Şimdi Ara

Satılık >> Asus GTX980 Ti DirectCU III 6 Gb 384 Bit NDX12 Ekran Kartı <<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Ekran Kartı #Ekran Kartı
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kullandığım ekran kartımı satıyorum.Fazla kullanılmadı çünkü dizdiğimden beri sistemi pek oyuna vakit bulamadım artık boş duracağına satayım dedim.Tüm sistem satılıktır diğer parçalarında linki verebilirim.

Karta O.C yapılmadı çünkü gerçekten yapmayı bilmiyorum.Sadece kendine ait programı var ve 3 adet seçenek var onları kullandım.O.C modu ,Gaming Mod Ve Slient Mod.Ayrıca kendinizin kurabileceği bir mod var onu alırken arkadaş kurdu ama kullanmaya gerek kalmadı her oyunu akıcı ve yüksek fps oynatıyor zaten kendi modları.

Performansa gelirsek 256 bit gtx1070'ler ile bu 384 bit 980 ti karşılaştırmayın oyunlarda 980 ti daha önde benchmarkdan inceleyebilirsiniz Gtx1080 ile neredeyse aynı , Gtx1080 Ti 'dan sadece %10 performans düşüklüğü var.Gtx 1070 den kesinlikle daha iyi.Ayrıca Gtx1080ti ve 1080 lerden bir farkı ve artısı 3 Adet Fanı bulunuyor.O yüzden ısınma sorunuda , ses sorunuda yok.Garantisi devam etmekte 7-8 ay daha var,vatan faturalı ve garantilidir.
    Almadan önce kendi yerinde test edebilirsiniz.

Ekran kartı Linki ;http://www.vatanbilgisayar.com/asus-gtx980-ti-directcu-iii-gaming-oc-gddr5-6gb-384bit-dx12-ekran-karti.html

Fiyat = 1.799 Tl (Araştırma sonucu fiyat güncellendi ayrıca 1750 teklif var)
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Komple Sistem Linki =https://forum.donanimhaber.com/satilik-gaming-sistem-gtx980-ti-asus-pg249q-165hz-monitor-vs--133479041

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat1242 -- 26 Haziran 2018; 23:21:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 980 Ti 2850 TL? Yazım hatası mı var?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Satılık >> Asus GTX980 Ti DirectCU III 6 Gb 384 Bit NDX12 Ekran Kartı <<

duzeltıyorum bunu "yolunacak kaz bulunca haber ver" olarak

vatan gene cosmus fıyata bakarmısınız

satan arkadasa onerım ıse vatan bılgısayar fıyatlarını dıkkate e almayınız
    artık sıfırı neredeyse satılmayan bır kart ıcın bu fıyatı baz alırsanız urunuzu satmakta zorlanırsınız.

Bana laf söyleyenlere ne oldu acaba? Hesaplar uçmuş. Bu yaşıma geldim doğruyu söyledim doğruyu yaptım. Kendi suçunuzu bana attınız da ne oldu? Kaçıp gittiniz ya da yeni hesap açtınız. Dolandırıcılığı meslek edinmişsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gobl1n

980 Ti 2850 TL? Yazım hatası mı var?
    2x850 mı acaba?

Bana laf söyleyenlere ne oldu acaba? Hesaplar uçmuş. Bu yaşıma geldim doğruyu söyledim doğruyu yaptım. Kendi suçunuzu bana attınız da ne oldu? Kaçıp gittiniz ya da yeni hesap açtınız. Dolandırıcılığı meslek edinmişsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: InsideR

2x850 mı acaba?

Alıntıları Göster
    Sahibinden gibi bir sitede 2500'e satılamayan 1080 ilanları var. Ağustos'ta yeni kartlar çıkıyor. İnsaf. Ben başka bir şey diyemiyorum. İnsaf.

Hayattaki tek adil şey, herkesin ölecek olmasıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ürünü dilediğiniz fiyata satabilirsiniz,lakin belirlediğiniz fiyat oldukça abartılı siz ekran kartı almak isteseniz bu fiyatı vermeyi düşünürmüsünüz,ki forumda 1700-1900 aralığında ilanlar aylardır güncellenip duruyor,dh forumda 1500tl üzerine satılması çok zor keza bir arkadaş1900 tl üzerinden aylarca uğraştı en son 1500 tl'den satabildi,ürün sizin & karar sizin.

leonuğur (sapphire9600xt)-ilker.d (1 GB Veritech DDR400 Ram)-enclave (P4 630 - 3.00 Ghz / 2M / 800 ) cihancndn (Anakart asrock 775V88) godlovesugly (2x1gb 1 512 Kingston ddr ram) Frostylol (Sapphire hd5830 1gb.256bit.ekrankartı),can_akuma MSI 970-A G-46 ANAKART ve G-SKILL 4GB 1600 MHZ DDR3 RIPJAWS RAM) -CANBOZ (intel xeon E5472 cpu)-loknes1 (nvidia zotac gtx 760 2 gb)-ugur.36 Evga GTX970 FTW ACX 2.0- demircibu Asus GTX760 DirectCU II O.C. 2GB 256 Bit -- - deus-ex THERMALTAKE Tt eSPORTS Challenger Oyuncu Klavyesi
  • Geçen yazdan bu yana forumda özellikle ya yeni açılan hesaplar, yada eski olup ikinci ele uğramayan üye hesapları bu tip ilanları açıyor. satılan kart düşük bir model olsa satıcı yeterli bilgi sahibi değil diyebilir, pozitif yaklaşabilirdik. Ama bu düpedüz afedersiniz kazıklanacak adam arama çabası. Birde ''Gtx1080 ile neredeyse aynı , Gtx1080 Ti 'dan sadece %10 performans düşüklüğü var'' ibaresi gerçekten forum üyelerini aşağılamak, aptal yerine koymaktan başka birşey değil. Standart hızlarda çalışan bir gtx 1080, standart hızlardaki gtx 980ti karşısında oyuna göre değişmekle birlikte ortalama %30 daha performanslı olup sizin kartınızın çalışma frekansını da göz önünde bulundursak yine gtx 1080 %20 dolaylarında daha hızlı. Ha %10 daha hızlı dediğiniz gtx 1080 ti ise afedersiniz sizin kartı 10 defa tokatlar. Benchmarklardan söz etmişsiniz ancak izlediğiniz benchmarklarda 980 ti olan sistemde i7 işlemci varken 1080 ti olan sistemde core 2 duo vardı sanırım. Komik olmayın lütfen. Sahibinden üzerinden bile aylar geçse satılmayacak fiyatları buraya koyup birde vatan bilgisayarın bilmem kaç yıl önceki fiyatını referans gösterip forum üyelerini meşgul etmeyin rica ediyorum

• Ohaa sudan ucuzzz 3200 veririm ben

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bakın beyler haklı olabilrsiniz fiyat araştırması yapmadım onu düzelteceğim ama yok öyle 1500-1700 e kart bende.Performans üzerine baskı yapmamın sebebi almadan önce gelsin arkadaş dünyadaki güncel oyunları denesin 1080 den eksik yanı varsa almasın ? Bakın gtx980 ti 'lar 1080 den aldıgım zamanda dediklerinde %10 eksik.Bunu oyunlarda çok hissetmezsin dediler ve hiçbir oyunda zorlanma veya düşük fps sorunu yok ! Pubg ultra ayarlarsa 2560x1440 p çözünürlükte 2K yani 120-140 arası fps alması yeterli değil mi ? Yapmayın arkadaşlar 1080 öyle aman aman kartlar değil fakat 1080 ti gerçekten iyi diyebilirim.

Orijinalden alıntı: EĞİNLİ

Ürünü dilediğiniz fiyata satabilirsiniz,lakin belirlediğiniz fiyat oldukça abartılı siz ekran kartı almak isteseniz bu fiyatı vermeyi düşünürmüsünüz,ki forumda 1700-1900 aralığında ilanlar aylardır güncellenip duruyor,dh forumda 1500tl üzerine satılması çok zor keza bir arkadaş1900 tl üzerinden aylarca uğraştı en son 1500 tl'den satabildi,ürün sizin & karar sizin.
    Hocam mining kartlarla az kullanılmış garantili oyuncu kartı aynımıdır sizce ? Daha O.c bile yapmadım bilmediğimden.Gerçekten o fiyatlara yazık etmişler ama miningciler bir seferde 10-20 kart sattığı için size hak veriyorum fakat onlarda ne kadar saglıklı olur tartısılır.

Orijinalden alıntı: ferhat1242

Bakın beyler haklı olabilrsiniz fiyat araştırması yapmadım onu düzelteceğim ama yok öyle 1500-1700 e kart bende.Performans üzerine baskı yapmamın sebebi almadan önce gelsin arkadaş dünyadaki güncel oyunları denesin 1080 den eksik yanı varsa almasın ? Bakın gtx980 ti 'lar 1080 den aldıgım zamanda dediklerinde %10 eksik.Bunu oyunlarda çok hissetmezsin dediler ve hiçbir oyunda zorlanma veya düşük fps sorunu yok ! Pubg ultra ayarlarsa 2560x1440 p çözünürlükte 2K yani 120-140 arası fps alması yeterli değil mi ? Yapmayın arkadaşlar 1080 öyle aman aman kartlar değil fakat 1080 ti gerçekten iyi diyebilirim.
    performansı aynı bıle olsa kı aynı degıldır 1080 ust modeldır

arabadan ornek vereyım

aynı model aynı marka bır araba dusunun sıfır

bırının tarıfe cıkıs tarıhı 2016,dıgerının cıkıs tarıhı 2017.arabalar bırebır aynı.aynı benzını yakıyor aynı performansı verıyor...

afedersınız ama gıdıp 2016 cıkıs tarıhlı aracı almazsınız
    nedenıne gelınce sıfır alsanız bıle bu aracı satarken deger kaybedecektır

sımdı ekrna kartına gelırsek 1080 alan bırısı 2.elden bu urunun pıyasası oldugu ıcın tekrar satabılır
    fazla deger kaybetmeden

ama sızın kartınızı bu fıyata alırken 6-7 ay kullansa yenı serı kartların geldıgınıde dusununce
    2 serı gerıde kalmıs bır kart olur

yanı degerını cok kaybeder

sonuc olarak sız bu urunu satmak ıstıyorsanız fıyat acısında mantıklı bır fıyat belırlemelısınız
    dıger ılanlarınızda da gecerlı olmaz uzere
    pıyasadan acıkcası bı haber bır durumunuz var
    heaa sahıbınden e koyarsınız bılmeyen bırıne satarmısınız.olabılır olmayabılır

yukarıdada tavsıye bulundum
    bu mesajımda tavsıyedır
    urun sızındır ıstersenız 4000tl dıyın benı pek baglamaz.ılanı gunceller durursunuz.cunku bu kartın degerı sızın bıctıgınız deger degıldır
    vatan bılgısayarın ılanına bakıp aldanmayınız

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

Geçen yazdan bu yana forumda özellikle ya yeni açılan hesaplar, yada eski olup ikinci ele uğramayan üye hesapları bu tip ilanları açıyor. satılan kart düşük bir model olsa satıcı yeterli bilgi sahibi değil diyebilir, pozitif yaklaşabilirdik. Ama bu düpedüz afedersiniz kazıklanacak adam arama çabası. Birde ''Gtx1080 ile neredeyse aynı , Gtx1080 Ti 'dan sadece %10 performans düşüklüğü var'' ibaresi gerçekten forum üyelerini aşağılamak, aptal yerine koymaktan başka birşey değil. Standart hızlarda çalışan bir gtx 1080, standart hızlardaki gtx 980ti karşısında oyuna göre değişmekle birlikte ortalama %30 daha performanslı olup sizin kartınızın çalışma frekansını da göz önünde bulundursak yine gtx 1080 %20 dolaylarında daha hızlı. Ha %10 daha hızlı dediğiniz gtx 1080 ti ise afedersiniz sizin kartı 10 defa tokatlar. Benchmarklardan söz etmişsiniz ancak izlediğiniz benchmarklarda 980 ti olan sistemde i7 işlemci varken 1080 ti olan sistemde core 2 duo vardı sanırım. Komik olmayın lütfen. Sahibinden üzerinden bile aylar geçse satılmayacak fiyatları buraya koyup birde vatan bilgisayarın bilmem kaç yıl önceki fiyatını referans gösterip forum üyelerini meşgul etmeyin rica ediyorum
    Keşke herşey öyle senin dediğin gibi çalıştırma hızıyla alakalı olsaydı be hocam.Bak şimdi yanında bi bilgisayar mühendisi arkadaş var yorumunu okudu direk şunu yaz dedi ;

Markaların verdiği referans hızlar oyunlara etkisi bildiği kadar yüksek değildir.Mesela 1100 hızdaki gtx 1080 1000 hızındaki gtx980 ti ' dan %10 performans fazladır diyemeyiz.Çünkü o aradaki fark direk oyuna yansımaz,imkansız.Maksimum %3 lük bir artış sağlar 100 hız fark,%10 demek değildir ! Oyunlarda bunu hissetmeniz daha zor.Evet gtx1080 ti - gtx 980 ti ' dan %20 performanslıdır ona birşey demiyorum hak veriyorum.Fakat 1080 taş çatlasın %10 üstündür ve oyunlarda öyle aha işte fark burada diyebileceğiniz kadar DEĞİLDİR.Umarım saygı çerçevesinde anlatabilmişim ve anlamışsınızdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferhat1242 -- 23 Haziran 2018; 22:46:54 >

• InsideR kullanıcısına yanıt
    Haklısın fakat bu kartın 1080 'den eksiği %10 dur.Oda oyunlarda işte fark burada dedirtecek kadar belli etmez ki çoğu kişi belki farkı bile anlamaz :) evet dediği gibi yeni oldugu için 1080 daha pahalıdır fakat bu kartın ederide 1700 falan değildir o fiyatlara garantili kutulu faturalı heleki miningde kullanılmamış kart ben satmam yani .

Keşke herşey öyle senin dediğin gibi çalıştırma hızıyla alakalı olsaydı be hocam.Bak şimdi yanında bi bilgisayar mühendisi arkadaş var yorumunu okudu direk şunu yaz dedi ;

Markaların verdiği referans hızlar oyunlara etkisi bildiği kadar yüksek değildir.Mesela 1100 hızdaki gtx 1080 1000 hızındaki gtx980 ti ' dan %10 performans fazladır diyemeyiz.Çünkü o aradaki fark direk oyuna yansımaz,imkansız.Maksimum %3 lük bir artış sağlar 100 hız fark,%10 demek değildir ! Oyunlarda bunu hissetmeniz daha zor.Evet gtx1080 ti - gtx 980 ti ' dan %20 performanslıdır ona birşey demiyorum hak veriyorum.Fakat 1080 taş çatlasın %10 üstündür ve oyunlarda öyle aha işte fark burada diyebileceğiniz kadar DEĞİLDİR.Umarım saygı çerçevesinde anlatabilmişim ve anlamışsınızdır.

Alıntıları Göster
    Ya canını yirim asıl ben altta kaldım sert çıktım diye. Böyle ilanların sahipleri genel olarak değişik tipler olduğundan direk genel sertlikte girdim. 980ti değil ama 1070 ve 1080ti kullanmış birisiyim. emin olun aradaki fark %40tan aşağı değil. Sistemin geri kalanı aynı idi. 1070 dediğimde zotac amp edition idi referans kart değildi sizin karttan aşağı değildi yani. bizzat deneyimlediğim için söylüyorum. Ama emin olun 2200 e düşen 1070 ler görmüşken bu kart için bu fiyat fazla. size zaman kaybı olmasın diye söylüyorum

• quote:

Alıntıları Göster
    ben olayın para mıktarına bakıyorum

performanslarını aynı kabul ettıgını varsaydım

dedıgım gıbı bu devırde dolar yuzunden ekran kartı veya bılesen alamaz oldu ınsanlar

dedıgım sen anladıysan sıkıntı yok
    alan kısı bu kartı 1080 gibi 1 sene sonra rahat satabılecek mı?
    asıl sorun bu...

PS:Oyun performansını umursamıyorum oyun oynayan bırısı degıldır

• quote:

Orijinalden alıntı: emrekaradag

Ya canını yirim asıl ben altta kaldım sert çıktım diye. Böyle ilanların sahipleri genel olarak değişik tipler olduğundan direk genel sertlikte girdim. 980ti değil ama 1070 ve 1080ti kullanmış birisiyim. emin olun aradaki fark %40tan aşağı değil. Sistemin geri kalanı aynı idi. 1070 dediğimde zotac amp edition idi referans kart değildi sizin karttan aşağı değildi yani. bizzat deneyimlediğim için söylüyorum. Ama emin olun 2200 e düşen 1070 ler görmüşken bu kart için bu fiyat fazla. size zaman kaybı olmasın diye söylüyorum

Alıntıları Göster
    Hatrınız için 2000 güncelleyeceğim.Kimse yanlış anlamasın kimseyi kazıklamam kimsenin 3 kurusuna göz dikmedim dikmem.Fakat oyun için konusacak olursak 1070 ile neredeyse aynı 1080 den ise %10 düşük oldugunu birçok youtube kanalında ve benchmarklarda görerek aldım ve gerçekten test ettiğimde ciddi bir fark göremedim ve şuan gayette memnunum her oyunda.Ama 1080 ti dan ne kadar düşük onu tam kestiremiyorum ve Ataştırmadım desem doğru olur.Ama oyun için konuşacak olursak 100 fps aldıgım oyundan 1080 değilde 1080 ti ile 130-125 alacağımı düşünüyorum.

• Hocam isterseniz pahalı da satabilirsiniz. İlanınız açık ve net. Millet neye karışıyor ki? İsteyen almaz bu kadar basit.

Orijinalden alıntı: lofer_freud

Hocam isterseniz pahalı da satabilirsiniz. İlanınız açık ve net. Millet neye karışıyor ki? İsteyen almaz bu kadar basit.
    Hocam biz anlaşabildik merak etme ama sen demek istediğimizi pek anlamamışsın sanırım. ikinci elde aktif takılan biri isen sana bir örnek vermek istiyorum. Yanlış olmasın geçen yaz Ağustos ayı civarı Baholii nicki bi üye 1900 tl fiyatla gtx 980 ilanı açtı. Kart 2018 Mayıs'ta 1250 tlye satıldı. Söz konusu ilanın toplam görüntülenme sayısı 4700 üzeri idi. Hani pahalı da satabilirsiniz demişsin ya. Bir replikle cevap vermek istiyorum. İyi de o işler öyle olmuyo. yüksek fiyat çekmek yüksek fiyata satmak anlamına gelmez bunu burada aktif takılanlar iyi bilir. kişi satmak konusunda ciddi ise forum fiyatlarını göz önünde bulundurmalıdır. aksi halde satmanın sadece hayalini kurar. Zira örneğini verdiğim gibi sayısız ilan gördük bu foruma

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.