktur. yada ekran kartı biri 540 m , 550m asus lar arasında o kadar araştırma yaptım fiyat farkları bunlardan kaynaklanıyor.
arkadaşın dediği gibi korkmaya başladığım nokta bu özelliklere karşın, ki özellikler şuanki enyüksek özellikler valla daha ne kadar yukselebilirki. en yüksek hali. ama halaaa pc yavaş yeterinde hızlı değil gibi yorumlar okuyunca hakkaten korkuyorum. o akdar para verip alcaz. bi de ASUS kalitelsi diyoruz ama hız yavaş olursa, diğerleri nasıldır kim bilir.
fikri olan varsa yazsın lütfen 2 aydır asus inceliyorum.
arkadaş bende crysis 2 yi tüm modlar açık oynadım hiç kasmıyo.Ama şöyle bir sorunu var çok fazla ısınıyo ve çok fazla pil harcıyor.Sen pc nin high performance modunda olduundan emin ol eğer gen diğer güç seçeneklerine tıe olmuyosa pil işaretinin üstüne tıkla orda diğer güç seçeneklerine tıkla en altta Power 4 Gear diyor ordan onu yükle.Ben yaptım hiç kasmıyor yağ gibi oynuyor.
Bende bu iki model arasında kalmıştım.Ama bence bluray reader vesayre ye gerek yok.Kullanıcaksan al 6 gb ram i daha çok kullanırsın.Oyun ve benzeri şeyler oynayacaksan kesinlikle sz013v yial .Ben onu aldım çok menmunum.Bu sırada arkadaşlar ilk aldıımda pc yavaştı heralde zamanla açılıyor (performnsını kazanıyor) bende ilk aldığımda ne kadar yavaş ay bu demiştim ancak şimdi çok menmunum.Açıkçası kullanıcağın özellikleri al
Arkadaslar bende bu laptop tan var. Uygun kaliteli güzel bir çanta bakıyorum tavsiyeniz varsa alabilir miyim?
Bende Case Logic aldım 80 tl ye D&R dan çok menmunum
Arkadaşlar benim pc nin açılışı tam 150 saniye civarı sürüyor bu özelliklere göre bu nasıl olur. Program ekle kaldırdan gereksiz programları kaldırdım ama açılması hala çok yavaş.
Birde usb portlarından sadece bir tanesinin içi mavi renk sadece o port 3.0 mı ??
hocam direk format at normalde 30sn bilemedin 40 sn de açılıyor forumda ilgili konu var
Arkadaşlar N53SN-SZ129V ile arasındaki farkı tam olarak çözebilen var mı? Anladığım kadarıyla SZ129V blu Ray+DVD Bahsettiğiniz sadece DVD optik sürücülü
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme