Şimdi Ara

ASUS GTX660 O.C. GDDR5 2GB 192BIT Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SLI yapmamak için kendimi zor tutuyorum Zotac ın 660 ını kulanıyorum ve herhangi bir oyunda sıkıntı yaşadığım olmadı. Tabii AA takıntın vs yoksa sıkıntı yaşamazsın. 439 liraya mis gibi akrt
    DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arthur Eld

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx660-dc2o-2gd5-gtx660-directcu-ii-oc-gddr5-2gb-192bit-nvidia-geforce-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62724

vatanda günün indirimine girmiş sizce alınır mı ?

Alınır sli bile yapılır

• 2.elde çok adama isyan ettirecek bu fiyat

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

SLI yapmamak için kendimi zor tutuyorum Zotac ın 660 ını kulanıyorum ve herhangi bir oyunda sıkıntı yaşadığım olmadı. Tabii AA takıntın vs yoksa sıkıntı yaşamazsın. 439 liraya mis gibi akrt

bendede zotac gtx 660 var . bi arkadaştada da asus gtx 660 vardı . ikisinle sli denemesi yaptık bf4 denedık 70 in altına indiğini görmedim dolu haritalarda (64 kişi değil) . fakat oyunda anlık takılmalar cok oldu. zotac 75 78 derece görürken asus 65 68 derece oluyordu. asuslar ile sli olabilir ama zotac ile yapmayın bence . ısı oluşması oyunda takılmalara sebep veriyor sanırım.

ayrıca kart alıncak bir kart bence bunuda söyleyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hknups -- 25 Kasım 2013; 21:11:04 >
    İslemci: Ryzen 5 2600x - Ekran Kartı: Asus Strix Geforce GTX 1070 - Anakart: X470 AORUS GAMING 7 WIFI - Ram:GSKILL F4-3200C15D 16GB (2x8GB) - Kasa: CORSAIR 760T - Güç kaynağı: CORSAIR RM 1000 - İşlemci sogutucu: NZXT Kraken x62 - SSD: Samsung 250GB 850 EVO- HDD: WD 3.5" 1TB HDD + segate 1tb + 2tb Barracuda 7200rpm -Klavye : Logitech g710+ - Mause : Logitech g502 rgb -Kulaklık: Logitech g35 - Monitör: Benq xl2411

• Alınır. Bende var çok memnunum. Battlefield 4 Multiplayer Ultra 65 dereceyi geçmiyor o.c olmasına rağmen. Tavsiye ederim.

PCI Express 2.0 girişe sahip bu ekran kartını almak istiyorum sizce uyar mı? Düşük performansta çalışma olur mu?
  • Çok güzel fiyat, bence bu fırsat kaçmaz

Orijinalden alıntı: dozer112

Asus M4A785TD-V Evo Anakartım var

PCI Express 2.0 girişe sahip bu ekran kartını almak istiyorum sizce uyar mı? Düşük performansta çalışma olur mu?

Ben tam bilmiyorum. Bilen biri cevap verir şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: themahzen

quote:

Asus M4A785TD-V Evo Anakartım var

Ben tam bilmiyorum. Bilen biri cevap verir şimdi.

hiçbir fark olmaz ama gider 780sli yaparsan olur
  • Fiyat gayet iyi performans olarkta 7870 le birbirine çok yakın Asus soğutması bu kartta çok iyi ve çok sesszi çalışıyor Bence kaçırılmayacak bir fırsat düz olan modeldende
    daha ucuz fiyata inmiş.192 bit olmasına takılmayın performansı çok iyi

Orijinalden alıntı: hknups

quote:

Orijinalden alıntı: sadtneverdie

SLI yapmamak için kendimi zor tutuyorum Zotac ın 660 ını kulanıyorum ve herhangi bir oyunda sıkıntı yaşadığım olmadı. Tabii AA takıntın vs yoksa sıkıntı yaşamazsın. 439 liraya mis gibi akrt

bendede zotac gtx 660 var . bi arkadaştada da asus gtx 660 vardı . ikisinle sli denemesi yaptık bf4 denedık 70 in altına indiğini görmedim dolu haritalarda (64 kişi değil) . fakat oyunda anlık takılmalar cok oldu. zotac 75 78 derece görürken asus 65 68 derece oluyordu. asuslar ile sli olabilir ama zotac ile yapmayın bence . ısı oluşması oyunda takılmalara sebep veriyor sanırım.

ayrıca kart alıncak bir kart bence bunuda söyleyim.

O anlık takılmalar son sürücülerden kaynaklı gibi geliyor. çünkü en son sürücüyle youtube videolarında bile takılma yaşıyorum.
    DONANIM HABER SİYASİ BİR MECRAYA DÖNÜŞMÜŞTÜR. ÜLKEYE SALDIRANA ASLA CEZA VERMEYEN YÖNETİM UYARI YAPANA CEZA VERİR HALE GELMİŞTİR. DÜŞÜNCE ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KENDİ DÜŞÜNCELERİNE GÖRE UYGULAYANLAR ACABA NEYE HİZMET EDİYOR?

• Alacağım dedim fakat arkadaş biraz daha beklememi söyledi. Biraz daha bekleyeceğim.

Orijinalden alıntı: Arthur Eld

Alacağım dedim fakat arkadaş biraz daha beklememi söyledi. Biraz daha bekleyeceğim.

Bende almayı düşünüyorum. Beklemeliyim sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Valla Arkadaş NVDIA Yeni seri tanıtacağından dolayı bu ve bunun gibi ürünleri stok eritmek amaçlı indirime gireceğini söyledi ayrıca yılbaşı da yaklaşıyor. 1 Ay daha bekleyip belki daha iyi modelini iyi bir fiyata alabilirim.

780sli nedir açıklar mısınız? Ben tam olarak bilmiyorum.

2 tane gtx780 demek aynı sisteme takılı olarak yani anakarta
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.