Şimdi Ara

ASUS GTX750 Ti Dual Fan - 399 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
1.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kura göre fiyat oldukça iyi, 13 tane kaldı. Piyasada en ucuz 470-480 lira.
    500 e tamamlayıp 50 tl lik çek alıp kullanınca çok daha sıcak oluyor.
    Kargo da ücretsiz.

http://www.hizlial.com/asus-gtx750-ti-dual-fan-cooling-2gb-gddr5-128bit-dx11-nvidia-geforce-ekran-karti-gtx750ti-2gd5/10398403

• Fiyat süper.Örnek:

http://www.computeruniverse.net/en/products/90551092/asus-geforce-gtx-750-ti.asp

Kargo hariç 420 TL civarına geliyor Türkiye'ye.Az güç tüketip, az ısındığı için bu karta değer verenler, almak isteyenler kaçırmasın.Darboğaz yapmayan bir işlemci ile, örneğin g3258, pek çok oyunu full HD medium ayarlarda oynatır.

Ekran kartının performansında pek çok şey önemlidir, ama illa tek bir şeye bakmak istiyorsanız gddr5 olmasına bakın şu an, kaç bit olduğundan çok daha önemli.

• Beyler arkadaşın dediği gibi 500 e tamamlayabilecekseniz siparişi, aynı sitede 500 liraya r9 270 var, yine çift fanlı. Çok daha sağlam bir kart ve 450 liraya gelmiş olacak, tek eksisi aralarında iki kata yakın güç tüketimi farkı var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • kart idare eder de 4000 lira bu kart için çok zira r7 265 almıştım asus yine 350 liraya
  • Gayet f/p bir kart. Rakiplerinin benchmark skorlarına takılmayın,

youtube vb. yerlerden oynadığınız oyunların fps skorlarına bakın. laptop versiyonunu y510 'da (tek veya sli olarak) kullanıyorum, gayet yeterli oyun performansı var ki
    gtx750 laptop versiyonundan daha güçlü bir kart.
  • Bu ekran kartı özellikle düşük güç tüketimi ile düşük psu lu kasalarda başka masraf yapmadan upgrade şansı tanır , performans olarak fiyatına göre gayet iyi yani yok şunu alın yok bunu alın diye yanlış yönlendirme yapmayın 250-300w lik psu ya sahip kullanıcı önerdiğiniz kartlar için bi 100-150 lira daha ekstra masraf yapması gerekir. Belki %20 performans farkı için 200-250 lira fazla vermek ne kadar mantıklı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: krocker09

Bu ekran kartı özellikle düşük güç tüketimi ile düşük psu lu kasalarda başka masraf yapmadan upgrade şansı tanır , performans olarak fiyatına göre gayet iyi yani yok şunu alın yok bunu alın diye yanlış yönlendirme yapmayın 250-300w lik psu ya sahip kullanıcı önerdiğiniz kartlar için bi 100-150 lira daha ekstra masraf yapması gerekir. Belki %20 performans farkı için 200-250 lira fazla vermek ne kadar mantıklı...

Ben önerdiğim kartın iki kat fazla güç tükettiğinden bahsettim zaten. Lakin 350-400 W psu ya sahip birisi bunu alacağına r9 270 alıp daha yüksek F/P elde edebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK GTX 950 DUAL FAN
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hakimichi-kun kullanıcısına yanıt
    O vakit de benim gibi AMD kartlardan yıllarca çekmiş insanlar yine gtx serisini tercih edecektir, amd yazılım işini oldum olası beceremiyor ama bura tavsiye yeri değil zaten bu modeli 1 yıldır takip ediyordum dolar bu kadar değilken bile 400 ü görmemişti şimdi bir de 50 lik çek ve 50 lira puanla birleşince eski kasalarına ekran kartı upgrade yapacaklara gün doğar ve oldukça sıcak fırsattır
  • Güzel fiyat ama önce anakartı değiştirmem gerekiyor sanırım, şimdiki kart 2.0.
  • Psusu yetene r7 260 daha iyi olur.Hatta 265.300w civari psu icin iyidir anca bu kart.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

quote:

Orijinalden alıntı: dOmi

quote:

Orijinalden alıntı: deneme1

128 bit

http://www.videocardbenchmark.net/compare.php?cmp[]=578&cmp[]=2815

al buyur 512 bitlik yarta nedense 10 basmış. bir bitemediniz hıam..

eskiden sadece belleğe bakıp kartı anladığını sanarlardı şimdi bir de bitçiler çıktı.

Ben eski kafalıyım kardeşim akıldan çok reel veriler önemli benim için...
    Evet biz bitmedik ama biz bitmedikçe sizde bitmiyor aksine çoğalıyorsunuz.....
    Bit önemli benim için.... Bu zamanda 128 bit olmaz artık çıkın çıkın az daha en az 386 bit ddr5 olacak... O kadar.

o ekran kartı 128 biti anca dolduruyordur shader sayısı düşük.

• yılbaşından önce hızlıaldan 375 tl ye almışdım fiyat iyi bence
  • 750ti ilk çıktığın da 450 den aşağı değil çok nadir bir ara 260ları gördü kısa sürdü. Arkadaşların dediği gibi psu su zayıf ve işlemcisi eski olanlar tercih edebilir fakat 1080p de 60 fps nin yanına 2xAA da beklememeliler.Özellikle bf4 multi ler de.
    psu su iyi olan en az r9 280,7870 gtx 760 a yönelmeli. 400 lira bu kartın performansına göre fazla tuzlu kalıyor.
  • bilgehankalkan kullanıcısına yanıt
    Değiştirmenize gerek yok.Anakartın PCI Express 2.0 olması performansa hemen hiç etki yapmaz.

http://www.pugetsystems.com/labs/articles/Impact-of-PCI-E-Speed-on-Gaming-Performance-518/#Conclusion
  • düşük fiyatlı ekran kartı arayanlar için iyi fırsat.
    üstelik az enerji tüketir.
  • Benim psu asus r9 270 için yeterlimi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: fatihmehmetöz

Benim psu asus r9 270 için yeterlimi ?

Sen psu'ya fazla guvenme bence,valx nedir diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

Psum bozulmuştu tamire gitti bunu taktilar. Yani gtx750 veya r9 alsam sıkıntı çıkarır mı ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sendomi

quote:

Psum bozulmuştu tamire gitti bunu taktilar. Yani gtx750 veya r9 alsam sıkıntı çıkarır mı ?

O psuyu hiç düşünmeden çöpe atın. Sadece CE yazısı bile sahteyim diye bağırıyor.

128 bit diye burun kıvıran arkadaşlar; bellek bant genişliği hesabı bit*hz*kanal formülüyle bulunur. GDDR5 kartlarda kanal 2 değil, 4tür. Denk frekansta 128 bit GDDR5 ile 256 bit GDDR3 aynı performansı verir.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1080p

750ti ilk çıktığın da 450 den aşağı değil çok nadir bir ara 260ları gördü kısa sürdü. Arkadaşların dediği gibi psu su zayıf ve işlemcisi eski olanlar tercih edebilir fakat 1080p de 60 fps nin yanına 2xAA da beklememeliler.Özellikle bf4 multi ler de.
    psu su iyi olan en az r9 280,7870 gtx 760 a yönelmeli. 400 lira bu kartın performansına göre fazla tuzlu kalıyor.

Alt seviye bir kart için bence bu fiyatlar uçuk, iyiki amd var yoksa nvdia nasıl bir fiyat politikası izlerdi kim bilir.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.