Şimdi Ara

ASUS HD7970 DirectCU II TOP MU? ASUS GTX670 DirectCU II TOP MI? HANGİSİ ALINMAYA DEĞER F/P (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
125
Cevap
0
Favori
2.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BoRaXiN

birinde i7 2600k
    diğerinde i7 3930k

çok şahane bir karşılaştırma olmuş :D:D:D

Bende 3770k & GTX670
    Sende 3930k & HD7970

gel kıyaslayalım.
  • Gerek yok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoRaXiN

birinde i7 2600k
    diğerinde i7 3930k

çok şahane bir karşılaştırma olmuş :D:D:D

orda kos koca graifk puanı diye birşey yazıyor onları da görmüyorsan maalesef tanıdığım göz doktoru yok

3d mark 11 testlerinde işlemcinin skorlara etkisi çok azdır 10 bilemedin 20 puan bunuda bilmiyorsan bundada benim bir suçum yok araştırmanı tavsiye ederim mail den insanlara hakaret etmek yerine
  • http://www.youtube.com/watch?v=N5fi3ARXWKc

anlayan buna baksın, boşa tartışıyorsunuz, çünkü bu sorunun kesin cevabı yok, kimse kalkıp da bu yüzde yüz ondan daha iyidir diyemez...
  • Gtx 670 fazla soze gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HD7970 kullanıyorum bugün ki aklım olsa Gtx 680 ya da Gtx 670 alırdım. Seçimin Gtx 670 Directcuii ya da Msi power edition olsun arkadaşım. Hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tobias

HD7970 kullanıyorum bugün ki aklım olsa Gtx 680 ya da Gtx 670 alırdım. Seçimin Gtx 670 Directcuii ya da Msi power edition olsun arkadaşım. Hayırlı olsun şimdiden.

Teşekkür ederim. gtx 670 alıcam allahın izniyle allah isteyen herkese versin.
  • Kesinlikle gtx670 ama asus yerine msi veya gigabyte almanızı öneririm. msi'nin power edition'ı ve gigabyte'ın windforce x3 soğutucuları daha iyi bence
  • En iyi seçim 670 OC. Nvidia
    AMD'lerde Physx işlemlerindeki parça sayılarını azaltarak FPS'yi artırıyor. Test programlarına kanmayın. Nvidia'dan şaşılmaz. Daha önceleri ATI CrossF. çok yaptım hep sorun. Nvidia'da sorun olmaz ve görüntü kalitesi, keskinlik ve renkler süper. Bu özellikler için de FULL HD LCD olması gerekiyor. Normal ekranlarda bunu göremezsin. Arkadaşın birine FullHD 24" Led Monitör aldırdım ve 670 OC'yi önerdim aldı ve ATI'yi aynı ekranda denedi, renk ve grafikten anlamayan biri olarak 670 takınca renklerin süper değiştiğini her fırsatta söylüyor.(Ati 6850 SLI vardı).
    Bedava da olsa Ati asla almam. Ama bu alıcının tercihi. Bunlar benim fikirlerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhuncoskun

En iyi seçim 670 OC. Nvidia
    AMD'lerde Physx işlemlerindeki parça sayılarını azaltarak FPS'yi artırıyor. Test programlarına kanmayın. Nvidia'dan şaşılmaz. Daha önceleri ATI CrossF. çok yaptım hep sorun. Nvidia'da sorun olmaz ve görüntü kalitesi, keskinlik ve renkler süper. Bu özellikler için de FULL HD LCD olması gerekiyor. Normal ekranlarda bunu göremezsin. Arkadaşın birine FullHD 24" Led Monitör aldırdım ve 670 OC'yi önerdim aldı ve ATI'yi aynı ekranda denedi, renk ve grafikten anlamayan biri olarak 670 takınca renklerin süper değiştiğini her fırsatta söylüyor.(Ati 6850 SLI vardı).
    Bedava da olsa Ati asla almam. Ama bu alıcının tercihi. Bunlar benim fikirlerim.

670 oc 7970den daha iyi, ama bu kisinin yazdigi tum bilgiler yanlistir ve asilsizdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

quote:

670 oc 7970den daha iyi, ama bu kisinin yazdigi tum bilgiler yanlistir ve asilsizdir

neden dostum orhun abinin yalan söyliyeceğni sanmıyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: cenkyyy

quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

quote:

neden dostum orhun abinin yalan söyliyeceğni sanmıyorum ben

"Ati 6850 SLI"

• Ben hala 5870 kullanıyorum değiştirme ihtiyacıda duymuyorum. Sizde paranız neye müsaitse onu alın hiç fark etmez nvidia yada amd hepsi oyunu oynatıyo 3-5 fps farkı insanların gözleri nasıl algılıyo bende onu anlayamıyorum insanlar ancak kendilerini tatmin ediyor.
  • Birde bedava verseler almam sözüne hastayım ya beleş mezar bulsa içine girecek insanların. Dağılın artık adam 670 almaya karar vermiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unstained -- 21 Eylül 2012; 14:38:01 >
  • Tabiki ASUS GTX 680 Direct Cpu II bence DC2T-2GD5 10 aydır benimde almak istediğim kart ben bunu tavsiye ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bırgungeridonecegim

quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Kullanıcı incelemelerinde 7970'lerin referans tasarımlarının 1.4ghz'e kadar çalışanları vardı ama objektif olmak, bazı arkadaşlar gibi yorumlarda taraf olmamak için şu örneği vereyim: lab501.ro incelemesinden msi lightning modeller kıyaslanmış 7970 1250/1950mhz@1.3v'de, 680 1300/1750@1.175v'de,

.
    Tercihinizi 680'e kıyaslayarak söyledim, sonuç olarak 670'in hiç şansı olmadığını iddia ediyorum hız aşırtma söz konusuyken.

canım kardeşim idda etmekle olmaz bu işler alıcaksın 2 karttan inceliyeceksin foruma koyucaksın aradaki farkı görüceksin bana hangi 7970 i getirirsen getir msi gtx 670 power edition ile tokat manyağı yaparım o kartı

bf3 oynanışdan bashetmişin ben 7970 1200mhz de çalışırken min 40 fps görürüyordum gtx 670 1200 mhz de minumum 55 fps görüyor buna ne diyecez buyur buda kanıtı kendi hazırladığım video

video izledikten sonra nedemek istediğmi anlamışındır 7970 kullanmış biri olarak konuşuyorum bu kartın hala tutulcak bir yerini arıyorsunuz anlamıyorum yok bit yok vram fazla olması bunlar şehir efsaneleri dostum yukarıdaki video da artık fikirlerini değiştirmiyorsa ya gerçekten sabit fikirlisin yada bu işten hiçbirşey anlamıyorusn

Alıntıları Göster
    quote:

canım kardeşim idda etmekle olmaz bu işler alıcaksın 2 karttan inceliyeceksin foruma koyucaksın aradaki farkı görüceksin bana hangi 7970 i getirirsen getir msi gtx 670 power edition ile tokat manyağı yaparım o kartı

bf3 oynanışdan bashetmişin ben 7970 1200mhz de çalışırken min 40 fps görürüyordum gtx 670 1200 mhz de minumum 55 fps görüyor buna ne diyecez buyur buda kanıtı kendi hazırladığım video

video izledikten sonra nedemek istediğmi anlamışındır 7970 kullanmış biri olarak konuşuyorum bu kartın hala tutulcak bir yerini arıyorsunuz anlamıyorum yok bit yok vram fazla olması bunlar şehir efsaneleri dostum yukarıdaki video da artık fikirlerini değiştirmiyorsa ya gerçekten sabit fikirlisin yada bu işten hiçbirşey anlamıyorusn

üstat sen 7970 ile bf3 de en az 40 alıyorsan ya eski kart ilk çıktıgı sürücülerle denemişindir yada sisteminde sorun vardır bende 7950 var ve en az 45 fps alıyor bf 3 de multi 64 kişilik haritalarda at gözlügünü çıkarın amd son sürücülerle durumu kurtardı birde video ne alaka 7970 ve gtx 670 arasındaki rekabetle ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rainbow_Six -- 23 Eylül 2012; 1:53:28 >

• nvidia hertürlü aga
  • Nasıl Bir amd radeon düsmanlıgı vardır burda yaw :))) Tabı kı kardesım oncelıkle keseni bıleceksın sen. Ama Cogu kısının dedıgı gıbı msi gtx 670 pe al keyfıne bak. Military class 3 malzeme,tf sogutma,oc kapasıtesı vs.vs MSI işte. Ama ben 32 yasındayım ve yıllardır pc sektorunun ıcındeyım, ne yaparsam yapayım nvidia'nın ne kadar ıyı oldugunu bana gosterselerde kanıtlasalarda ben AMD'den vazgecemıyorum işte :))) bu da bir nevi hastalıktır.
  • Arkadaşlar neredeyse sayfayı baştan sonuna kadar okudum.Arkadaşı fena tokatladınız.Eee tabi biraz da hak ediyordu yada forum yazı uslupları v.s. diyelim.
    Bende Asus Hd 7970 CU II TOP Kullanıyorum ve Battlefield 3 oynuyorum.Şu aralar pek ihtiyacım olmadığı için standart ayarlarda kartı kullanıyorum.670 in performansını bilmediğim için memnunum.Eğer bu oyun oynarken videoyu nasıl çekebileceğimi izah ederseniz bende oyun esnasında çekip sizlerle paylaşmak isterim.En azından kart almak ve kıyaslama yapmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmuş oluruz.İşlemcimde 3930k.

Tek gerçek doğru olandır...Belki ilerde tercihim nvidia olur bilmek kıyaslamak isterim...
    Hepinize iyi forumlar...
  • çok değil 3 ay önceki yorumlara bakıp gülüyorum bir zamanlar 670-680 kraldı 670 ile 7970 tokatlamak isteyen vardı şimdi nerdeler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.