Şimdi Ara

ASUS hd5450 GDDR3 1GB 64BIT ATI RADEON DX11 EKRAN KARTI iyi midir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.794
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ASUS hd5450 GDDR3 1GB 64BIT ATI RADEON DX11 EKRAN KARTI almayı düşünüyorum. 256 MB ekran kartım oldugundan bu benim icin yeni bir geçiş, ala ala bunu mu alıyorsun demeyin bütçe kısıtlı. Önerir misiniz? Öyle yüksek performanslı ekran kartı isteyen oyunları da oynamıyorum zaten.

• NE seviye performans bekliyorsunuz oyunlardan ve hangi oyundan ?
  • Sadece ekrana görüntü vermek ise amacın düşünebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bütçeyi yükseltip diğer parçalarda uyumluysa en azından hd 5650 veya hd 5670 bakın derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş an itibari ile bir internet sitesinde gördüm ve almayı bende düşündüm hem fiyatı cazip geldi benimki nvidia g105m cuda 512mb düşün halimi ve lapop acer aspire 5738g olunca ısınma sorunu ile assassin's creed 3 çekilmez bir hal alıyor.hiç yoktan iyidir.
  • Berbat bir kart.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dostum yıl olmuş 2013 artık 64 bit'li kartlar malesef iş yapmıyor sadece internet,film vb amaçlı kullanacaksan olur ama oyun amaçlı düşünüyorsan en az 128 bit olmalı 5670-6670 arası kartlardan birini seçmeni öneririm oyun oynamak istiyorsan. tabiki bu senin bütçene bağlı bütçeni 300 lira gibi bi rakama cıkartırsan hd 7850 öneririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zoey26 -- 31 Mart 2013; 1:43:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.